Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 5:10 am | |
| Kādas 3, laikam, pazīstamas sejas jau te lasot cauri diskusijām atradu.. Uzzināju par šo te saitu tikai pirms ~nedēļas (brīnumainā kārtā šīs lapas eksistenci nezināju, lai gan melno stilu piekopju 5 vai 6 gadus). Sākumā nebija domas iepazīties publiski, bet tad izdomāju, ka jaunas sejas manā dzīvē noderētu. Vārdā mani Beāte un niku aiz tizluma ieliku pirmo, kas izleca no maniem lietotājvārdiem - stulbi, bet lai jau ir - atbilst būtībai Ikdienā ģērbjos melnā ar gotisku piesitienu (bet nelieku sevi rāmjos - velku kas patīk vai tīrs XD), dievinu būt bālai un no platformu papēžkururpēm mani nenodabūt, klausos dažādu mūziku - gan foršu popu (ne EHR mēslus), gan roku (pārsvarā), gan, kad uznāk, kādu metālu (priekšroka Melodic Death). Nodarbojos ar +/- datorlietām, brīvajā laikā skatos dažādus seriālus, ik pa laikam, kad uznāk, padarbojos fotoshopā vai pagatavoju ko apbrīnojami skaistu vai vienkārši laikietilpīgu. Saulessargs dzīvē jau pabeigts, soma tāda arī skapī nomesta. Mjā, sakarīgi bildes nemāku iebāzt, lai nebūtu pa pus lapu, tāpēc, lai apskatītu jāuzklikšķina. Jums tā pat droši vien negribējās tik daudz redzēt ;D | |
| | | platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 11:16 am | |
| Jū, sveika Beāte!
Izsaku komplimentus lietussargam un somai. Man ļoti patīk ^^ | |
| | | Hachikuro thread
Number of posts : 76 Registration date : 26.06.09
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 1:38 pm | |
| Sveika! Drīkst zināt,ko Tu izmantoji lietussarga iekšpuseses izskaistināšanai? Ļoti glīti <3 | |
| | | Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 1:46 pm | |
| Otiņu un auduma krāsu no hobiju veikala uz Dzirnavu ielā, blakus Galatejai un Frizieru serviss veikalam ;D | |
| | | Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 2:59 pm | |
| Sveicināta! Draugiem.lv Tevi jau pasen esmu ievērojusi un vienmēr apbrīnojusi Tavu skaistumu. | |
| | | Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 3:36 pm | |
| Awh.. Paldies Bez kosmētikas un citās bildēs gan neizskatos tik forši, bet galīgi neglīta arī neesmu ;D Vienmēr smejos, ka šis ir mans dzīvesstāsts: https://youtu.be/OYpwAtnywTk | |
| | | Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Trešdiena Augusts 22, 2012 4:47 pm | |
| čau tu mani ieintriģēji ar to tekstu, ka tjipa bez kosmētikas neizskaties tik labi īpaši neticas, bet tgd interesē kā tad ir bez kosmētikas utml | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Svētdena Augusts 26, 2012 1:25 pm | |
| Sveika, sveika! Kas ir EHR mēsls? Es veca tante un gribu zināt Kādus seriālus tu skaties? c: Saulessarga nu traki skaists. Kudos par iekšiņu - izskatās, ka aizņēma labu laiku :o Bet darbs noteikti atmaksājies! | |
| | | Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Svētdena Augusts 26, 2012 9:41 pm | |
| Veronika, varētu ielikt kādu bildi bez, bet neglītās jau negribās publicēt.. Zeloco, European Hit (Shit) Radio. Tad jau labāk cirvju radio http://axeradio.com/Seriālus tiešām daudz un dažādus.. Kad vēl sekoju līdzi, bija ap 65 līdz nomainīju pc un vecajam cietajam tā arī neizdodas atjaunot dzīvības pazīmes. Bet esmu daudz jaunu iesākusi.. Jāsāk domāt, par kuriem nebūtu kauns atzīties ;D True Blood, The Big Gang Theory, Game of Thrones, Ringer, The Big C, Supernatural, The Vampire Diaries, Perception, Hart of Dixie, Necessary Roughness, Suits, Wilfred US, Breaking Bad.. Pagaidām laikam pietiks drukāt.. Bet nekas, darbs jau sākās, skola arī tūlīt būs - nebūs vairs tik daudz laika, ko nosist.. Par saulessargu, paldies, kopsummā vairākas diennaktis darba. Vari iedomāties manu škrobi, kad viena no kājiņām saplīsa............ Paldies Dievam, pusi Rīgas izbraukājot, atradu arī lietussargu remontu.. (: Papildināts saraksts: Luther, Haven, Reaper, Grimm, American Horror Story, The Good Wife, The Walking Dead, Misfits, Awake, This is not My Life, I Just Want My Pants Back, Fringe.. (nokaunos, bet varbūt kādam noder.. )
Pēdējo reizi labojis Dīvainīte Pirmdiena Augusts 27, 2012 3:04 am; labots 1 reizi | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Svētdena Augusts 26, 2012 11:31 pm | |
| ā, sk.. reti kad vispār klausos radio ^^; Forši! zinu gandrīz visus *jūtas gudra* Laikam beidzot jāiesāk Game of thrones un Big Bang Theory skatīties..
Traki! Mūsdienās jau vispār reti ko labo - izfīrē ārā un pērk jaunu :/ | |
| | | Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Otrdiena Augusts 28, 2012 7:37 pm | |
| ai nu beidz, gan jau nebūs neglītas ja būs varēsi dzēst laukā | |
| | | Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D Svētdena Janvāris 13, 2013 9:02 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D | |
| |
| | | | .. jo ir tikai 5:07, nē, jau 6:12 naktī.. ;D | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |