| International Lolita Day! (Winter) | |
|
+6Harajuku_girl^^ kjeepa.nr88 Youko Suigintou platformene zeloco 10 posters |
|
4 datums (sestdiena) | tieku visu dienu | | 55% | [ 6 ] | tieku no rīta (līdz 13:00) | | 9% | [ 1 ] | tieku pa dienu (~13:00-17:00) | | 27% | [ 3 ] | tieku vakarā (17:00 +) | | 9% | [ 1 ] | netieku vispār | | 0% | [ 0 ] |
| Kopā Balsis : 11 | | Poll closed |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: International Lolita Day! (Winter) Piektdiena Novembris 05, 2010 2:40 am | |
|
Pēdējo reizi labojis zeloco Piektdiena Decembris 03, 2010 11:02 am; labots 5 reizes | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Piektdiena Novembris 05, 2010 12:30 pm | |
| oooh! tik tiešām, lieliska ideja arī par slidošanu. seen, seen nav bijis, aw. gribeju lielā sajūsma kliegt, ka esmu naceja turklāt tā ir mana vārdadiena bet es tik uz brīdi droši vien pievienošos, jo nakamajā dienā man ir skate :c | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Piektdiena Novembris 05, 2010 5:58 pm | |
| Es ar sapriecājos... bet es biju nepareizo datumu uzrakstījusi 4 nevis 5 datumā (decembra pirmā sestdienā). Jums 7dienā skates wtf? | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Piektdiena Novembris 05, 2010 8:23 pm | |
| aww es kka nezināju par tādu dienu, bet skan interesanti, lai gan es neprotu uz slidām pastāvēt un noteikt sabojātu drēbes xD bet domāju, ka atnāktu arī ^-^ | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 06, 2010 6:53 pm | |
| Dikti jauki! Esmu gatava nācēja, domājams! Par slidotavu - jauka ideja. Lolitu drēbes + hokejslidas = izskatīsies smieklīgi. ;D Jāsāk adīt lolitīgas ziemas zeķes. Visforšāk būtu, ja tur būtu tās smukās, baltās daiļslidotāju slidas pieejamas. Man dikti patīk to dizainelis. Jebkurā gadījumā, ceru un domāju, ka būšu! P.S. - Man patīk, Zeloco, ka tu liec iedvesmojošās bildes. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 06, 2010 6:56 pm | |
| @zeloco - skates pirmdienā, 6. datumā nu ja 4., tad jau labāk. bišķ izklaidēties var | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 06, 2010 8:37 pm | |
| Platformene - jes, kas izslēdzu datoru man aizgāja, ka svētdiena nepārceļas Paŗak maz smadzenes darbinu pēdējā laikā - ierūsējušas + 1 Youko būtu traki smuki C: (un jes, kaut kā jau pārējie ar jāiekārdina ) | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 06, 2010 10:32 pm | |
| Lolitu pasākums? Lieliski! Slidot? Hmmm... Patiesībā ideja man šķiet lieliska, tiešām - kkāda kopistiska aktivitāte un tā, bet es pati neesmu slidojusi gadiem un neesmu pārliecināta, ka to gribu darīt lolitas autfitā (kuplie svārki utt.)... | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 06, 2010 11:33 pm | |
| ai nu būs jau labi, tik jāizvēlās kas tāds, kas pats turās pie ķermeņa pati nemāku slidot, pagājušo gad biju vienreiz un šausminājos par sevi. bet tik traki jau nav, tikai lēnāk. bet kopā tik smuki! domāju, nav par ko ļoti satraukties. neskaitāmas reizes esmu braukusi ar riteni un korseti, pa 35 minūšu blokiem nav mirstami. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Svētdena Novembris 07, 2010 12:43 pm | |
| Es arī iespējams piekāptu Slidot nemāku, bet nu ai ;D | |
|
| |
poisonous. thread
Number of posts : 68 Registration date : 04.06.10
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Pirmdiena Novembris 08, 2010 10:05 pm | |
| es arī gribu. bet es domāju,ka neiederos stilā,nemāku slidot un man ir orķestra koncerts. :c | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Otrdiena Novembris 09, 2010 2:53 pm | |
| Nu variet piedāvāt kaut ko citu, es vnk neko citu nevarēju izdomāt, zinot, ka ja būs tikai tējas dzeršana tad atkal visi sēdēsimun neveikli klusēsim :C Vajag laut kādas aktivitātes! Varam iet uz kādu muzeju varbūt? Varbūt tajā dienā ir kādas izstādes? Any other ideas? | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Trešdiena Novembris 10, 2010 9:28 pm | |
| Eu nu bet slidošanu vajag! Tas ir kas nebijis un foršs! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Ceturtdiena Novembris 11, 2010 10:23 am | |
| Man laikam būs jātaisa atsevišķs balsojums par to | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Ceturtdiena Novembris 11, 2010 5:36 pm | |
| nē nu tēma ļoti jauka ^-^ vienīgais neprotu, bet ietu | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Piektdiena Novembris 12, 2010 9:40 pm | |
| Tik sen neesmu te bijusi, labi ka iegāju! esmu par lolita pasākumu, slidot izklausās jauki, bet nez vai jau būs slidotava, tējas pagrabiņš (kā to sauc mani draugi) ir diezgan dārbs, bet vienreiz jau var atļauties pietiks rīt virtuļus laikam tik vajag kādas foršas getras pie kleitas | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Sestdiena Novembris 13, 2010 3:10 pm | |
| Ok.. jaunieši, tad idejas, ko lai mēs darām, negribas, lai ir tā, ka es tur viena slidoju uz pārējie stāv maliņā un salst :C | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Svētdena Novembris 14, 2010 5:52 pm | |
| es māku slidot reāli ziemā ar lolita kleitām tā laikam ir vienīgā aktivitāte bet izskatās ka laikam iesim iekarot kādu ēstuvi/dzertuvi, un ziemā tēja izklausās labi | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Svētdena Novembris 14, 2010 8:11 pm | |
| uz ledus neprotu slidot xD | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Pirmdiena Novembris 15, 2010 4:37 pm | |
| :C nu tad laikam klusēsim un ēdīsim. Ok, tad katram jāatstiepj vai jāizdomā kāda spēle/nodarbe, ko varam darīt. Un ieteikumus par konkrētu sēdvietu (: | |
|
| |
poisonous. thread
Number of posts : 68 Registration date : 04.06.10
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Pirmdiena Novembris 15, 2010 8:23 pm | |
| grrr,jūs tik kārdinoši runājat. XDD | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Pirmdiena Novembris 15, 2010 8:44 pm | |
| omg tā diena sāk tuvoties *.* ceru ka nebūs pārāk auksts | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Pirmdiena Novembris 15, 2010 9:02 pm | |
| ziema + lolitas = kāda tējnīca, ne? man ņemt monopolu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Otrdiena Novembris 16, 2010 12:36 pm | |
| Monopols nebūs "par smagu"? Tad kur mēs īsti ejam? Ja nav nekādi citi ieteikumi + negribam iet uz virtuļiem, tad laikam uz to tējnīcu aiz Pēterbaznīcas? | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) Trešdiena Novembris 17, 2010 12:34 pm | |
| - zeloco rakstīja:
Tad kur mēs īsti ejam? Ja nav nekādi citi ieteikumi + negribam iet uz virtuļiem, tad laikam uz to tējnīcu aiz Pēterbaznīcas? Pag, es tagad saprotu, ka ir gan slidošanas daļa, gan tējnīcas daļa, vai ne? Tad jau vnk jāskatās, kas labs ir tuvumā izvēlētajai slidotavai (Doma laukumā?), izejot no tā, virtuļi pat gribot galīgi nesanāk pa ceļam. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: International Lolita Day! (Winter) | |
| |
|
| |
| International Lolita Day! (Winter) | |
|