| Tauta mostas ^^ | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Asfodelo sketch
Number of posts : 18 Age : 38 Registration date : 16.06.10
| Tēma: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 1:44 am | |
| so.. man būtu jāiepazīstina ar sevi? xD hmm.. ja godīgi es pati sevi reizēm nepazīstu.. (nu jā.. kāds "reizēm" --> bieži xD ). Mīlu agri iet gulēt un vēlu celties ("agri" tas būtu no rīta agri, parasti 4am, vēlu - parasti, kad eju brokastīs, citi jau pusdieno xD ); Patīk aktīvs dzīvesveids, nesen sāku mācīties sk8ot xD, man gan teica, ka esmu bik sagājusi sviestā, bet tas jau nav nekas jauns xD; Īsti nesaprotu kāpēc, bet mani mēdz dēvēt par 'virtuli' xD jauka iesauka, tā ir cēlusies no vārda 'izvirtulis', kas savukārt ir cēlies no vārda 'izvirtule' xD bet nu tāda mīļa izvirtulīte xD; Patīk smailiņš 'xD', tāpēc lūdzu nesodīt, ka bieži šitādu lieku savos tekstos Hmm.. ko vēl.. Man klaviatūra neraksta 'ch' un 'gj', tāpēc sorry, ka rakstu tā kā rakstu xD Nu lab, iesākumam pietiks )) ..ā un vēl, esmu radusi rakstīt 'ks' vietā 'x', tāpēc, ja man šad tad uzrakstās 'x' arī lūgums nesodīt ^^ xD | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 11:38 am | |
| sveika! ceru ka tev te patiks, būs ko postēt, atrādīt, vai nākt uz tikšanām :p | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 1:20 pm | |
| Sveicināta pulciņā.! Man arī smailiņs xD ļoti patīk,bet cenšos neizmantot pārāk daudz. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 7:18 pm | |
| mācamies skeitot kopā! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 7:35 pm | |
| Yay! velkomēta! | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Svētdena Jūnijs 20, 2010 8:26 pm | |
| wah kurš tad neraksta, es ar bieži lieku "xD" un rakstu dažus vārdus, kas jau kļūst par ieradumu but welcome, welcome | |
|
| |
Asfodelo sketch
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 1:01 am | |
| Liekas, ka pie jums i baigi forši, mājīgi un jauki Gribu zombija gājienu, bildītēs izskatījās, ka gāja jums jautri xD ahh.. kur gan es biju, kad jūs šito rīkojāt.. xD A vel joprojām pastāv doma ko tādu uzrīkot arī vasarā? )) | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 12:36 pm | |
| man zombiji nepatīk, bet kad redzēju gājiena bildes, izskatījās reāli jautri un man tagad arī gribas pievienoties bet nu tas itkā ir helovīnu pasākums, nezinu kābūtu to rīkot vasarā.. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 6:25 pm | |
| neā tādi der tiešām tik helovīnos, un man ar zombiji īsti nepatīk ;D bet bija ok :] es vēljoprojām esmu par (jā) par pasākumu guro, num tā teikt to asiņaino, mesmāsiņu meetingu, kuru itka bij domas kautkad, bet visi jau piemirsuši laikam, bet oh my atvainojos ka atkal nolaižos no tēmas un spamoju | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 7:49 pm | |
| Sveiki, sveiki! Nesodīsim tevi ne par ch, ne x, ne gj un xD. Jūties kā mājās! | |
|
| |
Asfodelo sketch
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 9:08 pm | |
| es kaut kur lasīju, ka bija it kā doma tādu Zombiju gājienu sarīkot arī vasarā.. bet nu ok )) varētu tiešām kadu citu interesantu līdzīgu pasākumu sarīkot xD tas būtu so nice xD | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Pirmdiena Jūnijs 21, 2010 10:11 pm | |
| jes, bija ideja arī par vasaras gājienu, jo "helovīnos" laiks ir vnk arhgf.... bet vasarā būtu iespēja vilk, ko vien vēlamies. Visiem nepatīk zombiji :C why? viņi taču ir mīksti... :3 Rodas ideja par drīzāk "Living dead walk", lai variet paplašināt šo tēmu, ja jau reiz nepatīk zombiji... | |
|
| |
Asfodelo sketch
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Otrdiena Jūnijs 22, 2010 12:19 am | |
| - zeloco rakstīja:
- jes, bija ideja arī par vasaras gājienu, jo "helovīnos" laiks ir vnk arhgf.... bet vasarā būtu iespēja vilk, ko vien vēlamies.
Visiem nepatīk zombiji :C why? viņi taču ir mīksti... :3 Rodas ideja par drīzāk "Living dead walk", lai variet paplašināt šo tēmu, ja jau reiz nepatīk zombiji... jam, šķiet "Living dead walk" būtu tieši laikā xD es jau neuzprasos bet baaaigi gribās kaut kāda veida tādu pasākumu xD | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ Otrdiena Jūnijs 22, 2010 9:40 pm | |
| Nevajag uzprasīties, vajag pašiem rīkot! | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Tauta mostas ^^ | |
| |
|