zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: Stalker_vajadzība :D Trešdiena Marts 20, 2013 10:41 am | |
| Sveiki mani sauc Zane un esmu diezgan sociofoba un diezgan runīga - it kā komplicēta kombinācija - laikam esmu intraverts dvīnis [horoskops]
Kāpēc stalker_vajadzība - par šo forumu uzzināju pirms kādiem 3 gadiem, šķiet, un jo vairāk škiet, ka caur draugiem.lv domubiedriem, bet toreiz man neradās vajadzība šeit iesaistīties diskusijās, tikai [aa, apgaismība] es caur google.lv meklēju info kādas un kur Latvijā var iegādāties kerzas, un tā iespējams atdūros pret šo man vizuāli simpātisko, kaut gan smagnējā dizaina forumu [ es dievinu violeto[zililillā] un oraņžo[spilgto] krāsu *_* ] Un šogad 19. martā pēc neveiksmīgiem platformu kurpju meklējumiem, atkal pēc palīdzības apavu meklējumos, vērsos pie interneta - atcerējos uzreiz, par kādu forumu, bet atrast nemācēju kādu ceturksni meklēju pavedienu uz šo saitu, līdz beigās galvā ienāca "alternative fashion" vārdu salikums - un paldies, man izdevās šo vietu atkal atrast! ^^
Paldies par diskusijām, kuras esat sarakstījušas, tas, es ceru, man noderēs apavu meklējumos, kurus gribētu atrast tuvāko trīs dienu laikā tepat Latvijas teritorijā
Tas tā ieskats manā runātīgumā - grūti formulēt savas domas lakoniskākos teikumos :3 Pašlaik esmu aizrāvusies ar lolitu imidžu un apsveru domu, to piekopt, kā jau puskoklēcējam man izgāja ar emo, scene imidžiem ;D Mana vājība arī ir pīrsingi, jo īpaši sejas, diemžel, pati pašlaik mātei mierīgs prāts, jo esmu pazaudējusi visus snakebite pārus un nākas dzīvot bez pīrsingiem :{ bet, kad būs nauda - ohohō!
Wāh, man palika interesanti rakstīt - neesmu šorīt izrunājusies - jā, esmu viens no tiem cilvēkiem, kas ir spējīgs runāt jebkad, pat no rītiem @_@ kaut gan ir tieksme nezināt ko runāt ar paziņām vai svešiem cilvēkiem [aizdomas par biopolar disorder ]
Kopumā, aizrauj vizuālās izpausmes, mācījos par vizuālās reklāmas noformētāju [3. lvl kvalifikācija - yo ;D] un savas vienaldzības dēļ, tagad apgūstu apģērbu tehnoloģiju un dizainu [drēbniece uzņēmēja ;D]
Žēl, ka šis forums tāds ... latviski pasīvs , bet varbūt arī labi, jo tad būtu grūtāk izburties cauri vēsturei meklējot jūsu pausotos padomus citiem, kas mani piesaistīja šai vietai ^^
Paldies par iespēju izveidot manu pirmo ierakstu [JO ES SAPRATU, KA IKKATRAM JAUNIŅAJAM ŠIS IR JĀRAKSTA, ja?C_C] un ar veiksmīgu dienu!
| |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Stalker_vajadzība :D Trešdiena Marts 20, 2013 10:40 pm | |
| Runātīgi cilvēki forumos ir awesomesauce! c: Yay! Fellow loli! ^^ Kā uzzināji par šo stilu, ja nav noslēpums? c: Man starp citu marinējas te vienas vecās platformenes, cikai jautājums kāda atila un cil labā stāvoklī tev tās vajag? Šitās ar nelielu apkopi ir ok, bet apkopi noteikti vajadzēs. | |
|