| Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Pirmdiena Augusts 20, 2012 11:01 pm | |
| Padalīšos ar lietām, kas man neder/nav vajadzīgas un aizņem lieku vietu: drēbes S-L izmēram (arī korsetes), apavi pārsvarā 39/40, bet ir pāris arī lielāki un mazāki. http://www.atverskapi.lv/inkyJa ir vēlme kko pamērīt/paskatīties uz vietas, piedalīšos arī tirdziņā Rīgā, 25. augustā (sestdien): http://dra.lv/bWAbQ | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Otrdiena Augusts 21, 2012 8:56 pm | |
| Paskatījos, šis tas jauks tev tur - nosūtīju tev ziņu, ceru, ka saņemsi! ^^ (nekad neesmu iepirkusies atverskapi.lv, mazliet apmulsu, kā tur viss notiek, tā kā, ja tev nav ziņa meilā no Ievas, tad pasaki man ) | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Otrdiena Augusts 21, 2012 9:02 pm | |
| Saņēmu, saņēmu (giggle) E-pastu pārbaudu ik 2 minūtes, kad esmu mājas..
Es parasti tā forumos nespamoju, bet parastajiem mirstīgajiem īpaši neko melnu iepārdot neizdodas. | |
|
| |
merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Otrdiena Augusts 21, 2012 9:22 pm | |
| Yay, tagad sapratu, kā tad darbojas tas atverskapis Protams, tas ir tikai saprotami - vienīgais, ko varbūt kāda kinky cacīte varētu no tevis iekārot, ir tās korsetes (ne valkāšanai ikdienā, bet nu speciālos momentos) un dažas kurpītes uz augstajiem papēžiem ^^ (protams, arī manī ir kkas no tādas meitenes un es arī to iekāroju ) Pārējās lietas jau tomēr nevar iedomāties mugurā kādam cilvēkam, kurš ģērbjas vnk krekliņā+džinsos visu laiku. Anyway. Es jau arī savādāk nebūtu apskatījusies tavas lietas, ja nebūtu te ielikusi! Tā kā tas labi! | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Septembris 05, 2012 9:59 pm | |
| Hey, es it kā nosūtīju ziņu, bet laikam nekas neaizgāja or smth. Man šeit būs drošāk paprasīt un aizprasīt-tātad, interesē šie skaistuļi http://www.atverskapi.lv/?lp=prod&pid=77484&lg=lv kad un kur būtu iespēja piemērīt un arī vēlējos zināt, kāpēc pārdod? | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Ceturtdiena Septembris 06, 2012 1:02 am | |
| Pārdodu, jo pašai neder, diemžēl. Par laikiem mēģināšu nosūtīt privāto ziņu | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Sestdiena Septembris 08, 2012 4:55 am | |
| | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Sestdiena Septembris 08, 2012 7:48 am | |
| 89cm Sanāk mazliet virs ceļgaliem uz 1.70m garu augumu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Sestdiena Septembris 15, 2012 12:34 pm | |
| aw.. par īstu.. ok, kāda odere ir svārkiem? kaut kāds neilons/poliesteris gan jau, ja? uz 84 cm krūtīm nebūs par lielu? | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 2:08 am | |
| | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:01 am | |
| Mani ieintriģēja underbust melnā korsete. Kāds izmērs tai īsti skaitās uz birkas? | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:07 am | |
| XS, uz ciešāko savelkot 60cm, bet vēlams tomēr kādus 3cm, kā minimums, atstāt. Pašai 68cm viduklis, bet man gurni par lieliem, lai labi izskatītos bez kupliem svārkiem. | |
|
| |
liega fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:21 am | |
| Eh, žēl. S(niegbaltīšu) izmērā vēl varētu mēģināt spīlēties, bet XS tad toč' nederēs | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:25 am | |
| Es visām korsetēm pērku S un vienmēr der, lai gan esmu standarta M, un pēdējās reizes izdevās aizšņorēt uz stingrāko, tāpēc šo ar drošu sirdi pirku un ieberzos :/ Lētās korsetes vēl kādai cacai interesē, bet kvalitatīvās turi skapī ka dekoratīvo elementu ;D | |
|
| |
liega fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:34 am | |
| Es korsetes esmu pieradusi skatīt collās, ja viduklis man ir apm. 28 collu, tad ņemu 24, kaut gan pie kārtīgas korsetes moš derētu arī 22, kas pie augšējās robežas varētu būt 60 cm savilkums. ko lai dara, ko lai dara | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. Trešdiena Jūnijs 19, 2013 8:49 am | |
| Yup, uzliku savu 24" korseti, sanāk 22". Un tā kā man ar manu 26" vidukli neizskatās, diez vai arī derēs, bet tagad vismaz zināšu, kam dot ziņu, ja pasūtīšu kādu jaunu kvalitatīvo korseti (devil) | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. | |
| |
|
| |
| Gotiskas un citas melnas drēbītes/apavi.. | |
|