| Hand Made | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Aesthetica91 sketch
Number of posts : 11 Age : 33 Location : Valka/Riga Registration date : 30.07.11
| Tēma: Hand Made Sestdiena Jūlijs 30, 2011 7:07 pm | |
| Gribētu uzzināt Jūsu attieksmi pret hand-made aksesuāriem. Kāda ir Jūsu pieredze šajā jomā, vai patīk (un kāpēc) utt. Ieskatam šis tas no manis veidotā! | |
|
| |
Mary sketch
Number of posts : 6 Age : 30 Location : Rīga Registration date : 21.06.11
| Tēma: Re: Hand Made Svētdena Jūlijs 31, 2011 9:56 pm | |
| Tevis veidotas rotas ir burvīgas! Es ļoti mīlu hand made un dievinu tos cilvēkus, kuriem pietiek pacietības to visu taisīt. Pati jau savām rokām neko nemāku . Kad ir iespēja nopirkt jaunas rotas, es dodu priekšroku hand made. Pēdējā laikā veikalu cenas mani apbēdina, jo plastika gabals maksā ap 5-6 latiem ...tad jau labāk to pašu naudiņu samaksāt par kvalitatīivu un daudz foršāku hand made. | |
|
| |
Aesthetica91 sketch
Number of posts : 11 Age : 33 Location : Valka/Riga Registration date : 30.07.11
| Tēma: Re: Hand Made Pirmdiena Augusts 01, 2011 10:49 am | |
| [i]Paldies Tad tagad Tavā redzeslokā būs vēl viena rotu darinātāja ar saprātīgām cenām Ļoti liels prieks, ka ir cilvēki, kas atbalsta vietējos ražotājus. Aha, Ķīnas prece ir un būs lētāka, jo Latvijā pirktās izejvielas tam visam jau pašas par sevi ir dārgas Ja interesē, gaidu ziņu, visu var sarunāt! Manā profilā atrodama arī bloga adrese- tur vairāk no visa kā ar visām cenām un citu info | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Hand Made Otrdiena Augusts 02, 2011 5:09 pm | |
| Man jau tā štelle traki patīk un liekas, ka pie mums tādu pašdarinātāju ir salīdzinoši maz (ja tās nav tamborējošās vecmāmiņas)... Pieredze.. nu taisu lietas kopš sevi atceros. Tas man laikam radošā gara daļa. Bet nu pēdējā laikā ļoti aizraujos tieši ar šūšanu. | |
|
| |
Aesthetica91 sketch
| Tēma: he.. Otrdiena Augusts 02, 2011 5:35 pm | |
| Man atkal liekas, ka pēdējā laikā saradušās tās taisītājas ir pārāk daudz, tikai reti kurai izdotas iegūt kaut mazāko atpazīstamību. Pati esmu savas nišas meklējumos vēl, ļoti jau patīk tāds nedaudz gotisks noskaņojums ar smalkām mežģīnēm utt, bet neesmu pārliecināta vai Latvijā savai precei atradīšu noietu Tā ka pagaidām top no visa pa bišķim, eksperimentēju | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Hand Made Ceturtdiena Augusts 04, 2011 10:15 am | |
| Nez.. kvalitātīvus diy-erus zinu maz. Varbūt es vnk zinu maz cilvēku.. idk O, domāju, ka gotikai te noiets būs, tikai jāreklamējas pareizajās vietās. Es atmetu ar roku Latvijas publikai un pārrorientējos uz ārzemēm, jo manas preces te vnk neviens nepērkt, bet uz ārzemēm diezgan norm noiets un vismaz novērtē roku darbu atšķirībā no tā, ko esmu redzējusi te, ka tas tiek vērtēts grašos :/ | |
|
| |
Aesthetica91 sketch
| Tēma: Re: Hand Made Ceturtdiena Augusts 04, 2011 12:05 pm | |
| Grūti jau arī noklasificēt tās ''pareizās vietas'' Kur var apskatīt kaut ko no Tevis radītā? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Hand Made Pirmdiena Augusts 08, 2011 12:51 am | |
| Nu jā... bet aptuveni jau var uztaustīt - ja ir gotiska stilā - tad attiecīgi gotiskos saitos/forumos/etc.. nu kaut kā tā.. nu bet domāju, ka tu jau to saproti ^^ Man īstenībā ir pa visurieni izmētāts.. Pēdējie, "svaigākie" ir šeit -> eatmeinkme.tumblr.com (pārsvarā pēdējās fočēšanās bildes + pāris pasūtījumi, bet būs vēl) (ne-tik)superveci ir šeit -> zeloco.deviantart.com | |
|
| |
Aesthetica91 sketch
| Tēma: Re: Hand Made Pirmdiena Augusts 08, 2011 9:08 am | |
| Ak, ja es mācētu šūt... Super tērpi, bet ne gluži manā stilā, lai gan dažus no tiem svārkiem man pat gribētos Saprast ta saprotu, bet es jau vairāk uz pašmāju auditoriju tēmēju, kaut kā nenāk prātā neviena lapa, kurā vēl daudz maz apgrozās cilvēki. Varbūt vnk vairāk jāpameklē | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Hand Made Otrdiena Augusts 09, 2011 2:39 pm | |
| Paldies ^^ Un nav jau nemaz tik grūti, kad ieietas. Nu, ir gothic.lv, ankh.lv ir pirmie divi, kas man ienāk prātā. | |
|
| |
Aesthetica91 sketch
| Tēma: Re: Hand Made Otrdiena Augusts 09, 2011 4:23 pm | |
| Nu nezinu, es ar šujmašīnu esmu uz jūs. Nekad neko taisni nav izdevies sašūt | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Hand Made Trešdiena Augusts 10, 2011 9:40 am | |
| Nu var jau ra rokām, tikai pacietību vajag Bet nu katram savs lauciņš laikam. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Hand Made Otrdiena Septembris 06, 2011 6:08 pm | |
| Ak, man ļoti patīk DIY! Paštaisītās rotas un aksesuāri ir super. Man gan ir tas, ka tādas ļoti reti pērku, jo esmu tik ļoti izvēlīga (kas reizēm ir pluss, bet reizēm mīnuss). Pati šad tad kaut ko uztaisu, ir jau ir man tas kreatīvais maisiņš skapī, kur ir visādi hot-glue-guni, filči, āķīši, pērlītes utt. (kā jau mums visiem), bet tas ir tā baigi periodiski. Kad pēkšņi uznāk iedvesma, kaut ko uztaisu, bet tad uz kādu laiku atkal neko. Lai arī man ļoti patīk to darīt. Tas laikam tā vienkārši laika trūkuma dēļ!
| |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Hand Made | |
| |
|
| |
| Hand Made | |
|