| Labrīt/labdien/labvakar | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Undead needles
Number of posts : 42 Age : 29 Registration date : 23.04.14
| Tēma: Labrīt/labdien/labvakar Trešdiena Aprīlis 23, 2014 9:03 pm | |
| Jau kādu laiku stalkoju šo forumu. Beidzot saņēmos un piereģistrējos. Esmu 18 gadus veca meitene no mazpilsētas, uz kuru visi vienmēr skatās šķībi. Es ikdienā parasti atrodos krietni virs zemes, ne tikai tēlaini runājot, bet arī tāpēc, ka visērtāk jūtos platformenēs. Uz galvas man ir bijušas visas varavīksnes krāsas. Es neturos pie konkrēta stila - man patīk gan gotiskais, gan japāņu kawaii (ja drīkst to tā saukt), gan retro, gan grunge, gan arī citi stili. Ceru šeit atrast domubiedrus. ^^ | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Trešdiena Aprīlis 23, 2014 9:16 pm | |
| Sveika prieks redzēt kādu jaunu cilvēku. Pēc aprakstītā apmēram atgādini mani - arī no mazpilsētas (nāku, bet tagad Rīgā dzīoju), uz galvas bijusi visa varavīksne u.c. No kuras pilsētas esi, ja nav noslēpums? Varbūt tur vēl kāds no šī foruma dzīvo | |
|
| |
Undead needles
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Trešdiena Aprīlis 23, 2014 9:22 pm | |
| Es no Lielvārdes. Drīz gan mainīšu dzīvesvietu un dzīvošu pierīgā. | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Ceturtdiena Aprīlis 24, 2014 9:18 am | |
| Kas Lielvārdei vainas? Tu rakstīji, ka tā ir tā pilsēta, uz kuru skatās šķībi. Man izklausās pēc normālas pilsētas, lai gan ja tur ir būts, tad tikai caurbraucot . Sākumā domāju, ka tā pilsēta varētu būt Daugavpils - uz to skatās pašķībi (daugavpilieši - neapvainojaties). | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Ceturtdiena Aprīlis 24, 2014 2:56 pm | |
| Ha, man šķita, ka meitene par sevi saka, ka uz viņu skatās šķībi Nu, kā jau uz jebko no pelēkās masas atšķirīgu. Lai vai kā - sveiki, sveiki, prieks par "jaunām asinīm". Bet man jautājums par tiem matiem - visas varavīksnes krāsas tajos pabijušas vienlaikus vai cita pēc citas, rindas kārtībā? | |
|
| |
Undead needles
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Ceturtdiena Aprīlis 24, 2014 5:57 pm | |
| Es nebiju domājusi, ka Lielvārdei būtu kāda vaina. Es tikai gribēju teikt, ka mazpilsētās tā attieksme ir kāda ir, salīdzinot ar, piemēram, Rīgu. Un es jau gribētu visas varavīksnes krāsas reizē, bet man nav pacietības tādam darbam un "gleznošanai" uz galvas. Esmu pārāk nepacietīga, tāpēc ne vairāk par divām krāsām uz manas galvas. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar Piektdiena Aprīlis 25, 2014 9:06 pm | |
| Velkom, velkom! ^^ Grunge laikam atkal nāk modē *starts to feel like an old fart* | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Labrīt/labdien/labvakar | |
| |
|
| |
| Labrīt/labdien/labvakar | |
|