| Audumu krāsošana. | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Audumu krāsošana. Piektdiena Janvāris 04, 2008 4:34 pm | |
| Vai mājas apstākļos ir iespējams nokrāsot audumu? Ideja - no pelēka uz melnu (tāds parasts, kokvilnas vai). Kādreiz audumu veikalos bija redzētas krāsas paciņas, bet neatceros vairs, tas bija audumam vai tikai dzijai. :/ Kāds ir kaut ko tādu mēģinājis? Kāds vieds padoms noderētu. | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Audumu krāsošana. Piektdiena Janvāris 04, 2008 5:13 pm | |
| Domāju, ka var gan. Iespējams var izmantot to pašu krāsu ko batikošanai, tomēr neesmu īsti pārliecināta. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Piektdiena Janvāris 04, 2008 6:38 pm | |
| Tās krāsas var nopirkt. Es esmu redzējusi veikalā "Skizze" Stabu ielā 56. Tur ir visādu krāsu pulkerīši tieši auduma krāsošanai. Es pati esmu lietojusi violeto, sanāca labi. Es pieņemu, ka arī citur var atrast, bet par adresēm nezinu. | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Piektdiena Janvāris 04, 2008 6:52 pm | |
| Es centrāltirgū pirku, itkā melnu. Sanāca lillā. Draudzene pirka drogās, arī melnu. Sanāca tā: balts>pelēks, dzeltens>sūnu zaļš. Kas ir veikals Skizze? Tas mākslas piederumu veikals, kurš VIENMĒR ir ciet, kad es no turienes kaut ko gribu, par spīti darba laikam? | |
|
| |
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Piektdiena Janvāris 04, 2008 7:02 pm | |
| Nu nezinu, mav veicas, ka es turpat blakus dzīvoju un tomēr ik pa laikam tieku iekšā, kamēr ir atvērts Kaut gan arī man gadās ierasties tur un ir atkal ciet... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Sestdiena Janvāris 05, 2008 6:19 pm | |
| esmu redzējusi vienā audumu veikalā uz Stabu ielas (netālu no veikala Juniors), vēl redzēju dažas maximās (ar 2 un 3 x), man liekas, ka Drogās arī redzēju.. Vēl ir veikalā HobbySet vrikalā uz Dzirnavu ielas. Nevaru gan garantēt var kvalitāti - nekad pati neesmu vēl krāsojusi. Esmu dirdējusi, ka uz dabīgiem materiāliem (kokvilna, vilna, lins etc) krāsa ir košāka un turās labāk nekā uz sintētiskajiem. Tā labāk turās (mazgājot neizbalo), ja uzreiz pēc krāsošanas materiālu izgludina. Domāju, ja sintētiskais vispar ņem pretī, tad var mēģināt krāsot vairākkārtīgi... | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Sestdiena Janvāris 05, 2008 10:23 pm | |
| Paldies, tad nu būs jāpamēģina. | |
|
| |
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. Sestdiena Janvāris 05, 2008 11:30 pm | |
| Pieņemu, ka HobbySet ir tas pats, kas Skizzē. Vismaz tur parasti es redzu tās pašas firmas produktus. Pie tam uz Skizzi vairs varat neiet. Viņi pārceļas kaut kur pie Brāļu kapiem | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Audumu krāsošana. | |
| |
|
| |
| Audumu krāsošana. | |
|