| Foruma 5 gadu dzimšanas diena | |
|
+8valante Selene merciless.audrey Paranoia Agent Sonõra black_boll Suigintou zeloco 12 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Jūlijs 25, 2012 10:24 pm | |
| Forumam nu jau tūlīt 5 gadi paliek (3. augusts oficiāli), ir doma par pikniku un pēcāk par kūkas cepšanu pie manis. Domas, laiki, kad tiekat un citi komentāri, lūdzu! Plāns: bišķi pasēdēt zālītē kādā no centra parkiem, papriecāties par īso Latvijas vasaru, tad lēnā garā doties pie manis, pacept gardumus un pačilot. Diena: 4. augusts (sestdiena) Laiks: 13:00 Tikšanās vieta: Milda! Līdzi ņemt: labu garstāvokli un nelielus snakus, tīri, lai aizbāztu kuģa rūcošo rīkli dzērienus (alkahols - at your own risk - centrā dzert nedrīkstēs, bet nu pie manis jā). Būtu jauki, ja kāds peķertu līdz sedziņu uz kā piemesties. Dresscode: nekāds, ģērbjamies, lai svinētu alternatīvo dzīvesveidu esamību, tā nu katrs saģērbjas cik "ļoti daudz" vai "ļoti maz" grib Transports: es braukšu ar riteni, aicinu to darīt arī citus, bet nu kam nav iespēja, būs jābrauc ar trolejbusu, tā kā paķerat e-talonus/naudu ceļam. Ja jauka diena un neviens baigi nekur neskries, varam vnk aizčāpot ar k2. Plāno ierasties:Suigintou Black_Boll Missile Paranoia_Agent merciless.audrey Selene Valante Harajuku_girl Crazy Konata Elemainiel Zeloco ---------- Te takš vienreiz gadā katrs ierodas Vajag kaut kādu mailing listi uztaisīt, kad kaut kas sāk plānoties, tad, lai visiem var aizsūtīt ziņu.
Starp citu 3. augustā forumam paliek 5 gadi! :O Varbūt varam savākties kaut vai par godu tam? Varētu nelielu pikniku or smth un tad pie manis ar kūku un svecītēm? Ko sakāt?
Pēdējo reizi labojis zeloco Sestdiena Augusts 04, 2012 3:38 am; labots 7 reizes | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Jūlijs 25, 2012 11:34 pm | |
| es iemetu aci katru dienu xD būtu jauki zeloco^^ tad būtu jau tākā jāplāno, nav vairs tālu tas datums | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Jūlijs 25, 2012 11:59 pm | |
| Yup. Nodalīšu šito uz jaunu topiku. Ko mēs varētu iesākt? nu pirms kūkas? Moš mēs pašas uz vietas varētu to kūku uztaisīt? Man ir krāsns utt. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Ceturtdiena Jūlijs 26, 2012 12:20 am | |
| pikniks, pēc tam dodamies taisīt kūku, ja? why not | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Jūlijs 27, 2012 1:21 pm | |
| Okz! Tik jādabū, lai parasties nācēji šo izlasa | |
|
| |
black_boll needles
Number of posts : 39 Age : 28 Location : cukurtraukā Registration date : 21.05.11
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Jūlijs 27, 2012 1:40 pm | |
| Ja tajā laikā būs naudas, labprāt ierastos! | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:15 pm | |
| Šī varētu būt pirmā reize, kad es arī parādos atklātībā. Ja vien naudas un laika pietiks... Ā, vienīgais... kā noprotu, vairums te ir lolitveidīgi un citādi jauki un pūkaini. Vai jāievēro kāds kodekss harmonijas vārdā, vai arī varu nākt kaut kā savādāk?
Pēdējo reizi labojis Missile Piektdiena Jūlijs 27, 2012 4:35 pm; labots 2 reizes | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Jūlijs 27, 2012 3:31 pm | |
| Cilvēki, jā vai nē, nekāds varbūt | |
|
| |
Paranoia Agent thread
Number of posts : 59 Age : 33 Location : Never,never, land.. Registration date : 07.06.09
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Sestdiena Jūlijs 28, 2012 10:38 am | |
| Esmu par šo pasākumu. (Sen nav nekas tāds darīts.)
| |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Sestdiena Jūlijs 28, 2012 2:41 pm | |
| Domāju, ka neviens te nav filthy rich, tpc katrs paķer kaut ko garšīgu (nav jau vislaik arī jārij), padirnam saulītē un tad ja ne kūku, tad kaut vai kēksiņus sacepam. Atbrīvoju sev 6dienu (pieņēmu, ka cilvēki varētu strādāt darba dienās), tad nu centrējamies uz to. Un nē, nav nekādu dresscode, I guess dress to impress? Domāju, ka vnk pa mierīgo (ja vien nav citi piedāvājumi), bet te nu ir iespēja arī nedaudz papucēties, kā nekā svinam alternatīvo dzīvesveidu esamību! ^^ | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Sestdiena Jūlijs 28, 2012 11:21 pm | |
| ..un te nu esmu es...iesāku runāt par meetingu ka pašai nav ko vilkt xD afdfaghfda bet gribu keke | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Svētdena Jūlijs 29, 2012 5:47 pm | |
| Tādā gadījumā ļoti, ļoti gribu. Kaut nu izdotos izdīkt kādam, lai paķer uz Rīgu. Mož kāds brauc tieši tajā dienā pa Ventspils šoseju uz Rīgu? Ā, un tāds jokaināks jautājums - kāds jums vispār ir vidējais vecums? Kā noprotu, pilngadīgi esam vairāk vai mazāk visi? Negribas tādai 24gadīgai bābai attapties vienīgajai starp 16-18 gadīgiem. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Svētdena Jūlijs 29, 2012 8:44 pm | |
| omg tev tālu līdz "vecai" Man ir 19~ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Pirmdiena Jūlijs 30, 2012 12:42 am | |
| Yay! Hahah, Missile - esmu vecāka bāba par tevi omg, 6dien būs atkal karsts, man būs jaizdomā ko darīt ar matiem, diez vai tāda karstumā vilkšu parūku! Curse my lack of hair! :O | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Otrdiena Jūlijs 31, 2012 12:16 pm | |
| Super, õmju tusiņš. Nekāda lielā aktivitāte te gan nav... ievēroju, ka parasti, citus pasākumus vīkšājot, tauta rosās vairāk... protams, vienīgais izskaidrojums - jo es esmu ar mieru ierasties. Es esmu kā tāds neveiksmes talismans. Varbūt vajag paspamot pa kādiem privātajiem kontaktiem, ja nu jums kāds te arī personīgi pazīstams? | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Otrdiena Jūlijs 31, 2012 10:56 pm | |
| Es arī būšu, tikai tie, kuri mani pazīst, zina, ka es jau sen neģērbjos lolitīgi + neesmu te rādījusies tiešām ilgi, bet mēģināšu kko uz pin-up pusi uztaisīt uz sevis Missile - kā es sarēcos par tiem vecumiem, ņemot vērā, ka galvenā šī foruma kuratore Zeloco ir vēl vecāka par tevi! Un man ir 22 Baigās bābas tjipa laikam mēs tad esam Varbūt jūs jau savā starpā sarunājušas esat, bet tad mēs 4ajā ejam pie Ze, cik sapratu? Tiekamies kkur centriņā? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Augusts 01, 2012 3:43 pm | |
| Missile - īstenībā ~5 cilvēki ir diezgan normāls skaits.. parasti tik daudzi arī atnāk Audrey - yaay! ^^ <3 Starp citu, UPD-oju pirmo postu, pārlasiet detaļas, ja ir kādi jautajumi - droši | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Augusts 01, 2012 9:00 pm | |
| Superduper! Tad jau tiekamies pie Mildoņa 6dien Es varu paņemt tādu tā kā pītu paklājiņu līdzi. Bet viņš nav diez ko alternatīvs Un es arī domāju, ka pie Ze noteikti jādzer šampīts, jo, kā nekā, dzimene | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Trešdiena Augusts 01, 2012 11:39 pm | |
| Nju ko, es arī ieradīšos tad. (pat ja neesmu šeit vairs tik aktīva, pardon ) | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 12:13 pm | |
| Ļoti iespējams, ka arī piekāpšu. Neskatoties uz savu sirmo vecumu Līdz pēdējam brīdim nevarēju zināt kā būs ar naudām un laiku, bet izskatās, ka visi apstākļi ir par. Paķeršu savu (foto) aparātu ar līdzi. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 1:10 pm | |
| Yay!! Izskatās, ka būs vairak cilvēku! *happy* n_n <3
Hey, ja kāds paķertu kādus 3-6 nogatavojušos banānus un ābolu sulu, tad mums būtu viss nepieciešamais banānu/ābolu kēksiņiem c: | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 1:56 pm | |
| Kas zin, varbūt arī tik veci, neaktīvi un neredzēti purni kā es ieradīsies. | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 2:52 pm | |
| Un tomēr ļaudis sarosījās. Nu prieks. Par pārvietošanos pie Zeloco - man vislabāk patiktu, ja tas notiktu ar kādu transportu, jo vēl nezinu, bet gribētu vilkt platformzābakus, bet tie man ļoti augsti, un ar tiem būtu ļoti grūti staigāt baigos gabalus. Bet, protams, ārkārtas gadījumiem tāpat ņemšu somu un zandales līdzi, visvairāk bail no karstuma. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 3:28 pm | |
| Par laimi, mistiski, nepalaidu garām Šodien mazliet lietains, man bail, ka rīt arī tāds varētu būt! Bet obligāti jāierodas, visdrīzāk es arī būšu ar riteni, bet par alternatīvo apģērbu gan nezinu :0 | |
|
| |
black_boll needles
Number of posts : 39 Age : 28 Location : cukurtraukā Registration date : 21.05.11
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena Piektdiena Augusts 03, 2012 4:54 pm | |
| Hei! Diemžēl rīt diena jāpavada Saulkrastos ar ģimeni, bēēt.. pēcpusdienā/vakarpusē piekāpšu. Droši vien tad jau būsit pie Zeloco. :} | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Foruma 5 gadu dzimšanas diena | |
| |
|
| |
| Foruma 5 gadu dzimšanas diena | |
|