| nekas īpašs | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
SdrawkcaB sketch
Number of posts : 5 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 07.05.13
| Tēma: nekas īpašs Otrdiena Maijs 07, 2013 6:56 pm | |
| nesen piereģistrējos, tagad nezinu ko darīt. lai nu kā esmu dīvainis jau kopš sevi atceros. varētu teikt ka arī trakais, bet tomēr nav ne jausmas.
cik saprotu šī vieta ir domāta tiem kuri ir tumšā stila piekritēji un kur var papļāpāt par šo un to. vispār es skaitos un jūtos tumsas (bāc, kas ir ka nevar izdomāt) karoča esmu tumšais. ja runa ir par ģērbšnās stilu tad man tas ir savdabīgs un vienkāršs. neskaitāmie metāla aksesuāri mani nepadara par metālistu, un es sevi tā ne pie kā nepieskaitu, varbūt tikai garmatainis.
pa virsu visam - redzēs kas sanāks ar mani un šo adresi, vai būs izaugsme, vai pamestība. tā kā aizmirstiet ko lasijāt, tas ir man, nākotnē.
shit the f*** up. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: nekas īpašs Trešdiena Maijs 08, 2013 11:59 pm | |
| Hai! Un aicināts dīvaiņu stūrītī Kādu mūziku tu klausies? | |
|
| |
SdrawkcaB sketch
| Tēma: Re: nekas īpašs Piektdiena Maijs 10, 2013 8:27 pm | |
| paldies nu nav gluži tādas konkrētas grupas jo pārsvarā klausos pēc noskaņojuma, tāpēc žanrs arī mainās. parasti tās ir atsevišķas dziesmas. nesen klausijos candle cove soundtraku (vienīgais veids kā atrast ir youtubē) tālāk uzrakstīšu: AGHAST - Sacrifice feindflug - stukas im visier dziesmas no svīnija toda ulver - blinder by blood Centhron Nachtmar Prototype Blackhouse - what do you know about me Bonehead MFJØRG - Death Experience Merzbow - i'm coming to the garden (omg, tikko bija dežavu ) Naked city oj, tādas ir tiezgan daudz pa druskai. tālāk: owl city - fireflies Fantastic plastic machine Gotye Derp song Passion pit - make light The Avalanches - 'Frontier Psychiatrist' Faith and the muse - in dreams of mine hmm, tā varētu turpināt, bezjēdzīgi. piemēram nesen klausijos ppg - love makes the world go round šorīt no Gorillaz - do ya thing.(agrāk biju diezgan liels fans, klausijos nepārtraukti) karoča huiņa. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: nekas īpašs Sestdiena Maijs 11, 2013 9:07 am | |
| Varu likt roku uz sirds un teikt, ka nezinu gandrīz nevienu grupu/dziesmu Damn, I'm getting old | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: nekas īpašs Sestdiena Maijs 11, 2013 8:19 pm | |
| Kā man patīk, ka cilvēki nepielīp vienam konkrētam žanram, bet gan izvēlas, kādu žanru klausīties, pēc noskaņojuma. Citreiz bezmaz jūtu kā pienākumu "patikt visām viena albuma dziesmām" tikai tāpēc, ka viena dziesma patikusi. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: nekas īpašs Svētdena Maijs 12, 2013 9:43 am | |
| Sonõra, par " Citreiz bezmaz jūtu kā pienākumu "patikt visām viena albuma dziesmām" tikai tāpēc, ka viena dziesma patikusi" - man ir savādāk, lielākoties, ja no kāda albuma esmu sajūsmā par vienu dziesmu, tad arī citas patīk... Kad kādreiz gadās savādāk, tad esmu gandrīz šokā, kā tā var būt SdrawkcaB - pievienojos zeloco teiktajam, arī lasīju grupu / dziesmu nosaukumus bez kādām asociācijām, nav ne jausmas par lielāko daļu... Bet tas šķiet pozitīvi - dažādība! | |
|
| |
SdrawkcaB sketch
| Tēma: Re: nekas īpašs Svētdena Maijs 12, 2013 8:15 pm | |
| vienkārši ir tā ka dziesma tā kā pati atnāk pie manis ja gribu ko klausīties. tāpēc arī ir tā dažādība, turklāt man nepatīk vienmuļība. te būs varbūt dzirdētākas grupas/dziesmas. led zeppelin - atsevišķas dziesmas tikai dažas Korn - freak on a leash un dažas citas Satyricon - king The proclaimers - i'm on my way (veca diezgan populāra dziesma) Epica (ja tiešām nav dzirdēta) billy joel - uptown girl red hot ch. pep. - dani california. Stratovarius - diezgan forša grupa of monsters and men - little talks (laicīgs favorīts) Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U (nedaudz ''klasikas'') tad vēl vecie labie, bet ja ir noskaņa - Alice Cooper Guns n roses (dažas atsevišķas dziesmas) Kiss (tas pats dažas ... ...) Him The Misfits (kādreiz fanoju) Gorillaz (esmu noklausijies 95-98% no visām dziesmām) un pagaidām viss. lol | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: nekas īpašs Svētdena Maijs 12, 2013 10:24 pm | |
| Ok, oldskūlniekus (aka old farts) es atpazīstu Of monsters and men - totally. pilnīgi nebiju dzirdējusi par to grupu līdz noklausījos to dziesmu - paķēra! c: | |
|
| |
Shirohime needles
Number of posts : 34 Age : 36 Location : Riga Registration date : 12.11.12
| Tēma: Re: nekas īpašs Svētdena Maijs 12, 2013 10:48 pm | |
| Of monsters and men interesanti klipi šiem. | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: nekas īpašs Trešdiena Maijs 15, 2013 10:29 pm | |
| Zaptesburka, jā, reizēm ir arī tavs variants. Bet citreiz vienkārši gadās, ka tikai viena dziesma no visa izpildītāja plašā klāsta šķiet klausāma, tā pa īstam uzrunā. Un, pat ja intereses pēc paskatos kādas citas dziesmas no tā paša izpildītāja, bieži gadās, ka labākajā gadījumā tās pārējās der tikai noskaņojumam. Gee, tagad atceros, man pat bija periods, kad tā viena "īpašā" dziesma likās vienīgā klausāmā, un visas pārējās (burtiski visas) tā paša izpildītāja dziesmas šķita vienādi tukšas un nebaudāmas. Labi, ka tie laiki ir over - jūtos, it kā būtu bradājusi pa mākslas darbiem. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: nekas īpašs Ceturtdiena Maijs 16, 2013 2:51 pm | |
| Sonõra - esmu nosecinājusi, ka ar laiku tu vnk sāc saprast pārejās | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: nekas īpašs | |
| |
|