lelle sketch
Number of posts : 2 Registration date : 03.03.12
| Tēma: Opā! Sestdiena Marts 03, 2012 12:41 am | |
| Čau! Lai gan iepazīšanos vajadzētu sākt ar vārda nosaukšanu, nebūšu tik jauka, atklāšu tikai, ka vārda pirmais burts ir "D" un viss. Zinu, zinu, dīvaina izvēle, bet jūtu, ka drošāk varu izteikties, ja cilvēki aptuveni zina manu personību. Kā jau saprotams... esmu meitene, kura joprojām mācās skolā. Šo forumu atradu pavisam nejauši. Varbūt nejaušība nebija nejauša, kaut kā te izdevās nokļūt. Pēdējo gadu laikā mani ieinteresēja savādāka veida stils, kas vairāk var raksturot manu personīgo dvēseli un mākslu, jo bija apnicis izskatīties tā mainstream. Protams, nav nekas tāds, ko var uzreiz pamanīt ejot pa ielu, bet es uzskatu, ka stils ir domāts, lai izpaustu savu iekšējo pārliecību. Man šķiet, ka šo iepazīšanās tekstu var atzīmēt, ka "tukšu ūdens liešanu", haha. Jāatzīst, ka vēl neesmu izvēlējusies - būšu aktīva rakstītājā vai klusa lasītājā, bet viennozīmīgi - interese ir! | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Opā! Svētdena Marts 04, 2012 12:45 am | |
| Sveika! ^^ Un laipni lūgta! Tev ir kādi hobiji? | |
|
lelle sketch
Number of posts : 2 Registration date : 03.03.12
| Tēma: Re: Opā! Svētdena Marts 04, 2012 6:41 pm | |
| Paldies! Jā, ir pāris sev tuvas nodarbošanās, kā fotogrāfēšana, rakstīšana, gleznošana. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Opā! Pirmdiena Marts 05, 2012 12:27 am | |
| Oo.. forši Ko tu raksti? dzeju, stāstus vai kaut ko citu? | |
|
Maluina13 sketch
Number of posts : 10 Location : Rīga Registration date : 28.03.10
| Tēma: Re: Opā! Pirmdiena Marts 12, 2012 9:27 pm | |
| Ja tā padomā... vai tad raizēšanās par to, kas ir mainstream un kas nē, nav mainstream? | |
|
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Opā! Pirmdiena Marts 19, 2012 6:57 pm | |
| Hahah, tas gan | |
|