| Es Gribu: | |
|
+32Meitene elemainel monta Kawaii_nora Lirika. Urban_Fairy Youko Paranoid. vellata666 valante Uzpurnis masq ewucew wraa caca 5FF Stihija Selene Gāzmaska kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Kyo Mazais whisper Shade_de_Monesko Wilting Mada platformene romance zeloco Silhouette avincenna 36 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Oktobris 29, 2008 11:20 pm | |
| ...Itāļu kafiju ar brendiju un brīvdienas. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Sestdiena Novembris 01, 2008 7:01 pm | |
| sadot dažiem labiem tā kārtīgi pa pēcpusēm! (nē, nevienam no jums, mani forumieši ) | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Novembris 02, 2008 6:21 pm | |
| kādu laiciņu pagulēt komā, lai varētu sakārtot savas garīgās iekšas. un beidzot normāli uzrakstīt to sasodīto eseju. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Novembris 02, 2008 7:08 pm | |
| jaunus tematus, kurus vareetu parrunaat | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Novembris 02, 2008 9:13 pm | |
| ... 5 akadēmiskos rakstus vai pētījumus savam literatūras pārskatam | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Svētdena Novembris 02, 2008 9:25 pm | |
| Gribu tērēt savu brīvo laiku lietderīgi, nevis atsēžot skolā. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Novembris 03, 2008 1:31 am | |
| - Paranoid. rakstīja:
- Gribu tērēt savu brīvo laiku lietderīgi, nevis atsēžot skolā.
:D I second that! | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Novembris 03, 2008 6:03 pm | |
| Gribu lai katru dienu spīd saulīte. Un lai kaķe beidz spēlēties ar Maniem matiem, tas ir drediem | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Novembris 10, 2008 8:48 pm | |
| Gribu tillu, vīnu, un Dior - Hypnotic Poison smaržas | |
|
| |
Paranoid. stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Novembris 24, 2008 10:57 pm | |
| Es gribu, lai man nāk miegs. Nav gulēts jau ~32 stundas. | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Pirmdiena Novembris 24, 2008 11:07 pm | |
| | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Novembris 26, 2008 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Novembris 26, 2008 9:29 pm | |
| Gribu ''Twilight'' turpinājumu, grāmatu ''New Moon'' | |
|
| |
Mazais fabric
Number of posts : 252 Age : 33 Location : supernova Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Ceturtdiena Novembris 27, 2008 4:14 am | |
| Gribu atpakaļ uz Tallinu Pieaudzēt matus un lai kakao atlido pie Manis, nevis Man jāiet tam pakaļ | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 5:52 pm | |
| Īsi un lakoniski, tieši šobrīd gribu iet uz bāru un dzert Jēgermeistaru ar kolu Njā... Šķiet, ka šobrīd laimei daudz nevajag. | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 6:18 pm | |
| Es gribu... *gulēt *lai nebūtu jāpilda mājas darbi *kartupeļu vareņikus ^^ *saldējumu ar šokolādes gabaliņiem *ātrāk rītdienu *lai dažs labs man nebojā labo noskaņojumu
Tas laikam šodienai viss... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 7:08 pm | |
| - Citēt :
- Īsi un lakoniski, tieši šobrīd gribu iet uz bāru un dzert Jēgermeistaru ar kolu Very Happy
I'm always up for that! let's get wasted - yay! es gribu zinaat kas ir saatiiguma zinjaa atbilstoshs galjai, bet vegjetaarajaa virtuvee... gribu, lai valdība pēkšņi izzūd bez pēdām (yay anarchy!) UPD - un, lai tās vietā parādās Kīts Ledžers zombija Džokera veidolā :'D *horns* gribu, lai man zem gultas dzīvotu EA ar visām bloody crumpets un plague rats.. gribu, lai visi krutie alt veikali būtu 10 min attālumā no manām mājām gribu beigt slinkot gribu gleznot gribu pabeigt iesaakto karti (don't ask) gibu gribu gribu... | |
|
| |
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 7:48 pm | |
| - Citēt :
I'm always up for that! let's get wasted - yay!
Ja tu būtu centrā, es teiktu lai tu velcies ārā Un lai nebūtu offtopic, es gribu sviestmaizi XD | |
|
| |
Meitene needles
Number of posts : 40 Age : 29 Registration date : 04.01.09
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 8:18 pm | |
| - Citēt :
- es gribu zinaat kas ir saatiiguma zinjaa atbilstoshs galjai, bet vegjetaarajaa virtuvee...
Tu arī esi veģetāriete? Un ak jā es gribu, lai man nebūtu jāiet pakaļ saldējumam.. | |
|
| |
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 9:37 pm | |
| Šķiet, ka šodien visiem gribas ēst XD
Es gribu atkal klātienē redzēt Veronica Varlow *____* I love that girl! *lasīt kā "Shade ir pārskatījusies "MTV made" sēriju" XD* | |
|
| |
Paranoid. stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 11:23 pm | |
| Cik jauki, ka veģetāriešu paliek arvien vairāk. Es gribu, lai skola uziet gaisā. Vai vismaz to, lai mani liktu mierā šajā iestādē. Es gribu, lai mana istaba tā nesmird pēc krāsas, jo man sāp galva. Un vēl es gribu ēst. Gribu lai cilvēki ar savu naudu, 21. gadsimtu un vispār sistēmu nosprāgst. Apnika tas viss. Apnika likumi un pienākumi. Neesmu dzirdējusi The Exploited dziesmu f*** the system, taču nosaukums ir gana jauks, lai tam piekristu un apjūsmotu. Es vispār gribu vēl pārāk daudz. | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Trešdiena Janvāris 07, 2009 11:48 pm | |
| Gribu uz Venēcijas karnevālu | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Es Gribu: Ceturtdiena Janvāris 08, 2009 3:43 am | |
| - Citēt :
- Ja tu būtu centrā, es teiktu lai tu velcies ārā Very Happy
merde! >_< - Citēt :
- Tu arī esi veģetāriete?
Jap, bet newbie... veel juutu savas predatora paliekas... TT_TT Any ideas on the meat topic? - Citēt :
- Es gribu atkal klātienē redzēt Veronica Varlow *____* I love that girl!
*lasīt kā "Shade ir pārskatījusies "MTV made" sēriju" XD* *Jūtas vainīgs* - Citēt :
- Gribu lai cilvēki ar savu naudu, 21. gadsimtu un vispār sistēmu nosprāgst. Apnika tas viss. Apnika likumi un pienākumi. Neesmu dzirdējusi The Exploited dziesmu f*** the system, taču nosaukums ir gana jauks, lai tam piekristu un apjūsmotu.
Esi redzējusi Zeitgeist? Es gribu atrast lasu ar man vajadzīgo informāciju :O Tā ir nozagta! The dustbunnies must-ve taken them | |
|
| |
Paranoid. stitches
| Tēma: Re: Es Gribu: Ceturtdiena Janvāris 08, 2009 1:08 pm | |
| Ūja, esmu gan Zeitgeist redzējusi. Mierīgāk dzīvotu, ja nebūtu skatījusies. Bet nu, tagad jau ar vēsāku prātu to uztveru, jo kāds gads pagājis pēc noskatīšanās... Par veģetārismu - tajā pašā www.vegetarisms.lv esi ieskatījusies? Man šķiet, tur tā sakarīgi viss paskaidrots, kaut gan pati nekad neesmu izmantojusi, jo es esmu sliņķe un man ir slinkums domāt vai es pareizi ēdu. Tas nebūt nav labi, citiem neiesaku. http://www.vegetarisms.lv/piemeri-edienkartei/ Piemēram te konkrēti ir parādītas ēdienkartes, kurās viss nepieciešamais iekļauts. Neticu, ka kāds tā arī ēstu, bet nu - aptuvenai idejai. Pa tēmu - gribu gleznot un visu arī paspēt.
Pēdējo reizi labojis Paranoid. Ceturtdiena Janvāris 08, 2009 10:06 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Es Gribu: Ceturtdiena Janvāris 08, 2009 5:17 pm | |
| Shade, tava (un arī mana) vēlēšanās par Veroniku piepildīsies xD yay! Zeloco, nezinu vai sātīguma ziņā, bet veģetāriešiem ir ļoti ieteicams gaļu aizvietot ar zirņiem un pupām, t.i. visādiem pākšaugiem. es domāju, ja daudz saēdīsies, būs ok es gribu vēlvienu brīvlaiku, t.i. gulēt no rītiem ilgi. es pievienojos zeloco par emilie un bloody Crumpets zem gultas. es kkad pa sapņoju ka atverot manu skapi var tipa "enter the Asylum" xD tātad es gribu, lai tas tā tik tiešām būtu. T_T | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Es Gribu: | |
| |
|
| |
| Es Gribu: | |
|