Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| PERONS | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: PERONS Otrdiena Jūnijs 01, 2010 10:39 pm | |
| Kāds bija aizgājis? ļoti vēlējos, bet galīgi laiks nebija D: padalieties iespaidos! | |
| | | Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: PERONS Trešdiena Jūnijs 02, 2010 10:09 pm | |
| Jā, jā, jā! Es arī nebiju, bet gribu dzirdēt jūsu atsauksmes! Nu, bildes jau laikam būs pašai pa portāliem jāpameklē.. ;D | |
| | | Black Angel thread
Number of posts : 88 Age : 37 Registration date : 07.04.08
| Tēma: Re: PERONS Ceturtdiena Jūnijs 03, 2010 1:02 pm | |
| Biju apskatīties Tā kā pati mācos RTU tekstila institūtā, tad bija interesanti salīdzināt. Protams, var jau uzreiz redzēt, ka viņi ir mākslinieki, mēs - tehnologi un konstruktori Man vispār patika, kaut gan nesaprotu, kāpēc tik nabadzīgi ar krāsām? Viss vai nu pelāks vai brūns... Latviešu mentalitāte?? Pāris kolekcijas tikai izcēlās krāsu ziņā, viena bija sarkana, otra zilzaļos tirkīza toņos. Pat abas bērnu tērpu kolekcijas bija tādās dubļu krāsās.. Un, manuprāt, bija arī ļoti labi redzams, ka visi no vienas skolas. Daudz līdzīgu elementu, formu, griezumu. Bet kopumā pasākums bij manai acij un arī ausij tīkams | |
| | | platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: PERONS Ceturtdiena Jūnijs 03, 2010 10:16 pm | |
| biju. šogad likās švakāk. tiešām visi kā viens, tematikas ļoti depresīvas, dominējošās krāsas arī - melns, pelēks, balts. ļoti līdzīgi griezumi, šī brīža modīgie "tūtas-veida svārki" dažādās variācijās, arī kleitās. ģeometriskie griezumi, apšūtās "zvīņas".. viss tas, kas pāgujšo gad uzradās lielo mākslinieku modes skatēs tā kā nedaudz šogad šajās skatēs atražots. man bija nedaudz garlaicīgi.. lielums tērpu šķita veidotas statiskām bildēm, nevis kustībai. ejot pa mēli likās, ka "tēls" sabojājās... | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: PERONS Piektdiena Jūnijs 04, 2010 9:19 am | |
| meh.. jep, bija nedaudz dzirdēts, ka nebija labi.. tomēr žēl, ka netiku.. un jā, es arī starp citu pamaniju (bildēs), ka dominē pelēkie, bet ne tikai šogad, bet vispār pēdējos divus gadus aptuveni.. wonder why it's so... | |
| | | Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: PERONS Piektdiena Jūnijs 04, 2010 3:47 pm | |
| es arī netiku, tik vislaik mācījos eksāmenam -_- gibējās | |
| | | Black Angel thread
| Tēma: Re: PERONS Sestdiena Jūnijs 05, 2010 12:36 pm | |
| Mjā, man laikam bija interesanti, jo es pie viena ievērtēju arī publiku, kas pretstatā kolekcijām bija gana krāšņa | |
| | | Black Angel thread
| Tēma: Re: PERONS Trešdiena Jūnijs 09, 2010 5:19 pm | |
| Ko es vēl, pārskatot bildes no Perona, atcerējos - nevaru saprast, kas ar tām modelēm? Vienalga, kāda mūzika skan, gaita un ritms ir viens.. Reti kura no viņām spēj pieskaņoties mūzikai. Galu galā - ja tas ir Rammstein, tad arī jāiet ir tā, it kā tur skanētu Rammstein, nevis tā kā bēru procesijā.. Šitā lieta mani nenormāli kaitina visās skatēs... | |
| | | platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: PERONS Trešdiena Jūnijs 09, 2010 11:22 pm | |
| Black Angel visas modeles bija brīvprātīgi pieteikušās :p daļa, protams, arī piederēja kādai aģentūrai. un cik dzirdēju mūziku dzirdēja pirmoreiz ģenerālmēģinājumā, uz kura varēju nopirkt biļetes, kad gāja pa mēli | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: PERONS | |
| |
| | | | PERONS | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|