danizzz needles
Number of posts : 33 Registration date : 15.06.10
| Tēma: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 3:32 pm | |
| Čau visi!!! Man te ir tāda doma! Varētu izveidot grupu ar nosaukumu ''pašpārvalde'' tajā grupā varētu būt admini,un moderātori,grupas krāsa zaļa (vai cita).Grupas moderātors varētu būt foruma admins. Varētu izveidot grupu ''bridinatie'' tajā grupā varētu būt bridinatie lietotāji(spamotāji,noteikumu parkāpēji).Grupas krāsa zila(Vai pēc paša izvēles),grupas moderātors varētu būt es (Danizzz). Un te rakstat savas domas par manām idejām! | |
|
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:36 pm | |
| Tās ir tikai manas domas.. Manuprāt tādi jau tiešām nav vajadzīgi, šeit nav tik daudz biedru un nav nekāds haoss..Mēs esam draudzīgas un šo gaisotni nevajaga bojāt
bet jauki, ka vēlies būt aktīvs, bet kas par daudz tas par daudz.. | |
|
danizzz needles
| Tēma: Re: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 4:43 pm | |
| vsp es jau saku par spamotājiem. Jā kāds spamo tad tajā grupā uz menesi! Nu ķip bridināts,tas vienalga cik biedri!
| |
|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 5:57 pm | |
| | |
|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 8:05 pm | |
| Teikšu pilnīgi tieši - neredzu nepieciešamību pēc tādu grupu veidošanas. Spamotāji mums negadās pietiekami bieži. Un papildus administrātorus/moderātorus šeit nevajag. Ļoti veiksmīgi iztiekam ar tiem, kas mums jau ir. Un pievienojos Suigintou - aktivitāte ir laba lieta... līdz noteiktai robežai. Nekāp tai pāri | |
|
danizzz needles
| Tēma: Re: Foruma grupas. Piektdiena Jūlijs 09, 2010 8:09 pm | |
| Es jau nesaku kā jums vajag jaunus moderatorus/administrātorus, es vnk pateicu ka: Var grupā ''pašpārvalde'' var likt tagadējos moderātorus/adminisrātorus...
Un tas arī viss... | |
|