| EL tērpi? | |
|
+65FF Silhouette platformene wienna_lee Folkblack zeloco 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: EL tērpi? Pirmdiena Oktobris 15, 2007 12:42 am | |
| | |
|
| |
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Pirmdiena Oktobris 15, 2007 9:23 am | |
| kada ir elegant lolita stila doma jeb filosofija? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: EL tērpi? Pirmdiena Oktobris 15, 2007 10:20 pm | |
| Tev jau Ankh neapnika par šo tematu runāt? Citēju kādu Austrijas lolitu, kuru intervēja avīzei: " The aesthetics of cutenessFashion. Why do you become a gothic lolita? A conversation for the exhibitionA cloud of lace, bows, crinolines and knee-high socks: If gothic lolitas meet each other, it looks like a wild flashmob where dolls which sit in the grandmotherly living room get togeher. At least you hear this from Japan, in this country such sights are very rare. insofar as beautiful that the boutique gegenalltag-including a big lolita meet up at the 8th september- devotes an exhibition to this topic. From wednesday you can see labels which are just known from the adepts from online forums: Magnifique Lolita (D), Harajuku Maiden (D), P-i-n-k-y (CH), Ane x Imoto (AT). There are alltogether approximately 40 "lolitas" in Austria. Lolitas is the correct name for this sweet fashion style. "Gothic is just a category for black lolita clothing" says Daniela Wilding (this is me), "I think, this term acclimates because the word lolita is known here in a negative way". of course in a erotic way, thanks to Nabokov. But this is a misunderstanding, says the student of German studies . "The clothing is very high-necked". Actually this fashion is about aestethics. The fashion style arose from the Japanese visual kei style (where it's important to attract attention with yout look), but lolita isn't related to it anymore. "We're different people and we're just linked through the fact that we like this doll-like, inapproachable, beautiful style". beautiful AND wearable. At the university and to go while shopping Wilding who also co-organize this exhibition in the Museumsquartier not only wears this style just at meet-ups but also sometimes at the university or while shopping. "The reactions are often positive, especially older people like it"." Un šeit - atšķirība starp Cosplay Lolita un Elegant Lolita: Ceru, ka palīdzēs | |
|
| |
Folkblack fabric
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Oktobris 24, 2007 8:03 pm | |
| zeloco starpcitu ne jau es ankha par so teemu runaaju tur tak tumshsirdis morgs un vilkatis visu laiku sava starpaa plesas par gotu teemam starpcitu pirms kada gada uzraku draugos kadu domubiedru grupu kur tumshsirdis nolika gothic lolitas man si tema samera svesha | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Oktobris 24, 2007 9:23 pm | |
| Ceru, ka tagad esi iepazinies ar teemu. | |
|
| |
Folkblack fabric
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Oktobris 24, 2007 9:37 pm | |
| Nu ja tu man iztulkotu valsts valoda butu baigi feini | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Oktobris 24, 2007 11:16 pm | |
| Paņem vārdnīcu un aidā, tulko uz velna paraušanu! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Ceturtdiena Oktobris 25, 2007 7:19 pm | |
| Galvenā lolitas "filozofija" ir vienmēr būt pieklājīgai, laipnai, iecietīgai, viesmīlīgai. Lolitas nav seksa simboli, tā nav arī Vladimira Nabokovira tēla parodija. Viņām ir jaizskatās mīļām, skaistām un elegantām. Esmu lasījusi, ka lolitām ir jāmīl viss skaistais, tāpēc tās ģērbās izmeklēti, pievērš uzmanību apkārtnes izskatam, cep kūkas un dzer tēju (jo tas ir vienārši skaists rituāls ). Ir ļoti daudz lolitas paveidi un tāpēc arī katram nodalījumam ir savi principi... Atceros tādus iedalījumus kā Gothic Lolita, Sweet Lolita, Classic Lolita un Punk Lolita. Piemēram, viens Gothis Lolita apakšnodalījums ir Guro Lolita, kurai bieži tiek pievienots tāds "macabre" izskats, brūces un tā. Ļoti populārs ir Elegant Gothic Lolita Man liekas, ka Punk Lolita pieklājība ir vājāk izteikta, bet visos šajos stilos saglabājās tāds "cute" lellīgs izskats. Man lolitas vienmēr asociējušās ar Viktorijas laikmeta porcelānu lellēm. Man liekas, ka uzvedības normas arī nāk no tā pāša laika - kā nekā angļu bērnu audzināšanā aizvien tiek uzsvērta pieklājība. Un Viktorijas laikmetā visi bija vēl ekstra-daudz konservatīvāki, nekā tagad. ak jā, un tējas dzeršana. tas tak ir tik britīgi! Bieži apģērbā, mākslā tiek pievienoti "Alise piedzīvojumi Brīnumzemē" motīvi. Pasaka uzrakstīta 1865. gadā, precīzi Viktorijas laikmetā. Visas tās pus lolitas, pus kibergotes (nezinu, kā nosaukt) ir kaut kas pilnīgi mistisks, kas izveidots tikai krāšņa izskata dēļ. tā pamatā nav nekādas domas. yay, es izklausos kā kaut kāds nerd | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Sestdiena Novembris 03, 2007 3:34 pm | |
| Ahw, bildes no pirmās sanākšanas esmu redzējusi Danutas kompī - kawaii. ^^ | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Janvāris 23, 2008 4:10 am | |
| Veicu nelielu iepirkshanos... Soo, ja neslinkoshu, sriiz vareeshu atraadiit savu pirmo full lolita outfitu. Hint - Metamorphose FTW. | |
|
| |
5FF fabric
Number of posts : 195 Age : 33 Registration date : 26.12.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Janvāris 23, 2008 6:32 pm | |
| nez, man kiberlolitas tīri labi patīk. arī tās citas lolitas ir ar domu pār krāšnu izskatu, jo viņām patīk izskatīties mīlīgām. un par tām guro lolitām, interesanti, kāds tas dzīvesveids viņām? jo šis paveids, manuprāt, ir tāda izteikta "stilošana". | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Trešdiena Janvāris 23, 2008 7:12 pm | |
| ai es īstenībā neko daudz nezinu, tikai tēloju, ka man ir kaut nojausma | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: EL tērpi? Ceturtdiena Janvāris 24, 2008 9:30 pm | |
| kopš kura laika stilot ir slikti? ps. Lee - kad būs redzams tavs Metamorphose? | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
| Tēma: Re: EL tērpi? Ceturtdiena Janvāris 24, 2008 10:17 pm | |
| Tad, kad sanjemshos bluuzi izgludinaat XD *lazy* | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: EL tērpi? Piektdiena Janvāris 25, 2008 12:24 am | |
| :D fui, saņemies! | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Sestdiena Marts 22, 2008 11:22 am | |
| Gribēju vēl piebilst, ka man pēdējā laikā ļoti piesaista Wa Lolitas. Lolitu apakšpaveids, kur tērpā tiek lietoti Japānas tautiski motīvi, tas ir kimono, ziedu motīvi etc. Nu tie kimono vairāk kā tādas kleitiņas uztaisīti, bet anyway, ļoti cute! | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Sestdiena Marts 22, 2008 2:48 pm | |
| Pirmo reizi šitādu redzu. Man patīk! | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Sestdiena Marts 22, 2008 4:21 pm | |
| Jā, Wa Lolitas ir arī vienas no manām iemīļotākajām pavisam nesen dabūju sev kimono stila blūzi. Bija bezdievīgi dārga, bet izskatās fantastiski | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Sestdiena Marts 22, 2008 6:33 pm | |
| Shade, pastāv tāda iespēja, ka mēs varētu dabūt bildīti? ^^ | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: EL tērpi? Svētdena Marts 23, 2008 5:53 pm | |
| Būs jau jāuztaisa. Tikai jāatrod kāds svētais moceklis, kurš mani fotografēs XD | |
|
| |
Jessamine sketch
Number of posts : 18 Age : 35 Registration date : 18.01.08
| Tēma: Re: EL tērpi? Otrdiena Marts 25, 2008 4:35 pm | |
| Mani, piemēram, interesē, kāpēc sadaļā "gallery" ir tikai viens albums? Ja jau pašās diskusijās tiek ievietotas tik daudz bildes, tad kāpēc tur nekas neparādās? Man piesaista tā primā bilde šajā diskusijā- tā saulainā.. Gribētos redzēt citas bildes.. Tad kāpēc nesalikt viņas galerijā? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: EL tērpi? Otrdiena Marts 25, 2008 7:12 pm | |
| Jaa, taas tika hostotas uz citas lapas... Bet jebkursh var pievienot bildes! Man tagad nav pieeja shiim bildeem, bet domaaju, ka kaadam "tajaa galaa" arii jaabuut shiim bildeem un vinjsh/vinja vareetu mums izpaliidzeet.. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: EL tērpi? | |
| |
|
| |
| EL tērpi? | |
|