| Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
|
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 14, 2014 4:31 pm | |
| Hello, dāmas! Meklēju matu krāsas zilos un violetos/lillā toņos! Vislabāk tās semi-permamentās vai toniku veidā, bet izskatīšu visus piedāvājumus c: Ja kāds var ieteikt, kur var atrast zilo/violeto Rokolor Toniku (agrāk bija centrāltirgū, tagad staigāju apkārt, nevarēju atrast, ir tikai "dabīgie" toņi), tas būtu burvīgi. Nesen izlietojās iepriekšējā butele (ko lietoju vairāk kā 5 gadus!!! labākā krāsa evur!) un I am sad :c Looking for dis: klika (agrāk bija šādā butelē: klika) Edit: zilo krāsu esmu dabūjusi paldies Veronikas palīdzībai ^^ Tagad varēšu krāsoties līdz mūža galam Bet vēl meklēju violetos/lillā toņus! ^^ Edit 2: Dabūju rozā rokolor un tagad jaucu, lai dabūtu violeto, paldies par palīdzību c:
Pēdējo reizi labojis zeloco Svētdena Septembris 07, 2014 11:28 am; labots 3 reizes | |
|
| |
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 14, 2014 9:13 pm | |
| Origo tunelī ir Tonika balzāmi. Vsp tur kopumā Origo ir 3 krievu kosmētikas veikaliņi un visos pārdod kkādas tml krāsas (gan Tonika, gan citas) Es kkad skatījos, ka viena meiča draugos pārdod zilo Tonika, viņa bija vesela kaste, bet nu es nez vai vel pārdod, neatceros uzvārdu, bet domāju, ka varu atrast, ja vajag Nu ja nav variantu varu aizdot savējo zilo balzāmu Jo pieņemu, ka tāpat visu pudeli gan jau neiztērēsi un es vsp viņu vel atšķaidu ar kondicionieri (tas sanāk gaiši zili <3 ) un tad ietaupās arī | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 14, 2014 9:14 pm | |
| :o !!! viņiem ir arī zilie toniki? Hellz yeah!! *runs off* | |
|
| |
Veronika fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 14, 2014 9:33 pm | |
| Vienā veikaliņā ir, bet viņus laikam ātri izpērk, bet es nopirku Origo pirms kādiem 2-3 mēnešiem zilo toniku | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 14, 2014 9:51 pm | |
| juss!! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Trešdiena Jūlijs 16, 2014 10:21 pm | |
| Izstaigāju visus origo būceņus - nekā :c Izstaigāju visu Centrāltirgu (kur agrāk pirku) - NEKĀ!! Pat iegāju Kalēju ielas tattoo salonā un viņiem ar tik dzeltenā krāsa palikusi! (cik saprotu viņi vairs tās nepasūtīs vispār) So dissapoint! So frustrate! D:
So - still looking! Ja ir vēl kādas idejas, kur varētu dabūt - gief!
| |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Trešdiena Jūlijs 16, 2014 11:41 pm | |
| Ammm, šķiet, ka vienreiz nobrīnījos par tiem tonikiem tādā sadzīves preču veikalā, kas ir pretī Dailes teātrim (biju domājusi, moš paņemt sarkano toni?). Tie citur arī ir atrodami, kkas līdzīgs Drogām, tur pērku Natura Siberica un Dzintara alus šampūnus, ir vēl tonna visādu mazzināmu marku, lēta sadzīves ķīmija, trauki utt.. | |
|
| |
Veronika fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Jūlijs 17, 2014 1:57 am | |
| Frizieru veikalos vēl ir kkādi zili/violeti toņi, viens ir uz Brīvības ielas netālu no pieturas Matīsa iela (jāiet pretēji centram) un otrs laikam Dzirnavu ielā? (vairāk ejot uz Avotu ielas pusi). Tumši zila un violeta krāsa tur toč ir, mana draudzene vienreiz pirka tumši zilu BES krāsu. Protams, man toniki liekas foršāki. Moš jāpaprasa pārdevējām, kad būs pievedums | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Jūlijs 17, 2014 8:19 pm | |
| Biju šodien tajā veikalā (saucās Ertis), nebija tur Tonikas. Pēc kādām 2 nedēļām braukšu uz Cēsīm, zinu, ka vienā no veikaliem noteikti ir, bet vai būs zilais, tas ir cits jautājums | |
|
| |
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Jūlijs 17, 2014 8:22 pm | |
| Ja nu kādai izdodas kaut kur atrast/atvest no citas pilsētas, mani arī ļoti interesē zilganie un violetie toņi, kas ir forumā fonā un zilgano pusi, t.i., ne-baklažāns | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Jūlijs 18, 2014 10:10 am | |
| Liega - :o !!! Es totally gribu pievienoties, ja atrodi toniku Cēsīs! Paķer man gan zilo, gan violeto 9arī ne-baklažānu, bet true-purple), ja ir! (Esmu jau sadomājusies, ja nebūs violetās, ka jāņem kaut kāds rozīgs sarkanais + zilais un jājauc kopā, lai dabūtu toni ) Veronika - tas būs mans last-chance, jo tur parasti ļoti dārgi un tās krāsas neturās labi :c Tā tonika maksāja ('08 gadā, kad pēdējo reizi pirku) kaut kādi 2Ls, un, ja pareizi krāsoju, tad krāsa normāli turējās uz pusgadu! Un zilie pigmenti ļoti slikti per se turās matos, tāpēc esmu tik heart-broken :c Dzirnavu ielas veikalu zinu, kur viņiem tiesi ir tas Brīvības ielas? Vidzemes tirgus ielas pusē, vai otrā? | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Jūlijs 18, 2014 2:07 pm | |
| Tie "Toniki" bija Siberikas veikaliņos (tie, kas Maximās) vai arī parasti tirgū, āra būdiņās (kur pārdod matu lietas, halātus pēc mazgāšanās). | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Jūlijs 18, 2014 2:10 pm | |
| Tirgū izmeklējos, nav, meklēšu Siberikas veikalus c: | |
|
| |
1213 fabric
Number of posts : 221 Location : Rīga Registration date : 09.12.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Jūlijs 18, 2014 2:18 pm | |
| Piemēram, Siberikas veikaliņš Maximā, kas ir pretī Stārķu ielas pieturai - Braslas iela kaut kāda. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Jūlijs 18, 2014 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Veronika fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Jūlijs 19, 2014 6:57 pm | |
| Zeloco, nu tas uz Brīvības ielas ir otrpus Matīsa tirgum, ja brauc no centra un izkāp pie Matīsa tirgus, pārej pāri ielai un ej pretēji centram uz pieturas Tallinas iela pusi, tur ir tāds liels visu veidu kosmētikas veikaliņš, kur ir arī daudz visādas profesionālās matu krāsas, bet cenas droši vien ka nav diezko labas.... Es neatceros nosaukumu diemžēl tam veikalam http://www.draugiem.lv/goddess/gallery/#/goddess/gallery/?pid=347910129 paprasi vai vēl pārdod tos tonikus, ceru, ka nav nesmuki likt linku uz draugiem.lv galeriju | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Jūlijs 21, 2014 11:29 am | |
| :o Veronika! Tu esi glābējs! Nosūtīju ziņu, veru, ka viņa tās lasa c: *fingers crossed* | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 06, 2014 6:18 pm | |
| Vakardien redzēju, ka Origo tunelī veikaliņā "Skaistuma feja" bija zilais toniks! Skrieniet un ķeriet! | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 06, 2014 6:23 pm | |
| Aizvakar nopirku toniku, šodien uz kādām 40min atstāju matos, tagad esmu zilgalvīte Lai gan brūnās saknes piekrāsoja tikai minimāli | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 07, 2014 9:27 am | |
| - Citēt :
- tagad esmu zilgalvīte
Bildes? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 07, 2014 11:30 am | |
| +1 bildes!
Atradu rozā rokoloru, sajaucu ar zilo - super violetais tonis. c: Tā kā man visas šī posta vajadzības ir piepildītas c: Sagaidām bildes no Dīvainītes un slēdzu tematu c:
| |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 07, 2014 12:16 pm | |
| Es arī pievienojos-bildes, lūdzu, studijā! Es tikai varu priecāties par citiem, jo uz sarkanajiem (tipiskais "drogas" sarkano matu krāsu tonis) zilais toniks vienkārši ir melns. | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Septembris 08, 2014 9:44 am | |
| - žurka-žurka rakstīja:
-
- Citēt :
- tagad esmu zilgalvīte
Bildes? Pec nākamās mazgāšanas reizes uztaisīšu, tagad vairs nav tīri, kauns tādus atrādīt. Cerams ilgi turēsies, jo balto vannu atmazgāt bija nenormāli grūti.. | |
|
| |
Veronika fabric
| |
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Trešdiena Septembris 10, 2014 2:35 pm | |
| Bildes būs rīt vai parīt, bet stipri spilgti nav. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
| |
|
| |
| Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
|