Aesthetica91 sketch
Number of posts : 11 Age : 33 Location : Valka/Riga Registration date : 30.07.11
| Tēma: Labvakar! Sestdiena Jūlijs 30, 2011 6:46 pm | |
| Te nu esmu arī es! Nu jau gadu dzīvoju Valkā (pirms tam Rīgā), audzinu meitiņu un aktīvi strādāju pie sava projekta rotu un aksesuāru izstrādē ( aesthetica91.blogspot.com). Tā kā esmu smagās mūzikas cienītāja un savu ikdienu vēl nesen bez kerzām iedomāties nevarēju, nolēmu pievienoties Jūsu pulciņam Jauku visiem vakaru! | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Labvakar! Otrdiena Augusts 02, 2011 5:11 pm | |
| Sveika!! Un prieks tevi un tavus darbus te redzēt! Kerzas 100 gadi šķiet nav vilkas, oh my, sajutos tik veca pēkšņi | |
|
Aesthetica91 sketch
Number of posts : 11 Age : 33 Location : Valka/Riga Registration date : 30.07.11
| Tēma: . Otrdiena Augusts 02, 2011 5:37 pm | |
| Nāks ziema, būs nepieciešamība arī pēc kerzām Kā tad īsti ir ar šī foruma aktivitāti? Brīžiem rodas iespaids, ka nāku pāris gadus par vēlu | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Labvakar! Ceturtdiena Augusts 04, 2011 10:10 am | |
| Viss atkarīgs no pašiem. Ja ir diskusijas - ar laiku parādās cilvēki Give and get , so to speak. Mums it kā ir daudz biedru, bet lielākā daļa tikai piereģistrējas un nozūd no zemes virsas. | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Labvakar! Otrdiena Septembris 06, 2011 6:01 pm | |
| Un vēl ir tādi tipi kā es, kas uz mēnesi vai ilgāk pilnībā aizmirst par šāda foruma esamību, bet, kad pēkšņi kāds (think Zeloco) par to atgādina, gribās tik rakstīt un rakstīt! Vispārībā, esi sveicināta! Palūkojos lapā - jauki! Man īpaši patīk tās stīpiņas. Šajā forumā, kā izskatās, ir daudz gotiskā stila piekritēju, taču vārds alternatīvs jau tomēr sevī ietver daudz ko! Lai dzīvo daudzveidība! | |
|