| Matu lietas un demonias | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Matu lietas un demonias Ceturtdiena Aprīlis 04, 2013 3:08 pm | |
| Vairs neatceros, kura gribēja tos manus dredus (man ir pabriesmīga atmiņa + neatrodu PMos ^^; ), bet es tos beidzot atradu! izskatās šādi KlikUn man ir vēl vesela kaudzīte ar matu lietām: - BES tirkīza matu krāsa (pustukša) - "z.one color" tumši violeta matu krāsa (nedaudz lietota, palicis vairāk par pusi) ar 30 (9%) attīstītāju - clip in cyber ponytail (melns + lillā) - hot pink toyokalon gabali (loose) superzīdaini - random nelietoti kanekalona matu gabali drediem (sky-blue (iet labi kopā ar to BES tirkīzkrāsu); melni) - divi iespraužami salokoti piggy tails (gan bez sprādēm, bet cik tur tas darbs) royal blue krāsā no kanekalona - random matu sprādzes, gumijas (arī krāsainās dredu ielikšanai) - orandžs/dzeltens plastikāta striķis (aptinu matus, lai būtu kā dredi) Ideāli, ja visu savāktu viens cilvēks, sanāks arī lētāk... make an offer? UN Demonia unisex combat zābaki. Noteikti patiks kādam j-rock fanam. Esmu pārgājusi uz sievišķīgāku garderobi un nav īsti ar ko vairs vilkt. pavalkāti un noteikti būs jānes pie kurpnieka (ar zoli viss ok, bet papēžu kape jāmaina) tāpēc vairāk par simbolisku samaksu (par vienu 24h transporta biļeti?), jo rokas neceļas vnk izmest ārā (valkājamas taču!). | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Piektdiena Aprīlis 05, 2013 3:07 pm | |
| Tos dredus gribu es! ^^ Tajā matu lietu kaudzē ir vēl šis tas, kas mani varētu interesēt, bet visu gan negribas ņemt, jo, piemēram, krāsas es nelietoju. Te ekstrakts no tā, ko gribētu: - clip in cyber ponytail (melns + lillā) - random nelietoti kanekalona matu gabali drediem (sky-blue (iet labi kopā ar to BES tirkīzkrāsu); melni) - divi iespraužami salokoti piggy tails (gan bez sprādēm, bet cik tur tas darbs) royal blue krāsā no kanekalona - random matu sprādzes, gumijas (arī krāsainās dredu ielikšanai) Nav gan ne jausmas, kā tas viss izskatās, tāpēc lielāko daļu varbūt pat nemaz neizmantotu, bet, ja tev tās lietas nav vajadzīgas, labprāt ņemu. Par cenu arī nevaru spriest, nezinu jau, cik tev tas viss dārgs un savulaik izmaksājis. Wild guess - 5ls? Zābaki smuki, bet man stāv prātā, ka dikti maziņš izmērs bija, vai ne? | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Svētdena Aprīlis 07, 2013 10:02 pm | |
| Labprāt paņemtu tirkīzo krāsu, tik jāizdomā, ko tev dot pretī. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Pirmdiena Aprīlis 08, 2013 8:11 pm | |
| Es 3dien esmu Get Smart cafe ~19:00 varam satikties tur un es tev atdošu c: Tur starp citu dzejas vakars, moš varēs vnk patusēt c: Atsit ziņu, ja tev der. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Pirmdiena Aprīlis 08, 2013 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Otrdiena Aprīlis 09, 2013 8:02 am | |
| Laiks man pat ļoti der. Get Smart Cafe ir tā, kas Lāčplēša ielā, ja? Tad jā, lai ir trešdiena. Ja nu kas, uzzvanīšu, man šķiet, man ir tavs nr. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Trešdiena Aprīlis 10, 2013 5:44 pm | |
| Platformene - coolbeans, tad paķeršu līdz. Es gan kavēšu, tikai tagad mājās tiku :S Piķa vispār nav, tapēc laikam pāssošu KKc. Sonõra - sorry, ka netiku ātrāk izlasīt 5dien tevi updeitošu. | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Ceturtdiena Aprīlis 18, 2013 10:40 am | |
| UN Demonia unisex combat zābaki. Noteikti patiks kādam j-rock fanam. Esmu pārgājusi uz sievišķīgāku garderobi un nav īsti ar ko vairs vilkt. pavalkāti un noteikti būs jānes pie kurpnieka (ar zoli viss ok, bet papēžu kape jāmaina) tāpēc vairāk par simbolisku samaksu (par vienu 24h transporta biļeti?), jo rokas neceļas vnk izmest ārā (valkājamas taču!). [/quote] VAI zābaki vēl ir pieejami vai jau pārdoti/izmesti? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Ceturtdiena Aprīlis 18, 2013 2:07 pm | |
| | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Piektdiena Aprīlis 19, 2013 9:20 am | |
| - zeloco rakstīja:
- ir vel pieejami c:
Ū, ū ū! Jau siekala notecēja :d Tad vai drīkst zināt, lūdzu, kāds viņiem ir izmērs un tas, kas tur krīt nost, ir salabojams vai kā? Jo es labprāt paņemtu ^_^ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Piektdiena Aprīlis 19, 2013 11:35 am | |
| izmērs viņām ir ~38/38.5 man ir ~25 cm pēda un man pirksts duras purngalā, bet uz kādu 24 vai 24.5 cm pēdu imo derētu ideāli. Jāmaina papēžu kapes/ Zābakus vilku, pat ar to puscentimetra diskomfortu, līdz ar to tās kapes vnk izdila ātrāk. | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Piektdiena Aprīlis 19, 2013 12:35 pm | |
| - zeloco rakstīja:
- izmērs viņām ir ~38/38.5 man ir ~25 cm pēda un man pirksts duras purngalā, bet uz kādu 24 vai 24.5 cm pēdu imo derētu ideāli.
Jāmaina papēžu kapes/ Zābakus vilku, pat ar to puscentimetra diskomfortu, līdz ar to tās kapes vnk izdila ātrāk. Tad vēl gribētos zināt, kas īsti ir kape (vai to ir iespējams nomainīt neatkarīgi no tā, cik tas maksā) un vai nav pārāk sabružāti? Tiešām labprāt paņemtu, izmērs arī der vienīgi vai tev nav nekas pretī atdot zābakus frīkainam cilvēkam Rīgas centrā .. kaut kad. un vai tik vien vajag kā diennakts etalonu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Otrdiena Aprīlis 23, 2013 12:45 pm | |
| Kape ir tā cietā daļa, kas ir aiz papēža (aiz, nevis zem). to var nomainīt (pareizāk sakot - ielikt, jo esmu to vnk izņēmusi pavisam). No priekšas izskatās viss ok, tās gumijas ir nedaudz attaisījušās, bet principā tās var nedaudz apgriezt un piededzināt un būs ka jaunas. Iekšpusē nodilusi bišķi tā "ādas" daļa, bet nu to jau neredz vispār. nu bet jā, papēža daļā jau no ārpuses caurums (pa šuvi atiris, tā kā viss sataisāms, kad aizšūs, nebūs redzams un būs ok). Centrā būšu 3dien, 4dien un 6dien braukšu gar centru, aizmestīšu telefonu PM, tad jau tālāk runās c: | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Trešdiena Aprīlis 24, 2013 4:16 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Svētdena Aprīlis 28, 2013 11:38 am | |
| Yup, yup c: Prieks, ka noder. Un jā, paiet laiks kamēr pierod, jo tie purmgali.. bet īstenībā ļoti ērti - veselu gadu nostaigāju bez problēmām, gāju garos (piespiedu) pārgājienos pāri Vācijas uzartajiem laukiem bez jebkādām tulznām c: | |
|
| |
1213 fabric
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Pirmdiena Aprīlis 29, 2013 9:40 am | |
| pastāsti vēl, kur viņi tevi ir veduši. pat zābaki ir bijuši ārvalstīs, es nē | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias Otrdiena Aprīlis 30, 2013 9:04 pm | |
| Uz visādiem foršiem končiem | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Matu lietas un demonias | |
| |
|