UNICORxFREAK sketch
Number of posts : 3 Registration date : 17.10.11
| Tēma: HI Pirmdiena Oktobris 17, 2011 8:36 pm | |
| Sveiki, mani sauc xxxxx Mācos multimēdiju dizainu, bet sapņoju studēt fashion styling Londonā. Mans personigais stils ir ļoti samiksejies , mana gardrobe sakas ar gotiskam korsetem un beidzas ar puķainam kleitam, Nepatīk cilvēki kas ieciklējas viena stila rāmī. | |
|
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: HI Pirmdiena Oktobris 17, 2011 11:56 pm | |
| Sveicināta mūsu draudzīgajā, jaukajā, bezgala mīļajā pulciņā. Cienājies ar visu, kas šeit ēdams un dzerams un posto daudz bildes un komentārus. Tev nepatīk paši cilvēki, jeb fakts, ka tā dara? Es pati gan nevaru ieciklēties uz vienu stilu, jo ir baigi daudz vizuālo lietiņu, kas man patīk, bet, piemēram, ja ir kāds, kurš tā kārtīgi noneilo kādu konkrētu stilu (it īpaši ja tas ir kas interesants nevis džast gotiskais), manuprāt, ir forši! | |
|
UNICORxFREAK sketch
| Tēma: . Otrdiena Oktobris 18, 2011 11:09 am | |
| Varbut izteicos mazliet greizi, man nepatik ka ta dara, varbut pats cilveks ir super duper cool | |
|
UNICORxFREAK sketch
| Tēma: Re: HI Otrdiena Oktobris 18, 2011 11:10 am | |
| Jā , šķiet ka greizi izteicos, nepatik ka ta dara. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: HI Sestdiena Oktobris 22, 2011 1:25 am | |
| Sveicin-sveicināta! Mm... domāju, ka ieciklēšanās tad ir ne tikai vizuāli, bet arī morāli - cilvēkam normāli ir manīties un attīstīties (kaut vai tikai pa gotisko līniju ir tik daudzas metamorfozes iespējas). | |
|