| Pozitīvisms | |
|
+6Nihil Lilith elemainel Sonõra CrazyKonata zeloco 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Pozitīvisms Otrdiena Jūnijs 29, 2010 7:15 pm | |
| Pēdējā laikā visapkārt ir tikai negatīvas lietas, reti, kad iespīd kāds saules stariņš. Arī cilvēki apkārt noskumuši, dusmīgi, bailīgi un uztraucas par saviem trūkumiem.
Piedāvāju te uzskaitīt lietas, kas jums patīk sevī un citos cilvēkos.
Es sākšu: Man patīk manas plaukstas un stilīgas omes, kas ģērbjas, it kā vēljoprojām būtu 1950-tie C: | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Pozitīvisms Otrdiena Jūnijs 29, 2010 7:36 pm | |
| | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Pozitīvisms Otrdiena Jūnijs 29, 2010 8:19 pm | |
| >Man patīk, ka atgriezos pie savu matu dabīgā toņa - pretēji savām bailēm, jūtos daudz labāk, būdama tumša, nekā ar balinātajiem. >Man patīk, es dievinu un mīlu savus Demonia platformas zābakus, kurus ieguvu, pateicoties šī foruma eksistencei! Vienīgi vasarā ar viņiem ir ļoti karsti, un karstumu gan es neciešu nemaz. >Man patīk jaunais humpalu veikals, kas atvēries manā mazpilsētā. Tas ir fantastisks! >Man patīk vīrieši ar brillēm un gariem matiem. Vēl mazliet alternatīvisma apģērbā, un - Ceru, ka izdevās pozitīvisms. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Pozitīvisms Otrdiena Jūnijs 29, 2010 9:29 pm | |
| ak jēl vīrieši man viņi arī patīk..tikai tie kurus es nepazīstu | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 1:41 am | |
| Man patīk tas, ka mani vecāki atbalsta manas idejas un hobijus (nekādu pretenziju pret to, ka es izdūru piecus pīrsingus lūpā vai, piemēram, pret to, ka taisos izbūvēt telpu pagrabā, kur attīstīt filmiņas/taisīt bildes). Un viņi arī pilnībā atbalsta manu ģērbšanās stilu. Man ir paveicies ar visai ekscentriskiem vecākiem - and I love it! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 8:43 am | |
| Saprotoši/atbalstoši vecāki ir ūber <3 | |
|
| |
Lilith sketch
Number of posts : 13 Age : 30 Location : Jelgava Registration date : 07.03.10
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 11:05 am | |
| +sals ziemas dienā,kad ir skaidras debesis +saullēkti +grāmatu smarža +mežģīnes + laba literatūra + visādas sīkas nenozīmīgas lietiņas,kas silda sirdi + Vasarasraibumi | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 11:44 am | |
| jāpievieno vēl kkas. Protams, tas ka mana mamma arī man izrāda atbalstu, un neprotestē pret manām īpašajām idejām, iespējams viņai nepatīk dažas manas stila iezīmes, bet ja tas patīk man, viņai ir prieks. erotiskā veļa, apakšveļa ar mežģīnēm, garas zeķes un augsti papēži (imapedo) zīmēt un vēlreiz zīmēt! ēst garšīgu ēdienu enerģijas dzērieni! vnk love! | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 12:54 pm | |
| +sestdien tieku pie māsīcām kur vnk dievinu. +man ir daudz dažādu ideju. +man patīk sava acu krāsa. | |
|
| |
vilhelms.otrais thread
Number of posts : 76 Age : 31 Location : Under sea Registration date : 26.01.10
| Tēma: Re: Pozitīvisms Trešdiena Jūnijs 30, 2010 4:19 pm | |
| Man patīk : jaunās pāri celim esošās zeķes ar aukšpusē esošo sirsniņu rakstu un rozā bantīti ka man ir tādi 2 zeķu pāri mans opis, kurš man taisa ēst lasīt mangu māsas degu, kurš ir baigais susliks slinkošana | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pozitīvisms Sestdiena Jūnijs 15, 2013 11:31 pm | |
| Es dievinu savas jaunās brilles c: Un man patīk tetovētas dāmas c:
(atdzīvinu tematu, jo, manuprāt, ir vērts c: ) | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Pozitīvisms Svētdena Jūnijs 16, 2013 4:03 am | |
| Ak kungs, cik veci ir šie temati. :)Jokaini domāt, kur es biju laikos, kad te pēdējoreiz bija dzīvība. Bet jā. >Man patīk Jāņi. Mani mīļākie svētki ever. Nevaru sagaidīt, kad tautastērpā pie õmes dzeršu alu no bundžiņas, un būs kilogramiem šašlika. >Man patīk mani priekšā balinātie mati. >Man patīk Skyrim. There. I said it. | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Pozitīvisms Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 1:03 pm | |
| Man patīk: grāmatu smarža gleznot savā darbnīciņā sākt rītus ar greipfrūtu sulu dejot auskari. daudz un dažādi atmosfēriska mūzika braukāt ar riteni. īpaši izbraukt cauri katrai peļķei | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pozitīvisms Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:15 pm | |
| Par grāmatu smaržu un riteņbraukšanu Dievinu makaronus ar rauga pārslām un tomātu mērci! mmm.. | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Pozitīvisms Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 10:43 pm | |
| Man patīk : ♡ manas tumšbrūnās acis un kuplie mati ♡ mopsene ♡ mamma {lielākoties} ♡ Downton Abbey ♡ aikido ♡ skriešana ♡ tas, ka Rīgā ir vairāk velo celiņu nekā agrāk ♡ būt par vegāni {šovasar gads vegānismā, yaay} ♡ Rookiemag♡ tas, ka spēju patstāvīgi domāt un izaicināt pašas iesīkstējušos uzskatus
Pēdējo reizi labojis Kawaii_nora Svētdena Februāris 09, 2014 8:02 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pozitīvisms Otrdiena Jūnijs 18, 2013 10:49 am | |
| Omg Downton Abbey! ;u; <3 Es pat vēl neesmu redzējusi to seriālu, bet man tas JAU PATĪK!! (weird, I know). Pirms kāda laika noskatījos līdzīgu tematu "Lark Rise to Candleford" - silti iesaku! c:
Ok, back to topic:
Produktivitāte = awesomesauce! | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Pozitīvisms Sestdiena Februāris 08, 2014 10:46 pm | |
| Man patīk, gan lietas, gan īpašības utt. Kā šīs/šie utt: jebkurš, kurš pastaigājas ar franču buldogu - protams, pats buldogs jau vairāk patīk. Zinu, ka man nākotnē tāds būs - melns un noskrējies :Des vienkārši mīlu visus pasaules franču buldodziņus sajūta, ka nekas nekaiš - viss labi, esmu atpūtusies, priecājos utt. trakie cilvēku skatieni un bolīšanās, ja vien tajā dienā es tiešām labi izskatos. Vai kad kāds cits bolās uz tādiem kā es cilvēku sapratne vai līdzjūtība - kad viņi pārkāpj pāri savam lielajam egoismam un kādam citam arī ko labu izdara. Ne tikai sev. fotorāmji - ielikt labu zīmējumu jaunā rāmī ir kā aizvērt labas automašīnas durvis. sienu krāsošana - viens no mīļākajiem mājās veicamajiem darbiem. omes ar traku matu krāsu. Viegli lillīgu? cilvēki, kuri dara ko traku. Vienreiz redzēju, piemēram, trīs meitenes, apģērbtas, bet kuras gāja pa ielu ietinušās palagos un kaut ko klaigāja | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Pozitīvisms Svētdena Februāris 09, 2014 1:53 am | |
| Haha +1 par omēm! Man ar viņas traki patīk Man ĻOTI patīk, kad cilvēks izdara kaut ko labu (varbūt pat ne kaut ko "ļoti nozīmīgu", kaut vai paceļ zemē nomestu pudeli un iemet misenē vai ko tādu) un bez iemesla, just "because reasons" c: | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Pozitīvisms | |
| |
|
| |
| Pozitīvisms | |
|