| Zero to hero | |
|
+16Youko 5FF romance Paranoid. Kawaii_nora Marionette Urban_Fairy platformene avincenna Harajuku_girl^^ Folkblack Wilting Selene Mazais wienna_lee zeloco 20 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Zero to hero Svētdena Septembris 09, 2007 7:27 pm | |
| Kas ir jūsu modes ikonas? Kas jūs iedvesmo? | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Zero to hero Ceturtdiena Septembris 13, 2007 12:55 pm | |
| Tarina Tarantino Shrinkle Nemesis2207 Bubblesung Vaardu sakot - vissadi random cilveeki | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Sestdiena Septembris 22, 2007 4:36 pm | |
| - zeloco rakstīja:
- Kas ir jūsu modes ikonas? Kas jūs iedvesmo?
Modes ikonas - neviena. Ir jau smuki paskatīties uz pin-up notetovētajām lēdījām. Bet pagaidām Mani tas tik ļoti nesaista. Gan jau vēlāk Iedvesmo - totaly - Amnda Palmer[The Dresden Dolls soliste,taustiņi]. Burvīga. Izņemot Viņas neskūtās paduses | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Sestdiena Septembris 22, 2007 5:02 pm | |
| - Citēt :
- Izņemot Viņas neskūtās paduses
Hmmm, es pat nezinu, vai man tāda modes ikona, kas mani iedvesmo, vispār ir. o.O | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Sestdiena Septembris 22, 2007 9:12 pm | |
| Mmm, jā, Amanda ir lieliska... psiha vecene, bet tas man viņā tieši patīk.. Nu, ar modes ikonām es vairāk domāju apmēram, kad tu ieraugi to personu, tad nodomā "jā, es arī tā gribētu.." vai k-kā tā.... Piekrītu (atkal) Mazajam - meitenes ar tetovējumiem ir super | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 26, 2007 3:17 pm | |
| No modes māksliniekiem, kurus var redzēt arī VOGUE un tā, mani interesē Vestvuda (Vivienne Westwood), jo cik saprotu, viņa ir bez maz vai panku modes aizsācēja un krustmāmiņa. Un patīk arī Gotjē (Jean-Paul-Gaultier) - nu tāds dauzonis nekad nepieaugušais puika. | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 26, 2007 4:02 pm | |
| Ā, nu ja, es pa dizaineriem galīgi aizmirsu - Karl Lagerfeld un Jean-Paul Gaultier. + Westwoodas kundze, bet nu tas jau laikam ir pats par sevi saprotams. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Piektdiena Septembris 28, 2007 2:46 pm | |
| ā, a Lucy no Bram Stokler's Dracula skaitās? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Piektdiena Septembris 28, 2007 3:53 pm | |
| Kadēļ, lai neskaitītos? Man: Raquel Reed Emilie Autumn ZeroLuie Dj Sisen Manabu Satou (aka. Mana-sama) Gwen Stefani (jāatzīst, ka vairāk viņas agrākie "autfiti" ) No augstaas modes zinu maz, bet 100 punkti patiik: Jean Paul Gaultier John Galiano Vivienne Westwood Moschino (pat esmu lepna valkātāja *lielās* ) | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Sestdiena Oktobris 06, 2007 3:23 pm | |
| Gwena ir glīta, stilīga sieviete (:
Bezmiegā rakņājoties internetā atradu sev jaunu favorītu - Devil Doll. | |
|
| |
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
| Tēma: Re: Zero to hero Otrdiena Oktobris 09, 2007 3:19 pm | |
| njaa jus tik saucat un saucat bet es ne buu ne bee kas visi sie cilveki ir. personigi neskatos uz kadam modes lapam. vienk iedvesmo tas kas notiek pasaule un apkart. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Otrdiena Oktobris 09, 2007 3:22 pm | |
| Amy Lee ir mans elks jau kādus 3 gadus. varbūt viņas ģērbšanās maniere nav izcila, bet tomēr tas mani piesaista. nu Vestvuda. tas noteikti. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Oktobris 10, 2007 12:31 am | |
| Folkblack - katram savas iedvesmas Tas var būt mūzikis, vnk slavenība, rakstnieks. Tam pat nav jābūt "oo, man patīk, kā viņš/viņa izskatās!" Tas var arī būt "oo, man patīk viņa/viņas domu gājiens!" vai k-kā tā... cilkēki, kas iedvesmo... | |
|
| |
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Oktobris 10, 2007 12:36 am | |
| tad laikam teiksu ka pagaidam esmu izsmelts jo mani pagaidam neviens vel ta isti neiedvesmo. | |
|
| |
avincenna needles
Number of posts : 41 Age : 116 Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Zero to hero Sestdiena Decembris 01, 2007 1:51 pm | |
| Vestvuda of course. Un kaudze ar džeirok scēnas spilgtākajām personām. Miyavi, it sevišķi viņa jaunais paskats. ūū. Neo Visualism Neo Visualism IIAki un Mao no SID. Zero no D'espairs Ray. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Svētdena Decembris 02, 2007 6:09 pm | |
| Avicenna - HAI!!! A______A Miyavi ist teh shit! | |
|
| |
avincenna needles
Number of posts : 41 Age : 116 Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Zero to hero Svētdena Decembris 02, 2007 6:28 pm | |
| Esi redzējusi Neo Visualism klipu? Ja ne, tad noskaties. Tur viņa apģērbs ir vienkārši . Iedvesmojošs, maita. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Pirmdiena Decembris 03, 2007 11:32 pm | |
| video labs, bet godīgi sakot viņam ir bijuši labāki :3 Dažreiz sako, ka nesaprotu tekstus, bet pēc liriku pārlasīšanas (hau leim) nosecināju, ka baigi labais chorus - me likey ) | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Pirmdiena Septembris 08, 2008 9:49 pm | |
| mani elki (kurus es tiešām APBRĪNOJU) ir divi - Miss Mosh un dāma, kas slēpjas zem segvārda Silvergray: tātad, pirmkārt, mans lielākais elks (es viņu abrīnoju, jo viņa ir tik skaista! un pilnīgi atbilst manai gaumei līdz sīkumiem) Silvergraykā es mīlu šo dāmu... links uz viņas deviantarttad jūs jāiepazīstina ar Miss Moshlinks uz Miss Mosh galēriju deviantartātās ir tās galvenās... vēl es mēdzu jūsmot par Ophelia's Overdose. Viņa gan nav īsti līdz galam manai gaumei atbilstoša, bet tā pat viņa ir trakoti forša. neliels ieskats Ophelia's Overdose galērijā devinatartā ja jau sāku, tad varu turpināt. droši vien var redzēt, ka man labāk patīk bildes skatīties, nekā aprakstīt Vēl ir tāda dāma (Ophelia's Overdose draudzene) vārdā Countess Grotesque. viņa gan jau ir ārpus manu "elku" loka, bet reizēm ir interesanti paskatīties, ko viņa ir pastrādājusi: links uz Countess Grotesque deviantartāun, nobeigumā, atgriežoties pie klasiskajām vērtībām, vēlējos pieminēt Sarachmet! Viņa ganir fotogrāfe un pa tiešo neaizraujās ar modi, bet tomēr man viņas paš-šūtie apģērbi simpatizē (un veclaicīgais, ar laiku kā tādu nesavienojamais stils). tātad: links uz Sarachmet deviantartāir arī citi, par kuriem es vēlētos pastāstīt, bet šodienai pietiks, vareni liels skaits ar bildēm jau ir paldies par uzmanību! ceru, ka bija interesanti vērot. | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Otrdiena Septembris 09, 2008 10:21 am | |
| Brīnišķīgas bildes Vislabāk patika tieši Silvergray. No maniem elkiem varētu minēt to pašu Emilie Autumn, kā arī Veconu ( www.vecona.de) un pavisam noteikti Vionu ( www.viona-art.com) Manuprāt, dāmas ar vienkārši apskaužamu domu lidojumu. | |
|
| |
Marionette needles
Number of posts : 35 Age : 33 Registration date : 08.09.08
| Tēma: Re: Zero to hero Otrdiena Septembris 09, 2008 7:40 pm | |
| Bildes patiešām ir ļoti skaistas! Mani elki-slavenības ir Mary Kate Olsen,Kate Moss un Džonija Depa stils gan dzīvē,gan viņa attēloto varoņu veidoli(it īpaši Svīnojs Tods un Džeks Zvirbulis). Apbrīnoju ļoti daudzus modes mākliniekus, ne tikai ārzemju,piemēram,man ļoti patīk mareunrols, kā arī Agnese Narnicka. Trūkst vardu, lai aprakstītu, cik viņi ir izcili! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 10, 2008 1:14 pm | |
| Countess Grotesque atgaadinaaja par P3T3R KUR3N GROUP13 Vinja nereti ar Countess Groteque satraadaajas.. Diemzheel, tie, kas nav DA nevarees apluukot visu, jo ir mature filter: http://p3t3r-kurt3n-groupi3.deviantart.com/Piekriitu Marionetei par Depu! ^^ | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 10, 2008 4:53 pm | |
| *Ārprāts* Platformene, Domo Domo Domo Arigato Tev par šo ♥__♥ Silvergrey 2. bilde bija ļooti iedvesmojošā Bet Ophelias Overdose... ... ., pilnīgi manā stilā =D., Tie mati... ....bantītes && lentītes && dredi Tiešām Man šķiet, ka viņa ir kļuvusi par manu *Stila ikonu*, lai arī Man patiik viskautkas ļooti bērnišķīgs && mīļš , bet tāāda Skaista :] | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 10, 2008 7:08 pm | |
| Viona ir ļoti patīkama man prieks, ka par viņu uzzināju | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Zero to hero Trešdiena Septembris 10, 2008 10:59 pm | |
| Pievienojos! Fantastiskas bildes. Jo īpaši Silvergray...prieks par tik skaistu jaunatklājumu. Par sevi gan varu sacīt, ka mani iedvesmo tikai un vienīgi cilvēki man apkārt. Uz ielas, piemēram. Iedvesmo arī notikumi un emocijas, bet nu, tā jau ir cita tēma. Starp citu, ļoti daudzi šī foruma iemītnieki ir fantastiski iedvesmas avoti, jo ir radoši un visādi citādi interesanti cilvēki. Diemžēl vai par laimi, nevienas tādas konkrētas stila ikonas man nav, jo neviena tēls pagaidām neatbilst PILNĪBĀ manai gaumei. Ja vienīgi, vairākus saliek kopā. Un vēl arī, man viss notiek garastāvokļa ietekmē, tādēļ, šodien var patikt un rīt jau sāks likties garlaicīgs. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Zero to hero | |
| |
|
| |
| Zero to hero | |
|