| Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
|
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Septembris 11, 2014 3:54 pm | |
| kamēr gaidām Dīvainītes bildes, iemetīšu te pāris svaigākās matu bildes: klikaklikate principā tas, ko vēlējos panākt, pusi no krāsām gan neredz īsti. sanāk, ka priekšā labajā pusē ir Directions apple green šķipsna (paldies Koneko par krāsu), vidējā daļā Manic Panic Enchanted forest (aka briliantzaļais), kas man no vecajiem laikiem bija palicis, kreisajā pusē Rokolor zilais un sānos Rokolor zilais+rozā= violetais. Principā bija diezgan happy par iznākumu, tik nedaudz balinot pārdedzināju matus un galos vairs tik labi krāsa neturas klikaReku svaigākais. Atsāku darbu un negribēju riskēt, tāpēc nokrāsoju visus ar rokolor zilā un rozā kombināciju (thip violetus). Priekšā atstāju vienu zilu šķipsnu. Tur, kur bija zaļie tagad izskatās ka kaut kāda nenosakāma krāsa Bet man patīk, jo pie acīm piestāv + kādu laiku domāju, ka varētu nokrāsot visus melnus, bet neesmu gatava pilnīgi atteikties no iespējas matus pārkrāsot, bet tagad tā krāsa supertumša, tpc Zeloco ir happy c: Uz pakauša (kur bija nebalināti dabīgie) laikam sanāca vistuvāk tam tonim, ko plānoju, bet nu man baigais specifiskais tonis nebija prātā tpc esmu diezgan happy ar iznākumu. Tagad pie sevis spriedelēju vai man griezt poniju vai nē. Baigi gribās, bet no otras puses negribās izskatīties pēc galīga sīkpirža, tagad jau tāpat pasi prasa alko pērkot un ponijs mani padara nedaudz jaunāku. Domas? Reku sena bilde, kur man ir kaut kas līdzīgs tam, ko plānoju: klika | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Septembris 11, 2014 4:23 pm | |
| Zeloco - par to alkohola iegādi - vismaz RIMI ir kaut kāds gramatiski nepareizs paziņojums, ka tagad, pērkot alkoholu, dokumenti jāuzrāda līdz 25 gadu vecumam, varbūt tāpēc? Domāju, ja pašai patīk, kā izskaties ar čolku (ieskaitot to, ka izskaties jaunāka), tad griez tik nost. Pārējiem gar to nav nekādas darīšanas. Lai gan varbūt Tu vienkārši nenoveco Vismaz es nevarētu pateikt, kurā no bildēm Tu izskatītos jaunāka - vai "svaigākajā", vai "senajā" (nu, ja tieši uz seju skatās, ne uz stilu). | |
|
| |
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Septembris 11, 2014 5:18 pm | |
| Forši tie krāsainie mati zili zaļie | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Septembris 12, 2014 4:09 pm | |
| Žurka - Wat? 25? : o esmu redzējusi, ka līdz 21.. Nu lol, tagad bez maz vai visu mūžu ar pasi būs jāstaigā apkārt Man vispār šķiet, ka ti griešanas principa dēļ tagad jau domāju, ka nav ko raustīties - jāskuj viss nost Veronika - Paldies ^^ Man ar patika ^^ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Piektdiena Septembris 12, 2014 4:38 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 13, 2014 11:01 am | |
| Mani interesē, kas notiek, kad tev ir pāri 25 un vēl joprojām prasa dokumentus, sanāk, ka pēc likuma es tos varu nerādīt, bet tad man arī neko nepārdos. Kaut kā stulbi :/ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 13, 2014 11:07 am | |
| Zeloco - jā, nepārdos, bet vismaz sodu vēl neuzliks tikai tāpēc, ka būtu piemirsusi dokumentus uzrādīt. | |
|
| |
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 13, 2014 1:16 pm | |
| Draugam bija ta, ka 27 gados nepārdeva alko, jo nebija līdzi dokumenti Bet nu- jāpriecājās, mēs izskatamies jauni Ja man 30 gados pajautās doķus, tas jau būs mega kompliments | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Septembris 13, 2014 7:24 pm | |
| Stulbi :/ Hah, jā, es jau vienreiz smējos, ka būs jāuzliek rekords uz 30 gadiem, nē tagad uz 31 - jāpārsit draugs | |
|
| |
Dīvainīte fabric
Number of posts : 117 Location : Rīga Registration date : 08.08.12
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 14, 2014 3:28 pm | |
| Saules gaisma (var redzēt, ka brūnās saknes nekrāso): Zibspuldze: Ķipa normāls apgaismojums, bet dzīvē ne tik spilgti: Pie pēdējās mazgāšanas ieliku toniku vēl, tāpēc pagaidām nespēšu komentēt, ķāda ir noturība. Varbūt kādai ir kāds ieteikums/ideja, kā to toni dabūt violetu nevis zilu, jo iekrāsojas vienkārši un labi, tik zilais īsti nav mans.. Tuneļa veikalā jau prasīju, arī, ja pasūtu kasti uzreiz, viņi nevar pasūtīt violeto, jo piegādātājam nav | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 14, 2014 3:57 pm | |
| Dīvainīte - par violeto krāsu, man personīgi patika tas violetais tonis, ko Zeloco dabūja, jaucot rozā ar zilu.. | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 14, 2014 4:00 pm | |
| - žurka-žurka rakstīja:
- Dīvainīte - par violeto krāsu, man personīgi patika tas violetais tonis, ko Zeloco dabūja, jaucot rozā ar zilu..
Jā, man arī ļoti patika, bet gribētu lētāku un tik pat viekāršu variantu, kā ar Toniku, jo nav jāpavada 4h krāsojot matus, izniekojot arī krāsotāja laiku. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 14, 2014 4:04 pm | |
| Paga, mans tagad justies samulsis vai tas arī nebija ar toniku - " kreisajā pusē Rokolor zilais un sānos Rokolor zilais+rozā= violetais" - ? | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Svētdena Septembris 14, 2014 4:13 pm | |
| - žurka-žurka rakstīja:
- Paga, mans tagad justies samulsis vai tas arī nebija ar toniku - "kreisajā pusē Rokolor zilais un sānos Rokolor zilais+rozā= violetais" - ?
Ak vai, tik tiešām, nebiju piefiksējusi Tonikai firmas nosaukumu ;D Tikai rozā toniku gan nekur neesmu redzējusi :/ | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Septembris 15, 2014 9:40 pm | |
| Super krāsa - verī laik! Yup, tas violetais tā pati tonika ir. Neesmu pētījusi, bet apskaties tajā pašā tunelī vai centrāltirgū (daudzas tantes piedāvāja sarkanos toņus, kad meklēju zilo), kaut kur noteikti jābūt, rozā toņa nr ir 6.65. Es pati pirku Igaunijā - ieraudzīju vienā veicī un radās ašā ideja, ka varētu samiksēt. | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Pirmdiena Septembris 15, 2014 9:43 pm | |
| Paldies! Noteikti pameklēšu! ^__^ | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| |
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Trešdiena Septembris 17, 2014 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Dīvainīte fabric
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Ceturtdiena Janvāris 22, 2015 5:35 pm | |
| Atradu arī rozā, izmēģināju, bet tā kā zilā tāda spilgtāka un nedaudz labāka noturība, tad man ir violeta saknes, kas pāriet zilos galos. Nav vairs tik spilgi kā bildēs un neieskatoties nevar pateikt, bet ir ok | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! Sestdiena Janvāris 24, 2015 12:40 am | |
| Tur laikam jāuzjauc tā attiecība pareizā, jo man normāli turējās. Tagad mēģināšu sānus nākošreiz rozā taisīt. tad arī redzēs kas ko tur vai netur Patiesībā rozā ir vienīgā krāsa, kas vēl nav bijusi manos matos, tā kā būs piedzīvojums I try to avoid pink at any costs.. Bet izdomāju, ka jāpamēģina. Plus, grebene tik un tā zila, so no galvenās krāsas nevarētu pārāk novērst.. Visār man šitā sānu skūšana patīk - izbalini, nokrāso, izaudzē, noskuj - izbalini nokrāso etc Var kaut visu varavīksni ņemt priekšā bez general matu bojāšanas. me gusta! | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
| |
|
| |
| Meklēju! matu krāsas! gimme ur stash! | |
|