zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Sedlu somas ritenim Sestdiena Marts 20, 2010 2:06 pm | |
| Kāds nezina vai Latvijā maz var iegādāties kaut ko šādu un cik aptuveni tas varētu izmaksāt. Skatos uz cenām netā un sāku domāt cik grūti būtu tādu uzšūt pašam.. :/ | |
|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Sestdiena Marts 20, 2010 3:09 pm | |
| man šķiet, ka pašam uzšūt tādu ir elementāri 0.o DIY! grūti varētu būt samontēt to metāla daļu, lai somas neķeras ritenī | |
|
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Svētdena Marts 21, 2010 9:12 pm | |
| Es nezinu vai mana šujmašīna izturēs tādu materiālu, domāju,ka no canvas ir bezjēdzīgi taisīt mūsu apstākļos.. prasās k-kāds ūdeni necraurladīgs.. varbūt pat āda... Bet nu jā.. Kā jau minēju, ka letāk nekur neatradīšu, tad nāksies vien mēģināt.. bet nu pirms tam jau pats ritenis jādabū braukšanas kartībā. | |
|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Pirmdiena Marts 22, 2010 12:21 am | |
| - zeloco rakstīja:
- Es nezinu vai mana šujmašīna izturēs tādu materiālu, domāju,ka no canvas ir bezjēdzīgi taisīt mūsu apstākļos.. prasās k-kāds ūdeni necraurladīgs.. varbūt pat āda... Bet nu jā.. Kā jau minēju, ka letāk nekur neatradīšu, tad nāksies vien mēģināt.. bet nu pirms tam jau pats ritenis jādabū braukšanas kartībā.
abakhanā noteikti jābūt kādam dīvainam plānam ūdensnecaurlaidīgam audumam xD un es nez kas ar tām šujmašīnām ir, bet es savu samērā lēto Brother, kurai orģināli (vairs jau nē) bija daudz neizturīgu plastmasas detaļu, esmu spīdzinājusi ar visiem iespējamajiem audumiem, visu ņēma priekšā xD | |
|
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Pirmdiena Marts 22, 2010 12:51 pm | |
| Mjā, man ar Brālis.. Lieta jau tāda, ka tur gan jau ka vnk jāsaliek pareizie uzstatījumi, bet man nav ne jausmas kas un kā | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Pirmdiena Marts 22, 2010 7:46 pm | |
| Ehh, es arī esmu sākusi noņemties ar sava divriteņa uztjūnošanu un sapošanu vasarai. Kaut kas šitāds būtu ļoti noderīgs un ērts. Bet pirmais solis man tomēr būs bārbijas riteņa tipa groziņš priekšā. XD | |
|
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim Pirmdiena Marts 22, 2010 8:46 pm | |
| oh yeah, man ar tāds plānojas | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Sedlu somas ritenim | |
| |
|