Ofēlija. sketch
Number of posts : 10 Age : 31 Location : Rīga Registration date : 25.06.11
| Tēma: Viņa mita smieklos Svētdena Jūnijs 26, 2011 9:33 pm | |
| - Citēt :
- Viņa mita smieklos un cigaretēs, grāmatās un naktīs, ceturtdienās un rudeņos. Uz viena viņas pleca mita naktstauriņš, uz otra - laterna. Viņa bija sapņotāja un stāstniece, vai jebkas, ko tu vēlējies. Un varbūt, viņa bija izdomāta
Ofēlija;; 17 gadi;; Rīga;; Datorgrafiķe un stāstniece.
Iepazīšanās pavedieni mulsina. Tiem ir jābūt gana intriģējošiem, lai atstātu paliekošu iespaidu, nekļūstot ūbermākslinieciskiem un muļķīgiem. Tapēc jau gadiem pieturos pie abstraktas frāzes, konkrētiem faktiem un pāris linkiem uz sociālajiem portāliem. Dažreiz tas strādā. Es neesmu cilvēks, kurš pārāk ļoti aizrautos ar modi, taču šad un tad, meklējot sīkumus, ir sanācis aizgūgleties līdz šim forumam. Ar piekto reizi nolēmu reģistrēties. Nedaudz aizraujos ar stempunk un victorian, nedaudz fascine gothic un gothic lolita, taču ikdienā, manā apģērbā to īpaši labi nevar redzēt. Work in progress.
Twitter;; Last.fm;; Tumblr
P.s. I'm too cute to be real, so I'm a unicorn. | |
|
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Svētdena Jūnijs 26, 2011 11:11 pm | |
| Jāā, vēl cilvēki, kas aizraujas ar stāstniecību. Veselīgi, veselīgi. Prieks iepazīties, lai aktīvi un jautri sokas forumā, piedalies pasākumos! Mums jaunas sejas tajos vienmēr priecē.
p.s. piesekoju tavam tumblriķim. | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Pirmdiena Jūnijs 27, 2011 2:08 pm | |
| sveicināta pulciņā. lasu citātu un zinu, ka esmu to jau kaut kur lasījusi.nospiežu uz twitter un saprotu, ka reiz kaut kā mistiski esmu Tavu twitteri un tumblr. redzējusi, tikai i have no ideja, kad, kur un kā. | |
|
Ofēlija. sketch
Number of posts : 10 Age : 31 Location : Rīga Registration date : 25.06.11
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Pirmdiena Jūnijs 27, 2011 2:46 pm | |
| Internets ir mazs Ļoti mazs, nav brīnums ja reizi pa reizei uzskrien cilvēkiem sociālajos portālos. Es, piemēram, šeit jau esmu ievērojusi pāris cilvēkusz, kurus itkā pazīstu no citiem forumeim. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Trešdiena Jūnijs 29, 2011 11:11 am | |
| Laipni lūgta! Stāstnieki mums tieši trūkst, ir daudz klausītāju, bet runātāju maz C: ps. yay! Emilie lovers unite! | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Ceturtdiena Jūnijs 30, 2011 1:39 am | |
| Sveicināta! Es tevi pievienoju gan tumblrā (made-of-spoons), gan last.fm (teejkarote). Prieks tevi te redzēt, nepazīstamā meitene. Ceru, ka nāksi uz nākošo lolitu pikniku. (: | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos Ceturtdiena Jūnijs 30, 2011 11:56 pm | |
| +1 Youko - gaidīsim piknikā! ^^ | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Viņa mita smieklos | |
| |
|