zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: kleoo.lv Svētdena Septembris 12, 2010 7:49 pm | |
| Katru reizi, kad es uzeju kādu LV internetveikalu ar apģērbiem, man ir tāda sajūta, ka viss, ko latvieši internetā pērk ir seksa rotaļlietas/tērpi. Srsly. Bet nu labi, ne par šo ir stāsts. Atradu kārtējo veikalu, kur, ja ir interese un laiks, var atrast dažas norm lietas. Te nu ir neliela liste ar lietām, kas man šķita interesantas, varat droši norādīt jūsu favorītus vai padiskutēt par manu pirmo paragrāfu. 11, 60 <- manuprāt debesīs uzsita cena, ņemot vērā, ka Bodyline šādus var iegādāties zem 10$ (~ zem 5Ls) 'cause it's Steampunk! : D PS.Silti iesaku neklikšķināt uz "lola luna" linka. (pats labākais, ka tiem ir apraksti, bet reāli lietām, kam vajadzētu k-ko aprakstīt nav, lol) pps. these two totally win: | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: kleoo.lv Svētdena Septembris 12, 2010 8:20 pm | |
| Hahah, tā pēdējā bilde vienkārši dod ābolā (es piestrādāju pie jaunu izteicienu izmantošanas). Baltie svārciņi ir debišķīgi, atgādina mākonīšus, gribu tādus. Tādam cukurotam ietērpam būtu pašā laikā. Vīrietiņš ar ūsām ir varen smieklīgs steampunk onka. ;D Un ābolīša somiņa, manuprāt, arī nav podā metama. Man patīk sarkanas somiņas un apavi. | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: kleoo.lv Svētdena Septembris 12, 2010 11:00 pm | |
| mmm tur bija jaukas zeķes un zeķbikses. un cimdiņi,kurus pat varētu atļauties. | |
|
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: kleoo.lv Pirmdiena Septembris 13, 2010 3:43 pm | |
| Man liekas, ka LV ir pārāk savairojušies tie erotisko kostīmu veikali : D | |
|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: kleoo.lv Ceturtdiena Septembris 16, 2010 11:38 am | |
| OMG tie baltie zābaki...DO WANT D: | |
|
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: kleoo.lv Svētdena Septembris 26, 2010 8:41 am | |
| Par kleoo varu teikt labus vārdus. Man ir šitā kleita (Protams, varētu gribēt labākus audumus :/) | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: kleoo.lv Svētdena Septembris 26, 2010 9:15 am | |
| O, šitā pat ir verī naiss, ai laik.Bet num, jā.. kostīmaudums :S | |
|