| Emilie Autumn | |
|
+14Youko Paranoid. merciless.audrey phantasmagoria whisper Selene kjeepa.nr88 Mazais Wilting Harajuku_girl^^ Folkblack romance platformene zeloco 18 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Emilie Autumn Pirmdiena Oktobris 15, 2007 12:58 am | |
| Kāds kaut ko par viņu zina? Domas?
Pēdējā laikā esmu diezgan atkarīga no viņas mūzikas... Patīk tas, ka viņa pilnībā ignorē sadalījumus (klasiskā mūzika/industrija etc)
Bez tam vairāk par viņu uzzinot, viņa ir vairāk vai mazāk kļuvusi par manu elku. Viņa man dod gribasspēku (5 albumi viena gada laikā!!!)
Šobrīd viņas popularitāte strauji aug un viņai aiz muguras ir jau 10+ albumi. Viņa ne tikai raksta, komponē mūziku, spēlē (viole un klavesīns) un dzied, bet arī šuj (vairākums viņas tērpu ir paššūti (ieskaitot korsetes)), raksta (šobrīd top 2 grāmatas un 1 dzejas krājums), un ilustrē (viņas mājaslapas ir paštaisītas, visi logo, disku vāciņi, kreklu dizaini etc)... Viņa būtu cilvēks, kuru es nosauktu par tīru multi mākslinieku.. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Pirmdiena Oktobris 15, 2007 3:55 pm | |
| aaah, es tiešām mīlu, kā viņa ģērbjas, kaut arī mans aizrautības periods ir pagājis. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Pirmdiena Oktobris 15, 2007 9:22 pm | |
| hmm... mans laikam sāk ieilgt Kā ar mūziku? ir kāds albūms/dziesmas, kas patīk? | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Otrdiena Oktobris 16, 2007 2:44 pm | |
| Ir tādi cilvēki kam māksla ir asinīs un visas tās izpausmes padodas. Skaisti. Šo to esmu dzirdējusi no viņas, bet ne pietiekami būs man stimuls atrast vēl. Ak jā, atliek vien nobrīnīties kā viens parasts mirstīgais var tik daudz paspēt izdarīt. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Otrdiena Oktobris 16, 2007 6:20 pm | |
| Tas gan, lasīju viņas Livejournal, ka viņa pēdējās naktis pirms Eiropas koncertturnejas esot pavadījusi šujot korsetes un tērpus, lai būtu, ko vilkt koncertos... Es biju vienkārši uz mutes... Tagad pašai paliek kauns, esmu sākusi vairāk strādat | |
|
| |
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Otrdiena Oktobris 16, 2007 11:28 pm | |
| nu nezinu doto makslinieku tomer vajag visu ar meeru citadi sadegs. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Trešdiena Oktobris 17, 2007 7:36 pm | |
| 5 albūmi gada laikā???? ak, es esmu gar zemi. un + vēl tās visas lietas, ko viņa ir paspējusi. Fenomenāli. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Trešdiena Oktobris 17, 2007 11:47 pm | |
| Mhm.. es saku - iespaidīgi Tā vien liekas, ka es to tik vien daru, kā sēžu uz savas slinkās pakaļas un neko nedaru | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Ceturtdiena Oktobris 18, 2007 7:36 am | |
| Zelco, kā Tu vari būt pārliecināta, ka tas nav tikai tāds mārketinga triks?? Vai arī, ka tā meitene nesēž uz vitamīna?? Nē, nu jaunībā es arī esmu dzīvojusi uz kakākalas un enerģijas dzērieniem, un ņēmusies pa naktīm. Godīgi sakot, vīram kāzu bikses pabeidzu šūt tikai trīs stundas pirms mūsu kāzām. Bet to nevar atļauties nonstopā visu laiku. Vienā jaukā brīdī visas pārmērības atspēlējas. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Oktobris 19, 2007 10:54 pm | |
| Nez vai mārketinga... viņai ir diezgan grūts sākums esot bijis. Viņa esot audzināta kā klasiskā vijolniece, bet viņa jau no agras bērnības esot bijusi "rebelious". viņai bija parastīts līgums ar k-kādu populāru ierakstu kompāniju, bet viņa to lauza, jo viņai lika daudz ko mainīt viņas mūzikā. Pēc tam viņa atklāja savu ierakstu kompāniju Traitor records, kurā ierakstīja savus pirmos albūmus... cik zinu, tad kopš viņa lauza to līgumu, viņa ir pati visus izsitusies, varbūt vēl ar draugu palīdzību, vienīgais... vnk šķiet, ka mārketingam viņai vnk nav pieticis laiks... īsti nezinu, ko tu domā ar "vitamīnu", bet es zinu, ka viņa lietojot k-kādas nomierinošas xanax-tipa zāles, jo viņai esot konstantā depresija (bez tām). Tagad ar viņa ir tā bišķi paklususi, tuvākie koncerti ir tikai decembrī (starp citu vēl Eiropā! Kās moš grib ar mani aizbraukt? *hint, hint*), bet nesen viņa paziņoja par kārtējo albūmu (4 o'clock) un bija modificējusi mājaslapas un no tās izrietošos dizainus etc. tā kā meitene nesēž rokas klēpī salikusi | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Emilie Autumn Sestdiena Oktobris 20, 2007 9:31 am | |
| Respect meitenei par savu ierakstu kompāniju, un līgumu laušanu!! | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Ceturtdiena Oktobris 25, 2007 11:16 pm | |
| Patīk 1/2 no dziesmām.
Laba dziedātājā, aplipināju pat savu vīrieti XD | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Sestdiena Oktobris 27, 2007 5:46 pm | |
| Viņa ir vēl labāka vijolniece | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Marts 21, 2008 7:57 pm | |
| Jautājums zeloco un citiem. Salasījos slavas dziesmas, pakasīju vēderu un novilku pāris EA albumus, mazliet paklausījos, bet nezinu, neviena dziesma neuzrunāja un tīkamas emocijas neizraisīja. Tātad jautājums - kuras ir tās (dažas) dziesmas, kuras man (katram) būtu jānoklausās pirms mest mieru. T.i. domāju - jūsuprāt labākās dziesmas, kas izdevušās, populārākās, raksturīgākās, lipīgākās, mazliet ieskatam. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Marts 21, 2008 8:00 pm | |
| Man personīgi mīļākā ir Castle Down, bet nu nezinu, vai tā ir tā vislipīgākā un populārākā. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Marts 21, 2008 9:28 pm | |
| Man pašai patīk tikai dažas no viņas dziesmām un varu ieteikt Remember, Castle Down, Swallow ... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Otrdiena Marts 25, 2008 7:09 pm | |
| Nu cik cilveeki tik gaumes, nevar jau cereet, ka visiem patiks viens un tas pats.. ljoti atkariigs kaada tipa muuzika tev patiik.. vinjas muuzikaa sastopams (briivs zhanru iedaliijums, nepiesienieties): dzheziigaas Willow, Hollow like my soul, Photographic memory, don't blame me (kas starp citu ir no viena vinjas side-projekta "the Jane Brook's project") klasiskaa vijolspeele viss "on a day.." albums un "laced" dalja no "laced/unlaced" albuma popsiigaas Chambermaid un dazhas Enchant albuma dziesmas, ka arii dazhas, kas nav ieklautas albuumosindustriaalaakas, metaaliskaakas Organ Grinder, I know where you sleep, Dead is the new alive un tad veel taa saucamaas "violin shedding" (kas ir elektriskaa vijolspeele, taada pasmaga) Unlaced, Manic Depression un buutiibaa visa "unlaced" dalja "laced/unladed" albumaa... IR veel dazhas, kas ir uz jaunaa "4 o'clock" albumaa, esmu gan dzirdeejusi tikai intro dziesmu ar taadu pashu nosaukumu.. Es ieteiktu obligaati noklausiities shiis dziesmas, visas nav miiljaakaas, bet manupraat, ljoti labi atspoguljo vinjas stilu un izaugsmi: Castle Down Rose Red Opheliac Art of Suicide Unlaced Ceru, ka paliidzeeju PS. starp citu 22trajaa Apriilii domaaju braukt uz Leipcigu uz vinjas konci, ja veel kaadam ir veelme, tad zinjojiet ^^ | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Trešdiena Marts 26, 2008 3:37 pm | |
| Paldies, nebiju domājusi tik nopietni. | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Emilie Autumn Otrdiena Maijs 27, 2008 10:08 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=fjiU-wR1WlgVelvet Acid Christ 'myspace lapā uzdūros šai dziesmai. Nezināju pat, ka tā ir E. Autumn, bet tiešām ĻOTI iepatikās. )) Pameklēju - ooo, kaut kas pazīstams!! ) Tiešām ļoti, ļoti patīk. Pilnīgi žēl sametās, ka pati nekad nevarēšu TĀ dziedāt. | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Trešdiena Maijs 28, 2008 7:08 pm | |
| Man žēl, ka es nevaru TĀ spēlēt vijoli. | |
|
| |
phantasmagoria sketch
Number of posts : 8 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 17.08.08
| Tēma: emīlija Piektdiena Augusts 22, 2008 9:08 am | |
| patīk lielākā daļa viņas dziesmu. oriģināli. vislabākās ir : Gothic Lolita, Opheliac, Marry me, Thanks God I'm pretty, The art of suicide.. nu vispār tas albums Opheliac ir labs. jautājums zinātājiem - viņa tic Dievam? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Emilie Autumn Pirmdiena Augusts 25, 2008 1:52 pm | |
| Manuprāt vienīgais, kam viņa tic ir sev. Varbūt vēl saviem die-hard un ne tik die-hard faniem. Pret visu pārējo viņai vairāk vai mazāk ir sarkastiska attieksme.
Starp citu, tā kā šis temats ticis pacelts atkal gaismā, vēlētos uzzināt, vai kāds nevēlētos 18. oktobrī doties uz viņas konci Polijā, Varšavā? Viņa ziņo, ka šī it kā būšot viņas pēdējā tūre pa Eiropu pirms Amerikas tūres. Esmu bijusi uz vienu viņas konci, un es saku, tiem, kam simpatizē viņas mūzika, vai kaut vai viņas personība - šī koncerta apmeklēšana ir tikpat kā obligāta! | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Augusts 29, 2008 2:10 pm | |
| Laikam šī tēma vairs nav aktuāla, bet, anyway, iemīlējos viņā salīdzinoši nesen. Pirmo dziesmu gan dzirdēju jau sen, bet tad neuzrunāja, likās - nu kas tas tāds Bet tagad klausos Emilie un tikai Emilie ^^ Nevaru atiet! Pati mīļākā dziesma pagaidām - Misery Loves Company. | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Augusts 29, 2008 2:13 pm | |
| Ptfu, kkas sajuka, tēma izrādās ir ļoti aktuāla! Ļoti gribētu uz viņas koncertu btw, bet diemžēl nostrādā naudas jautājums. Bet gribētos. | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Emilie Autumn Piektdiena Augusts 29, 2008 8:25 pm | |
| Man parasti pietiek ar vienu reizi, lai saprastu, ka mūzika nepiesaista. Vēlreiz klausīties parasti nemēģinu. Ar Emilie Autumn bija pavisam dīvaini. Divos piegājienos sāku viņu klausīties, abas reizes nepatika. Un tiešām nezinu kādēļ mēģināju tās divas, jo galu galā sekoja arī trešā un tad nu beidzot - iepatikās ļoti. Laikam pats liktenis tā bija lēmis, ka jāpatīk. Iemīlējos noklausoties Rose Red. Domājams, ka varbūt abas pirmās reizes vienkārši trāpījās nepareizās dziesmas, kaut gan tagad ļoti patīk visas. Emilie ir burvīgs atklājums un pavisam noteikti ierindojas pie mīļākajiem izpildītājiem. Mani visvairāk sajūsmina tas, ka viņa, tā teikt, radīja pati savu mūzikas stilu. Tādēļ ir interesanti klausīties, jo pamatīgi apnikusi tā vienveidība. Mūsdienās vispār ir grūti atrast mūziķus, kuri raksta dziesmas tā, lai tās visas neizklausītos vienādi. Viņa eksperimentē un rezultāts ir fantastisks! Skaista, radoša personība. Šobrīd gan nesanāk doties uz koncertu, bet kaut kad nākotnē es to noteikti vēlos piedzīvot. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Emilie Autumn | |
| |
|
| |
| Emilie Autumn | |
|