MissSimona needles
Number of posts : 34 Age : 34 Location : Rīga Registration date : 12.09.09
| Tēma: Emmm. Trešdiena Jūlijs 07, 2010 1:58 pm | |
| | |
|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Emmm. Trešdiena Jūlijs 07, 2010 4:39 pm | |
| wtf? bišk spams ne? | |
|
MissSimona needles
Number of posts : 34 Age : 34 Location : Rīga Registration date : 12.09.09
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Emmm. Trešdiena Jūlijs 07, 2010 11:00 pm | |
| Nezināju tādu lapu, bet ideja interesanta. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Emmm. Trešdiena Jūlijs 07, 2010 11:39 pm | |
| Hahahah I LOL'd: "Par mums. Šo robotveida iepazīšanās saitu darbina datorprogramma. Šeit viss notiek automātiski, Jūs aizpildat anketu par meklējamās personas parametriem, aizpildat anketu par sevi un datorprogramma no datu bāzes atlasīs optimālākos variantus ar Jums atbilstošiem partneriem. Mūsu portāla lietotāji ietaupīs nedēļas, mēnešus un citi pat, varbūt gadus, jo internetā caur iepazīšanās portāliem atrast starp miljoniem cilvēku sev vienīgo ir ļoti grūti. Mēs izveidojām šo programmu, lai palīdzētu Jums atrast savu īsto un vienīgo uzreiz. " Bet ideja neslikta, tika es izvairītos tādā vietnē likt savu adresi etc... varētu tepat vnk uztaisīt tematu par to, kur katrs atrodas...? Nu ne konkrētas adreses, bet "Rīga/Berģi" tipa sadalījums? | |
|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Emmm. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 12:04 am | |
| Es balsoju par atsevišķu topiku. nav vēlēšanās, lai man spamotu kaut kādi nogribējušies veči, kas kaut kā vienmēr notiek līdzīgos saitos. | |
|