| AF Jāņi? | |
|
+11Harajuku_girl^^ Mada kjeepa.nr88 Youko CrazyKonata Shade_de_Monesko zeloco elemainel platformene Suigintou Selene 15 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 9:07 pm | |
| vai jūs jau esat ieplānojuši kur un kā svinēsiet Jāņus? well, man ar to vienmēr problēmas, tāpēc ienāca prātā šāda doma. svinam forums kopā. (dreskods- latviašu traditional + fashion. ) | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 9:29 pm | |
| Tas ir tikai manas domas..Latvian traditional is lame.. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 9:53 pm | |
| tradīcijas paliek tradīcijas, pret tautas tērpiem nespēju iebilst :p
vēl nezinu jāņu plānus, uzplijos trijām kompānijām bet vēl nav pārliecība, ka gribu ar kādām no šīm trim.. | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 9:57 pm | |
| mēs latvji vispār tādi baigi lame, neko darīt, jāiet dzert un meklēt papardes ziedu nu tad aiziet! izdomājam kopīgi ko awesome | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 10:18 pm | |
| Hmm, man pagaidām nekas īpaši jautrs nav ieplānots. Varētu pat pievienoties! Ir kādas idejas par norises vietu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 10:38 pm | |
| Mjā, nu šis ir tas punkts, kur viss apstājas - nav tusiņu vietas. Jāņem vērā arī, ka daļa forumiešu nav pilngadīgi, tā kā ķecerīgās ( ) domas par klubiem variet atmest. ps. man arī nav nekādu plānu. | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 11:08 pm | |
| jāņi klubā? :S labāk kkur pie dabas.. teltis, pikniks n stuff? varbūt var pie kāda mājās/laukos? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: AF Jāņi? Pirmdiena Jūnijs 14, 2010 11:40 pm | |
| Es varētu teikt, ka jā, bet neesmu potēta un raustos no ērcēm... tā kā es balsotu par lauku mājām. | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Otrdiena Jūnijs 15, 2010 12:22 am | |
| es arī neesmu, uzturēsimies vietās kur nav pārāk gara zāle ja izdosies jūs visus savākt, tad esmu gatava ķerties meklēt vietu kur. galvenais lai ir forši jāņi!!! | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: AF Jāņi? Otrdiena Jūnijs 15, 2010 5:18 pm | |
| woah kukaiņi :/ Jāņi ar nepārāk, piedodiet, bet šoreiz gan nebūšu, varbūt nākamreiz :] | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Otrdiena Jūnijs 15, 2010 5:55 pm | |
| Nu pamatā man ir lauku māja. Ne īpaši tālu no Tukuma. Z zina, kā tur ir Vieta, kur cept paiku ir. Ciematā parasti notiek arī annual zaļumballe *bez vecuma ierobežojumiem xD* | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: AF Jāņi? Otrdiena Jūnijs 15, 2010 11:16 pm | |
| Eh, manam gan Jāņi ir izplānoti, svinē''su kā katru gadu Līgatnē, bet šoreiz aicināšu draugus ja kāds ir tājā rajonā ap Jāņiem, tad droši varat pievienoties man tikai nezinu ko pārējie teiks, aida vienalga | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Otrdiena Jūnijs 15, 2010 11:50 pm | |
| man patīk Shade piedāvājums. tikai kur tieši tā atrodās un kā tur nokļūt? | |
|
| |
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 12:29 am | |
| Tas ir Irlavā.
Nokļūšana arī ir pietiekami viegla - vai nu ar vilcienu līdz Tukums 1 stacijai. Vai ar autobusu līdz Tukuma autoostai (abas stacijas ir blakus). Un tad no autoostas ar vietējo autobusu uz Irlavu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 7:48 am | |
| Hmm, nav slikta ideja... tur visiem pietikstu vietas, kur palikt? es atceros 1-majā stāvā bija tā veranda/tava istaba, bet tas bija tik sen, ka neatceros vairs neko tālāk XD | |
|
| |
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 3:28 pm | |
| Nu ar to palikšanu gan būs mazliet sarežģītāk. Teiktu, ka tad ātrāk jau jāmetas pa teltīm, vai kaut kā tā. Jo neskaitot mani tur jau tāpat būs vēl 4 cilvēki no manas ģimenes un mums tā māja tagad arī nav absolūti dzīvojamā stadijā *citiem vārdiem sakot - 2.stāvā notiek absolūta rekonstrukcija* Tā būtu tā darvas karote medus mucā | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 4:10 pm | |
| - Suigintou rakstīja:
- Tas ir tikai manas domas..Latvian traditional is lame..
Kā tu, latviete būdama, vari tā teikt! Man vispār arī nav īsti, kur svinēt Jānīšus. Tā kā, labprātiņ jums pievienotos. Man gan diemžēl nav tautas tērpa. ;_; Bet gribu sev tādu! Un pastalas. | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 4:22 pm | |
| Man jau ir aizrunāta svinēšana citur un ar citiem, bet ideja laba, tikai citreiz. Un kad Selena ierosina dreskodu ar latvian piesitienu, tad man ienāca pirmais prātā - kā wa-lolitas ir ar nacionālo japāņu tērpu ideju klāt, tā tikpat labi varētu paeksperimentēt arī ar latviešu tautastērpa detaļām loltitšmotkās. Man liekas, ka doma laba, ir ko pagremot. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 5:02 pm | |
| es jau neizvēlējos būt latviete ;D bet tas ir labāk nekā būt tumšādainai lol ;D nez nez, man tikai Japāņu traditional tīk^^
bet ceru, ka labi pavadīsiet laiku ^-^ | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 6:10 pm | |
| nu ar tām teltīm ir tā.. ka var arī nebraucot pārāk tālu no Rīgas.. hmm ar tiem tautastērpiem ir tā, ka man arī nav(arī gribētos,heh) nu tad vismaz improvizējam, vai vismaz sapinam sev vainadziņus. tā brīvi tas viss. varbūt kādam ir māja/pagalms tuvāk Rīgai? galvenais ka kāda vieta kur zaļumi, es jau varētu kaut vai centra parkos palīgot. | |
|
| |
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 6:21 pm | |
| Katrā gadījumā es braukšu uz saviem laukiem šā vai tā Bet jūtos savu artavu tēmas apspriešanā ieguldījusi xD | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 7:38 pm | |
| Es arī vel neesmu izlēmusi kur svinēt. Tā kā šāds pasākums būtu ļoti jauki. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: AF Jāņi? Trešdiena Jūnijs 16, 2010 8:00 pm | |
| Shade - totally.. Vaigagi (puķes) un lolita..? Must make!! Selene - btw, var jau uzkraut telti vērmaņdārzā un tusēt Meh... man piedāvāja svinēt vienā awesome vietā and I think I'm skipping this time.. D: | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: AF Jāņi? Svētdena Jūnijs 20, 2010 10:01 pm | |
| Kādam vēl ir interese? Mēs jau varam sameklēt kādu pieklājīgu kempinga vietu, kur kapekas par telts vietu jāmaksā, un kur ir galds un ugunskura vieta.
Man itkā ir vēl variants, pie manis, tas ir Dalbē, ar vilcienu no Rīgas 30 min., bet nu visticamāk ka mani vecāki ar savu kompāniju svin, bet tas vēl jānoskaidro. Es rīt varētu uzjautāt, jo vieta ir baigi laba. | |
|
| |
Selene stitches
| Tēma: Re: AF Jāņi? Svētdena Jūnijs 20, 2010 10:30 pm | |
| zeloco - vot vot žēl gan, bet nav jau vēl zināms vai mums te kko izdosies sarīkot. I hope so. Harajuku_girl^^ - zin kā, gribās jau pēc iespējas mazāk to naudiņu patērēt. un šādā laikā teltīs ar odiem? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: AF Jāņi? | |
| |
|
| |
| AF Jāņi? | |
|