Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| Tēma: Korsete un kurpes Ceturtdiena Augusts 20, 2009 1:34 pm | |
| Pārdodu Versatile Fashions korseti, 22 collas, saucu viņu par Penelopi. Žēl no tās šķirties, bet tā man ir par īsu. Derēs meitenēm līdz 175cm. Sīkāk par to šeit, atrodama pie underbust korsetēm, ar nosaukumu "Hiplette corset in satin". Tā kā korsetes vērtība ir pāri 300$, negribētos to atdot lētāk par 50Ls >.< Pleaser Bordello kurpes, izmērs skaitās 9. US, lai gan tās pavisam noteikti ir vismaz izmēru mazākas. Gaidīju tās kā bērnelis ziemassvētkus, bet izrādījās, ka neder. 55Ls Ps. 25.08. sūtu tās atpakaļ, ja neviena nepiesakās. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Ceturtdiena Augusts 20, 2009 4:33 pm | |
| korsete jau ļoti skaista.. hm... | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Ceturtdiena Augusts 20, 2009 10:48 pm | |
| kurpes.. *siekala* Bet mans maks ir sauss kā tuksnesis | |
|
Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Svētdena Augusts 23, 2009 3:47 pm | |
| Nāksies tās kurpes sūtīt atpakaļ, lai apmaina. Stulbi atkal maksāt par šipingu uz un no US, bet nekas cits laikam neatliek. Platformene - korsete tiešām ir skaista un gaida jaunu īpašnieci. Btw, tai ir arī pieskaņots burleskas bra tops, melns ar sarkanām "cakām". Nekad nav vilkts, to varu atdot tāpat, līdzi korsetei. | |
|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Svētdena Septembris 06, 2009 10:27 am | |
| ilgi par to domāju, bet laikam vēlos to korseti no tevis! (un interesē arī bra tops) vai viņa vēl pieejama? | |
|
Belladonna needles
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Svētdena Septembris 06, 2009 10:47 am | |
| - platformene rakstīja:
- ilgi par to domāju, bet laikam vēlos to korseti no tevis! (un interesē arī bra tops) vai viņa vēl pieejama?
Ir pieejama, jā Tu to vēlies tagad, vai arī rezervēt uz kādu konkrētu laiku? PM. | |
|
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Korsete un kurpes Pirmdiena Septembris 07, 2009 9:04 pm | |
| aww esmu traka uz korsetem T.T bet tagad nav tik daudz naudas, vienigais mekleju kadas lolita stila kurpes, bet ar shim,kas attela, es gan nepastaigatu | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Korsete un kurpes | |
| |
|