| Es Gribu: | |
|
+32Meitene elemainel monta Kawaii_nora Lirika. Urban_Fairy Youko Paranoid. vellata666 valante Uzpurnis masq ewucew wraa caca 5FF Stihija Selene Gāzmaska kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Kyo Mazais whisper Shade_de_Monesko Wilting Mada platformene romance zeloco Silhouette avincenna 36 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
avincenna needles
Number of posts : 41 Age : 116 Registration date : 14.11.07
| Tēma: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 4:29 pm | |
| Tiešām beztēma.
Būsim hedonisti un rakstīsim visu, ko šobrīd gribam.
Es gribu Tokyo Dance Night... gribu gribu gribu.. Gribu satikt Aural Vampire un Sisenu, un gribu, lai viņš man iedod konfekti (viņš Eiropas tūrē visās Tokyo Decadance dalīja konfektes) un es gribu dejot... Bāa-a-a-a-a. Kāpēc Te nekas tik stilīgs nenotiek..? T_T
Un vēl es gribu zemenes. | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 5:25 pm | |
| Es gribu lai māja pati izsūktos, lai mūzika aerobikas pasākumam pati salīmētos un lai es varētu mierīgi skatīties Ouran High School Host Club paralēli ar Death Note.
Vēl es gribu būt vesela. Vēl es gribu laikgriezi, kā Harijā Poterā. Vēl es gribu cepumus. Un vēl es gribu pavasara beigas. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 6:26 pm | |
| Bwaaa.. es girbu gulēt (un paralēli skatīties Nightmare on Elm Street) es gribu, lai rīt nav jāiet uz izglītības iestādi un lai man nesākas sesiju UN! es gribu tikt uz Emīlijas konci!!! (un tad viņu apčamdīt, samīļot, pēc tam ilgi nemazgāt rokas) es gribu mācēt darīt daudz lietu, ko es nemāku... Es gribu, lai es izdarīu vismaz pusi no idejām, kas man ir.. D: | |
|
| |
avincenna needles
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 6:31 pm | |
| Es gribu, lai nosubo nākamās Stand up! sērijas. Es gribu savu personīgo purikura būdiņu. Un pašlaik es ļoti gribu Miyavi uz savas gultas (un Gacktu... un Zero...un..). Un es gribu lai Ouran High School Host club nebeidzas. | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 7:24 pm | |
| Es gribu atpakaļ vakardienas Alice Cooper koncertu! Es gribu lai man tagad nebūtu jāmācās, lai varētu skatīties filmu. Ā un vēl es gribu seksu. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 7:24 pm | |
| es gribu tik galā ar to $#%&* seju, ko šobrīd gleznoju. izskatās kā kaka D:
man patīk aural vampire, bet citus j nepārzinu :/ | |
|
| |
avincenna needles
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 7:56 pm | |
| - platformene rakstīja:
man patīk aural vampire, bet citus j nepārzinu :/ Ievērtē DJ Sisen paskatu khekeke. Lai nebūtu galīgs offt: Es gribu būt Haruhi tajā vietā, kur viņa gulēja zem Kyouya-senpai Ouran high School Host club animē. | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 02, 2007 9:42 pm | |
| Es gribu trešo playstaton, lai varētu kādu labu spēli paspēlēt. Es gribu rīt neiet uz skolu, lai varētu pagulēt ilgāk. Un vel es gribu aiziet uz kādu labu austrumu restorānu kārtīgi pieēsties. | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 03, 2007 7:02 pm | |
| Es beidzot izdomāju, bet tā baigi globāli.
Es gribētu, lai nebūtu karu un nabadzības. Un lai visi cilvēki būtu tādi, ka nebūtu vajadzīga policija, tiesas un cietumi. Un lai nevienam tā sirds nesāpētu, ka jātaisa pašnāvība.
Un par fašonu runājot, es gribētu, lai katrs varētu vilkt to, ko grib, lai varētu to nopirkt, un nebūtu par drēbēm jāsapņo, ka padomju laikā sapņoja par džinsām un botām. Lai birojā strādājošiem nebūtu dreskoda, ja viņi paši to nemaz nevēlas. Lai tās sievietes, kuras nevēlas, varētu nenēsāt čadras vai sari, vai krustiņus ap kaklu, bet tās, kuras vēlas varētu nēsāt.
Es vēlētos, lai mode būtu māksla, nevis statusa simbols.
Es vēlētos, lai par cilvēku nespriestu pēc viņa drēbēm.
Es vēlētos, lai visi dzīvi uztvertu vienkāršāk, un ar prieku izbaudītu visas tās sniegtās iespējas, arī drēbju ziņā, neslēpjoties aiz "es jau tam esmu par vecu", "uz teātri jāvelk tas un tas", "pēc etiķetes šis jāvelk ar to" un tamlīdzīgi. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 03, 2007 11:46 pm | |
| Wilting - tas toch riktīgi globāli Man pat sāk palikt kauns k-ko gribēties lai nu kā, es gribu, lai man misiskā veidā pazustu 8-tie zobi (tjip, lai nebūtu jārauj D:) gribu, lai dienā būtu 2x vairāk laika (lai varu oficiaali visu dienu nogulēt ) | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Es Gribu: Otrdiena Decembris 04, 2007 8:35 am | |
| Nu labi, labi. Es gribu saldējumu un karstvīnu, un no tā nepalikt resna. Vispār derētu kļūt drusciņ slaidākai. Un jā, vairāk laika un enerģijas idejām. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Piektdiena Decembris 14, 2007 5:16 pm | |
| Es gribu, lai man būtu vairāk laika, kad varētu nedarīt neko un nejusties par to vainīga, jo principā būtu jādara kaut kas cits, daudz nozīmīgāks un vērtīgāks. Es gribu, lai man būtu daudz naudas, lai varētu nopirkt to, ko dikti gribas nopirkt. Es gribu ēst daudz un nepieņemties svarā. Lūk tas būtu tā vērts Es gribu tetovējumu, bet tas jau saistās ar punktu par naudu *lol* | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Piektdiena Decembris 14, 2007 7:26 pm | |
| Es gribu piparkūkas un karstvīnu. Vēl - klavieres un korseti., kā arī melno, pūkaino vēdeklīti. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Piektdiena Decembris 14, 2007 10:10 pm | |
| Es gribu lai sesija magjiski beigtos un man visur būtu 10 tikshana vaļā no iesnām arī būtu laba opcija | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Sestdiena Decembris 15, 2007 3:09 pm | |
| gribu gulēt. Daudz gulēt. Iešūt pogas mētelim un no New Yorkera militārā stila kleitiņu (cerams ka ka 34 izmērs nebūs nopirkts) | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 12:08 pm | |
| Oi, es atcerējos, ko es jau sen gribu!! Ja man būtu daudz naudas, es nopirktu Rīgā vienu māju, izkrāsotu viņu visādās smukās krāsās, bet dzīvokļus par lētām naudiņām izīrētu visādiem interesantiem cilvēkiem, draugiem, māksliniekiem, utt. Apakšstāvā noteiktu būtu klubs/kafejnīca/ interesanto lietu veikaliņš/kaut kas tāds!! Ehh, un labprāt vismaz kādu laiku padzīvotu kādā hipiju komūnā kādā siltā zemē. Parasti gan visās filmās un grāmatās raksta, ka tas ir jautri tikai sākumā, pēc tam parādās visādas problēmas, nesaprašānās. Bet kādu laiku, to labo un jautro, noteikti gribētu. | |
|
| |
romance stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 12:40 pm | |
| [offtopic]Wilting, to par hipiju komūnu jau visai viegli realizēt, ik gadu Ukrainā notiek hipiju sanākšana un arī Eiropā(katru gadu tā ir cita valsts) [offtopic/] | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 2:12 pm | |
| Hahah Wilting - esmu ar mieru kopā ar tevi pie hipijiem tā māja arī izklausās baigi labi Tagad arī es to ļoti gribu ps. Moš, ja mēs visi k-ko ļoti vēlēsimies kopā tas realizēsies? | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 3:46 pm | |
| Ko tur daudz jādabū nauda un jātaisa augšā Es gribu, lai tagad būtu februāris un es varētu braukt uz Japānu. Ļoti, ļoti gribu | |
|
| |
romance stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 6:04 pm | |
| ēēē, un iesākumā jau var aizbraukt jūnijā uz mūsu pašu hipij-nometni. es jau kādu laiku cenšos saņemties. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Decembris 16, 2007 11:03 pm | |
| e? kādu "mūsu pašu hipij-nometni"? | |
|
| |
romance stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 17, 2007 10:49 am | |
| mūsu pašu=nu i mean Latvijas nevis ārzemju ;D | |
|
| |
Wilting fabric
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 17, 2007 1:07 pm | |
| Hmm, es pat nezināju, ka Latvijā kaut kādas hipiju nometnes... Zinu, ka daži uzņēmīgi cilvēki rīko go, go-trance, trance mūzikas pasākumus diezgan "šauram" cilvēku lokam. Bet man kaut kā liekas, ka šogad nebūs, jo daudzi no tiem aktīvistiem ir aizbraukši no Latvijas un tā... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 17, 2007 2:01 pm | |
| es saprtu, ka Latvijas, bet vai tad mums tādi maz ir? O.o | |
|
| |
romance stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Decembris 17, 2007 2:45 pm | |
| | |