| playgod | |
|
+4platformene zeloco Nihil playgod 8 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
playgod sketch
Number of posts : 6 Registration date : 12.09.10
| Tēma: playgod Svētdena Septembris 12, 2010 1:54 pm | |
| Pirms vairākiem mēnešiem izskatījos lūk tāda, un bija lūk tāds arī mans stiliņš, pašai tā ļoti patīk, un visa tā pietrūkst. labprāt arī parādītu, kā esmu mainījusies, bet to labāk nē. jo izmaiņas ir lielas, vairs neesmu tas, kas es biju. 100% pretstats, tam, kāda biju. Protams, ja kāds vēlas, tad varu parādīt to, cik ļoti cilvēks var mainīties. bet tik un tā , šīs stiliņš man vienmēr paliks sirsniņā, jo tomēr man ir tik daudz šādu draugu (hug) | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: playgod Svētdena Septembris 12, 2010 2:58 pm | |
| ļoti skaistas bildes, bet, drīskst jautāt, kādēļ mainījies? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: playgod Svētdena Septembris 12, 2010 7:54 pm | |
| Ļoti interesanti! 2 un 5 bildes ļoti patīk! ^^ Un tagad, kad tu tā sastāsti, ka esi traki mainījusies, tiktiešām gribas uzzināt kā! un +1 NarkoGirl jautājumam.
| |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: playgod Svētdena Septembris 12, 2010 9:09 pm | |
| ow, nu stils ir bijis fantastisks! 2trā ir vnk omg | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: playgod Ceturtdiena Septembris 16, 2010 11:22 am | |
| ūber stilīgi! un otrajā bildē acu laineris..būs no tevis jāpamācās | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: playgod Ceturtdiena Septembris 16, 2010 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: playgod Piektdiena Septembris 17, 2010 9:02 pm | |
| Smuki, smuki. Un es arī labprātiņ redzētu tavas pārvērtības. | |
|
| |
playgod sketch
| Tēma: Re: playgod Piektdiena Septembris 24, 2010 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: playgod Piektdiena Septembris 24, 2010 9:13 pm | |
| Pēdējā bilde vislabākā, tev piestāv sarkani mati Njā, tā arī tu mums nepateici iemeslu.. Ja tu zinātu, kā moka ziņkāre Interesanti uzzināt kā cilvēks izdomā tik ļoooti mainīt stilu. | |
|
| |
playgod sketch
| Tēma: Re: playgod Sestdiena Septembris 25, 2010 1:18 pm | |
| Nu ko lai saka. Tas viss sākās tā pamazām, eju tādā skolā, kurā BIJU tāda vienīgā, pusgadu kaut kā īpaši nekontaktējos ne ar vienu tur, tik tā, ar dažām meitenēm. Tad sāku vairāk iepazīties ar cilvēkiem. Tusēt.... un tad kaut kā pamazām sāka viss mainīties. no kerziem pārgaju uz kedām, vienkārši melnās bikses, korsete un kedas. tad sāku pieguļošas kleitas nēsāt, tādas īsas, bet kedas kājās bija. un tad no kedām pārgāju uz augstpapēžu kurpēm, un vasarā, jau skat, apģērbs arī pavisam savādāks.. ta viss pamāzām, pats no sevis viss sanāca. nemainījos dēļ sava puiša, jo ir tādi, kas uzskata tā. jo mans puisis nepavisam nebija šā stila piekritējs, bet es viņam iepatikos, jo iepazina tuvāk. Protams, viņam daudz labak patīk kā es izskatos tagad, un kad jautāju , vai varu mainīt atpakaļ stilu, protams, dzirdu smejoties atbildi " Nē! " apmēram tā | |
|
| |
playgod sketch
| Tēma: Re: playgod Sestdiena Septembris 25, 2010 1:24 pm | |
| Un katru nedēļu atnākot mājās, mēdzu skatīties savas vecās bildes Jo pašai personīgi tas viss tā patīk, patika un patiks ;D par spīti visam un protams, pieminēšu arī to, ka dievinu fotografēt, jau sen. un fotografēju ar neprofesionālu kameru jeb vienkāršo digitālo kameru | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: playgod | |
| |
|
| |
| playgod | |
|