| Pilsētas. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
danizzz needles
Number of posts : 33 Registration date : 15.06.10
| Tēma: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 3:43 am | |
| Tatad,es izdomāju šādu spēli!
Noteikumi te ir ļoti viegli!
Pirmais saka:
Rīga
Otrais saka:
Otrajam ir janosauc tādu pilsētu kurai pirmais burts ir kā iepriekšējā postā (šajā gadijumā A) tatad Alūksne
Tātad es sākšu:
Maskava
Nākamajām jāsākas ar A....
Cerams sapratāt. Smile | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 12:28 pm | |
| Aloja
Būs ļoti daudz A un E. Lieliska doma par šīm spēlēm, bet šito nevarētu uztaisīt par kaut ko tematiskāku? (Lasīt, foruma tematā?) Vnk atstāstīt pilsētu nosaukumus is not very exciting, imho.. | |
|
| |
danizzz needles
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 8:34 pm | |
| Var jau! Es vel izdomāšu spēlītes...
Alūksne | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 9:47 pm | |
| - danizzz rakstīja:
- Var jau!
Es vel izdomāšu spēlītes... ... Vai nav labākas lietas, kuras forumos postot? This is the cancer. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 10:34 pm | |
| es piekrītu, šādos forumos šis ir lieks, ir citi forumi , kuros šos līdz riebumam izspēlē, tādos kur galvenais dabūt pār simtiem postu. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 10:53 pm | |
| šī spēle ir pārāk līdzīga iepriekšējai..man patika spēle ko reiz es šeit kkur atradu, kur kāds ierakstatēmu un iepriekšējajam ir āttiecīgajā tēma jānofočējas, bet neviens viņu nespēlēja...bet tas jau ir bišk ar odziņu.. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Pilsētas. Ceturtdiena Jūlijs 08, 2010 11:05 pm | |
| nu jā kautkas tāds ir daudz orģinālāk.Un nepiesārņo tā forumu | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 2:52 pm | |
| Konata, tu domā šo? Visas iespējas atdzīvināt Man aju sāk apnikt taisīt dubultpostus | |
|
| |
danizzz needles
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 3:34 pm | |
| Es domāju kā katrā forumā ir jabūt kādām spēlītēm,jo tās spēlītes jau ir domātas lai foruma lietotājiem nebūtu garlaicīgi forumāā. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:41 pm | |
| bet pietiek ar 1 vai 2 un orģinālām, jo šis nav parasts forums, un manuprāt te nav garlaicīgi un nekad nav bijis citos tur ir simtām spēļu kā šie, bet jēgas nav. Tik bez apvainojumiem | |
|
| |
danizzz needles
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:45 pm | |
| Es jau nepvainojos,vnk ne visi šajā forumā saprot kautko par modi,bet vnk sēž... Un šādas spēles padara šo forumu izteresantāku tiem lietotājiem kuri par modi neinteresejās... | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:48 pm | |
| Tad man ir jautājums. Kada jēga būt forumā, kur viss griežas ap modi xD ir simtiem latviešu, ārzemju forumu, tad tur arī lai reģistrējas, kāpēc būt tajā, kur nekas nepatīk/neinteresē.. | |
|
| |
danizzz needles
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:50 pm | |
| Nu tad man arī iet uz kādu ārzemju forumu? | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 5:08 pm | |
| man šķiet ka šeit aktīvi ir tikai tādi kuri saprot, vai kuriem vnk interesē mode. dažas spēles - tas ir ok, var nedaudz atpūsties no diskusijām un kādu uzspēlēt. bet nav vajadzības viņas nonstopā ražot. varbūt šeit ir arī tādi kā es, kuriem vairāk tomēr interesē topiki par modi nekā spēlītes. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Pilsētas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 8:14 pm | |
| Atkal uzpeld jautājums - do we read forum names? Forums saucas - Alternative FASHION forum. Ja par modi nekādas intereses nav, tad šeit, loģiski būs garlaicīgi... Un sāksies interešu konflikti, jo kāds gribēs rakstīt kaut ko pilnīgi offtopic.
Pat tādam cilvēkam kā es ir kaut kāds iekšējais filtrs un nevienā r'n'b forumā neesmu reģistrējusies, jo tas manī neizraisa interesi.
Pie tam jāatzīmē, ka spēles pie mums panīkst biežāk nekā diskusijas... I wonder... Should that indicate something? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Pilsētas. | |
| |
|
| |
| Pilsētas. | |
|