žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: kā krāsot matus? Sestdiena Oktobris 26, 2013 6:15 pm | |
| Hm, tas pat nav "ātri izmazgājas", tas ir kaut kas neaprakstāms. Pie tam par šito krāsu, kad jautāju frizierim, vai vismaz nedēļu noturēsies spilgta, viņš teica, ka protams, ka nedēļu noturēšoties (tādā intonācijā, it kā es ko absolūti idiotisku būtu pajautājusi). Nu un pēc pirmās mazgāšanas no mati palika... ok, nevaru normāli nobildēt, datorā iestrādātā kamera visu pataisa zaļganu un rāda šādi patiesībā mati ir bišķi košāki. Vispār jau krāsa man joprojām šķistu pretty awesome, ja tikai vairāk uz aizmuguri nebūtu tāda kārtīga šķipsna gaiši violetpelēka, kur tie mati arī nejauki viegli aplūzt. | |
|
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: kā krāsot matus? Sestdiena Oktobris 26, 2013 6:24 pm | |
| Tā ka... ja nu kādai mājās mētājas lieka rozā krāsa no tām, kas matus nebojā (semi permanent), tad līdz Helovīnam esmu ieinteresēts potenciāls pircējs. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: kā krāsot matus? Trešdiena Oktobris 30, 2013 11:15 am | |
| Ieliec matos barojošu masku un paturi ilgāk nekā vajag - tas nedaudz palīdzēs matiem atkopties. Frizētavās man liekas, ka viņi pēc balināšanas iemoča kondicionieri un pēc tam tikai krāso, kas teorētiski varētu būt "pareizi", bet semi-permamentajām tā nedarbojas (kondicionieris aizpilda matu un krāsai vairs nav vietas). Un es nesaprotu kā viņi tajos salonos balina vai kādas krāsas izmanto. Cik esmu balinājusi, vienmēr turu ~2x ilgāk nekā uz paciņas teikts un nekad nav bijušas "sausuma" problēmas. Anyway, tieši vakar svaigi izbalināju un nokrāsoju c: | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: kā krāsot matus? | |
| |
|