Laikam pienācis laiks iepazīstināt jūs arī ar manu personību. Šo forumu atklāju, kad man prātā ienāca ideja uzsākt nodarboties ar šūšanu (pašlaik šūju par pusotru gadu), bet esmu diezgan asociāls un slēgts cilvēks, tāpēc esmu rakstījusi postus tikai "pēc īpašas vajadzības"
. Tagad situācija ir mainījusies, gribās vairāk komunicēt un ne tikai lasīt postus, bet arī dalīties iespaidos, izteikt savas domas, dod padomus, piedalīties aktivitātēs u.t.t..
Iespējams, tas notika tāpēc, ka pie šī foruma jau esmu pieradusi, jo ieeju šeit jau diezgan ilgu laiku (tomēr ne īpaši bieži). Manuprāt, tas ir saistīts arī ar to, ka biedrojos pārsvārā ar puišiem, kurus ne īpaši interesē "alternative fashion". Bet mani interesē gan.
Tā bija liriskā atkāpe, un tagad tomēr par mani. Mani sauc Karina, uz doto brīdi dzīvoju šajā pasaulē bišķi vairāk par 21 gadu. Esmu no Rīgas, dzīvoju Purvciemā. Studēju datorzinātni Rīgas Tehniskājā Universitāte (tagad laikam vajadzētu palikt skaidrs, kāpēc mans draugu loks sastāv parsvārā no puišiem
), pašlaik esmu pēdējā (3.) kursa studente. Mana dzimta valoda ir krievu, tāpēc piedodiet, ja mana latviešu valodā brīžiem ir pa tizlu. Tomēr es ļoti cenšos, lai tā nebūtu.
Par interesēm: Kā jau iepriekš minēju, nodarbojos ar šūšanu pusotru gadu. Pašlaik apmeklēju konstruēšanas kursu šūšanas skolā "Burda". Zemāk publicēšu dažu savu darījumu bildes, bet, diemžēl, lielāka daļa no tiem nav fočēti. Kas par foto-lietām, ļoti mīlu fotografēties. Vēlētos arī iemācīties profesionāli fotografēt un
apstrādāt bildes. Ceru, ka tas būs nākamais ko es apgūšu, kad pabeigšu konstruēšanas kursu. Pēdējā laikā īpaši aktīvi "krāju" rekvizītu fotosesijām un esmu jau diezgan daudz interesantu visdažadāka veida lietu sakrājusi. Ļoti patīk apmeklēt cilvēku sen aizmirstas vietas. Katrai tādai vietai ir sava vēsture, kuru tā cenšās pastāstīt. Katrā tādā vietā ir sava īpatnējā atmosfēra, kas dod pilnīgu brīvību fantāzijai.
Par mūziku: Patīk Charon, Disturbed, Nickelback, Emily Autumn, Evergrey, Mortal Love u.c., klausos arī krievu rok-grupas - Агата Кристи, Кукрыниксы, Пикник, Кипелов u.c., patīk arī Latvijas industrial grupa Rose Water un dažas citas grupas. Dažreiz klausos arī kaut ko pavisam citu, tas ir ļoti atkarīgs no garīga stāvokļa. Neesmu nekādas mūzikālas "reliģijas" pārstāvis.
Noslēdzot savu runu gribu vērsties pie jums, dārgie foruma biedri. Lasot postus, esmu pamanījusi, ka jūs visi esat ļoti jauki, mīļi un savdabīgie cilvēki. Ceru kā mūsu saskare būs patīkama, kā arī es ar jūms tuvākajā laikā iepazīšos arī dzīve. Ja Jums ir kādi jautājumi vai jūs domājiet, kad es varu kaut kādā veidā palīdzēt - droši rakstiet.
Mans Draugiem.lv profils:
http://www.draugiem.lv/user/3841157/Bildes var apskatīties tur. Tomēr smukuma pēc ielādēšu dažas:
2008. gads, ja nešaubos.
Ši gada augusts. Svārki un blūze - handmade by myself.
Tā pati bilžu sērija, tā pati blūze.
Šī gada rudens Siduldā.
Pagaidam viss.
Paldies par uzmanību.