night iridescence thread
Number of posts : 85 Location : Rīga Registration date : 19.10.12
| Tēma: korsete Sestdiena Jūnijs 15, 2013 11:09 pm | |
| Pārdodu (6 Ls) vai arī varu iemainīt pret ko inčīgu šo korsetīti. Sapratu, ka tomēr viņu nevalkāšu un man nav īsti normāla skapja, kur glabāt. Rakstītais izmērs M, bet derēs arī S (optimāli 36., 38. izmēram augumam tā ap 1,65-170 domāju būs ļoti ok). Var diezgan sakarīgi pieregulēt ar tām lentēm savām auguma aprisēm individuāli. Smalkākām gotiskām lēdijām, kas ciena metāla ribiņas drošivien neies pie sirds, jo tai ir tikai šuves bez ribiņām. Bet no otras puses atkal ērtāk un sanāk vairāk casual. Priekšā abos sānos un aizmugurē pa vidu regulējamas savelkamas lentes. Priekšā centrā arī āķīšu aizdare. Noņemamas (ar pogu) regulējamas lencītes. Aizmugurē vēl sasienas lielā, greznā bantē. Augšpuses un apakšpuses apdare ar mežģīnēm, kā arī priekšā pie āķīšu daļas. Melna ar baltām pumpiņām jeb polka dot rakstā, elastīga. | |
|
gilinara needles
Number of posts : 49 Age : 34 Location : mūžīgā rudenī Registration date : 21.10.12
| Tēma: Re: korsete Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 9:00 pm | |
| Kāpēc tomēr nevalkāsi? Atceros, kā Tu man viņu rādīji. Lab, neņem mani galvā, es nav pircējs. | |
|
night iridescence thread
Number of posts : 85 Location : Rīga Registration date : 19.10.12
| Tēma: Re: korsete Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 10:21 pm | |
| tāpēc, ka tomēr uz izlaidumu nevilkšu un ikdienā nepatīk tādas vilkt... | |
|