Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| Cepu, šuju, knibinos :P | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Cepu, šuju, knibinos :P Piektdiena Aprīlis 09, 2010 2:07 am | |
| Ir tā, ka ņemos viskautkādos radošos pasācienos, un tā nu sagadījās , ka manai deju trennerei bija dzimšanas diena, un dāvanas kategorijā izdomāju pasniegt torti. Nevaru nepalielīties, jo šis bija pirmais mēģinājums uz jogurta tortēm un pirmais mēģinājums dekorēt ar to cukura lipekļgumiju ko par Fondantu sauc Diemžēl atcerējos torti nobildēt tikai tad, kad puse jau bija apēsta (kas notika sekundēs o.O) Puķi es taisīju no marcipāna... apmēram stundu >< Bet ar rezultātu biju ārkārtīgi apmierināta... Tagad zinu kur likt mirkļa radošos uzplūdus... Un Pusapēstais rezultāts... Puķe pašā augšā, ja būtu vairāk laika uztaisitu vairāk tādas, bet šoreiz...
Pēdējo reizi labojis Aruku Otrdiena Aprīlis 20, 2010 12:57 am; labots 1 reizi | |
| | | vilhelms.otrais thread
Number of posts : 76 Age : 31 Location : Under sea Registration date : 26.01.10
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Piektdiena Aprīlis 09, 2010 4:08 pm | |
| Izskatās visnotaļ garšīgi. Tikai nevaru saprast, kā tev pietika pacietības stundu veidot, kaut ko no marcipāna, es to puķi būtu pusgatavu apēdusi | |
| | | Lirika. fabric
Number of posts : 182 Age : 29 Location : Latvija, Rīga Registration date : 13.09.08
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Piektdiena Aprīlis 09, 2010 5:45 pm | |
| Visnotaļ apbrīnojami un skaisti. Un garšīgi. | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Piektdiena Aprīlis 09, 2010 5:57 pm | |
| Ooo!! Izksatās lieliski un man tagad gribās ēst | |
| | | kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Piektdiena Aprīlis 09, 2010 6:56 pm | |
| Mjā, ēdienu grūti fočēt, lai pēc kaut kā izskatītos. | |
| | | Mirona sketch
Number of posts : 10 Registration date : 14.02.10
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Sestdiena Aprīlis 10, 2010 8:10 pm | |
| Ja godīgi, skatoties to tuvplāna bildi sākumā likās, ka tā roze ir īsta. Labais. | |
| | | Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Svētdena Aprīlis 11, 2010 1:40 am | |
| - kjeepa.nr88 rakstīja:
- Mjā, ēdienu grūti fočēt, lai pēc kaut kā izskatītos.
It īpaši ar 1.7 pixeļu kameru, kas iemontēta draņķīgā telefonā Šāda izskatījās mana 21. jubilejas torte. *^^* Pirmo reizi mūžā es arī par garšu biju sajūsmā, jo biezpiena torte + šokolāde (īstā) + zemenes + putukrējums (Un vēl kautkāds nenosakāmas izcelsmes ievārijums) P.S. Taisīju es protams pati :S | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Svētdena Aprīlis 11, 2010 3:48 pm | |
| Kad mums, forumam, vajadzēs dzimšanas dienas kūku (-as?) zināsim, kur vērsties Sasodīts! Man atkal gribas ēst! >_< | |
| | | Aruku thread
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Pirmdiena Aprīlis 12, 2010 6:27 pm | |
| - zeloco rakstīja:
- Kad mums, forumam, vajadzēs dzimšanas dienas kūku (-as?) zināsim, kur vērsties Sasodīts! Man atkal gribas ēst! >_<
Pavisam droši *^^* Man nepatīk vienk tāpat, bez iemesla taisīt. Ja ir pasūtījums (Un jo inčīgāka vēlme jo labāk) Tad ir motivācija censties Te tātad ir iepriekšējāis tērps (Ko beidzot pilnīgi pabeigšu kā plānots JO, beidzot aizvilkos līdz krautai un iegādājos tās standziņas kas iespiež tādus metāliskus nieciņus (līdzīgi kņopēm) caur kuriem striķīšus var dikti jauki izvērt Te ir tērps kuru tā arī vēl neparādīju, sastāv no korsetes un svārkiem... tas ir pāršūts variants, korsete jau bija, tikai maķenīt par lielu. Svārki bija pilnīgi citādāki... Un jā, šis uztapa divās dienās (un vienā naktī, un šobrīd es svārku daļu izdomāju mazliet modificēt) | |
| | | Aruku thread
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P Otrdiena Aprīlis 20, 2010 1:02 am | |
| Tātad te ir ieskats pabeigtajā kleitas versijā. Kad tikšu pie hi res bildēm , ielikšu arī sīkās detaļas Jā ar vid, jo ar freimiem īsti nav jēgas, tā tomēr ir deju kleita, un ir būtiski kā tāda izskatas kustībā http://www.esnips.com/web/mayu-Dance | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: Cepu, šuju, knibinos :P | |
| |
| | | | Cepu, šuju, knibinos :P | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|