žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Mainu šo-to pret šokolādi! Trešdiena Maijs 01, 2013 1:48 pm | |
| Atkal iekrājušās dažas lietas, ko pašai nevajag. Diemžēl, šobrīd esmu palikusi bez iespējas jebko sabildēt, tāpēc attēlus varu tikai no interneta piemeklēt līdzīgus. Jebkuru no lietām atdodu pret Fazer vai citu garšīgu šokolādi. Var arī ko citu sarunāt. 1. Šī lieta jau paņemta2. REZERVĒTS: Ļoti plāni mežģīņu šortiņi. Nav nēsāti. Laba lieta, tuvojoties vasarai - ja nēsā īsus un kuplus svārciņus, nav jābaidās no neveikliem brīžiem, kad uzpūš vējš. Izmērs S, elastīgi, ērti, pēc izskata tādi kā šie http://www.wholesale-dress.net/fashion-lovely-levels-lotus-lace-pants-white-g1299569.html - tikai ir nevis sniegbalti, bet gan dzeltenīgi balti.
3. Šī lieta jau paņemta4. Šī lieta jau paņemta
Pēdējo reizi labojis zaptesburka Piektdiena Jūnijs 07, 2013 2:28 pm; labots 2 reizes | |
|
night iridescence thread
Number of posts : 85 Location : Rīga Registration date : 19.10.12
| Tēma: Re: Mainu šo-to pret šokolādi! Ceturtdiena Jūnijs 06, 2013 4:49 am | |
| par tiem šortiņiem, tie ir kā krēmkrāsas vai kādi? man noderētu, ja vien tonis nav pārāk uzkrītošs xD | |
|
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Mainu šo-to pret šokolādi! Ceturtdiena Jūnijs 06, 2013 4:59 am | |
| Tik tumši, lai sauktu par krēmkrāsas, viņi nav, vienkārši nav tādi sniegbalti kā bildēs. Man tagad sanāk katru dienu uz Rīgu braukt, šortiņi daudz vietas neaizņem - varu paņemt līdzi, ja Tevi interesē apskatīt. | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Mainu šo-to pret šokolādi! | |
| |
|