zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Forget Tavi, here comes LW Paris! Piektdiena Augusts 27, 2010 6:33 pm | |
| OMGBBQ?! Es neteiktu, ka viņai ir diži vairāk par 6 http://lwparis.blogspot.com/Bet jāsaka, ka viņa (pēc tiem ierakstiem, ko pārlapoju) ir fashion-savvy, bez tam tā mūzika mani pilnībā nopirka. Jes, I'm a sucker for Shirley Temple. | |
|
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Forget Tavi, here comes LW Paris! Sestdiena Augusts 28, 2010 4:19 pm | |
| Jēziņ! Kur tu viņu izraki??? Baigais fashion bēbis..bet tā mūzika tiešām super un daži ieraksti arī bija piemīlīgi, piemēram tas, kur viņa apraksta Twilight ballīti vai tas, kur apraksta Audrey Kitching kaut kādas tur svinības..interesanti. Tomēr es nezinu..kaut kas man tajā visā šķiet jocīgs..Tavi tomēr man labāk patīk | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Forget Tavi, here comes LW Paris! Svētdena Augusts 29, 2010 10:35 am | |
| Varbūt tas, ka vņai ir ~6-ši? | |
|
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Forget Tavi, here comes LW Paris! Svētdena Augusts 29, 2010 7:14 pm | |
| Nē nu mūsdienās jau visu ko var sagaidīt..bet vispār, nu jā, tāda bēbene un jau slavena tūlīt būs..*skaudīgs | |
|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Forget Tavi, here comes LW Paris! Ceturtdiena Septembris 16, 2010 11:32 am | |
| tā mazā meitenītu un Audrey..opā, hmm kad man bija 4 gadi es nevienu slavenību laikam nesatiku... | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Forget Tavi, here comes LW Paris! | |
| |
|