| What you wore today? | |
|
+37žurka-žurka Koneko Dīvainīte 1213 night iridescence liega Vadien nightMare vilhelms.otrais Kvadrika Urban_Fairy Black Angel CrazyKonata eleven Sonõra MissSimona monta Suigintou Hachikuro Lirika. masq Nihil kjeepa.nr88 Selene romance Betty Shade_de_Monesko Kawaii_nora Paranoid. Dead Art violetta Harajuku_girl^^ Youko zeloco platformene Stihija elemainel 41 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Jūnijs 02, 2010 1:47 pm | |
| ķēpa tavs tērps ir tik foršs | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Jūnijs 02, 2010 10:10 pm | |
| ūuu, Shade, cik eleganti! nē, nu man jau tiešām patīk. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Oktobris 22, 2011 2:14 am | |
| Šim topikam ir jāatdzīvojasss!!! Tikko pavadījus stundu izejot cauri visam te (ir 3 naktī un man rīt ir darbs!!) šitas bija awesome un tam ir jāturpinās!!! rīt es nofočējos un gaidiet bildi | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Novembris 01, 2011 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Novembris 01, 2011 9:16 pm | |
| Par sevi galīgi nevaru galvot! No rīta nekad nepaspēju, bet vakarā, kad esmu atpakaļ, ir jau tumšs! Tev tāds riktīgs hardcore blurs vienmēr, Zeloco. Man ļoti patīk pēdējais ietērps, kā arī tas kakla kareklis, ko tu turi pirmajā bildē! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Novembris 01, 2011 9:25 pm | |
| Man vnk jāsakārto skapis | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Novembris 12, 2011 1:59 pm | |
| kaut kāds randomn no pirms 2 nedēļām pēdējā laikā tik kruti/colourpunk/ ģērbjos bet visu laiku aizmirstu veikt foto uzņēmumu | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Novembris 12, 2011 7:09 pm | |
| NICE | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Novembris 13, 2011 11:20 am | |
| Dem boots! <3 Kā vnm ōsoms! (ps. vajag zaļu vardi vēl uz galvas! ) Kādu laiku atpakaļ: | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Novembris 13, 2011 12:00 pm | |
| palds zeloco - serious lady ;D (very naic) zābaki - atlaidēs - h&m | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Novembris 16, 2011 6:30 pm | |
| I'm always srs!! > Dis proves it! Mmm.. h&m... yum. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Novembris 16, 2011 10:04 pm | |
| :O pilnīgi neticami, ar šito matu - briļļu combo un eye-determination,, pilnīgi iskaties pēc manas pirmās flat-mate dāmas te berlīnē, kur mājoju oktobrī tik žēl, ka man nav viņas bildes awesum skirts, miss bell-shape | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Novembris 16, 2011 10:51 pm | |
| dēm, Zeloco man ļoti patīk tavs matu griezums! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Piektdiena Novembris 18, 2011 11:40 pm | |
| Hahah, esmu līdzīga daudziem, tā vien šķiet, pirms kāda laika vesels bars ar cilvēkiem man stāstīja par meiteni ar ziliem matiem (tas bija "back in the day") un tādām pašām brillēm (un seju apparently), ko redzējuši out and about Rīgā. Pat baisi palika - moš man dvīnis, lol Pld ^^ Man tik apakšsvārki jāiemācās valkāt, lol ^^; Selene - Hah, pēdējo mēnesi besos par ataugušajiem matiem (uz pakauša), kas liek izskatīties, ka man ir mullet griezums (redneck, oi ) šodien beidzot piespiedu māti to "pakaļu" apšņikāt C: Bet nu paldies ^^ Postojiet, ppl!! gribu jūs redzēt!! | |
|
| |
vilhelms.otrais thread
Number of posts : 76 Age : 32 Location : Under sea Registration date : 26.01.10
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Novembris 20, 2011 4:43 pm | |
| Vakar nebija vilkt ko mugurā pa māju staigājot. Un nezin kādu iemeslu man visas kleitas ir tik īsas *facepalm** Zeleco izskatas fantastiski! Un tie mazā puisīša mati *0* | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Novembris 20, 2011 8:25 pm | |
| (Big picture is big O_O;; ) Ohō! Priekš mājas tērpa skaisti! Es mājās velku drēbes, kas jau iet pa vīlēm un es generally izskatos pēc bomāra ;D Hahah, puisēna mati Thank god for wigs, lol Kad nav laika domāt, ko vilkt - jāvelk kūkas: Un 18. nov.: (Man besī, ka es ģērbjos, cerot izskatīties šādi, bet beigās sanāk kaka :C | |
|
| |
nightMare needles
Number of posts : 42 Age : 35 Location : Zem Tavas gultas Registration date : 19.07.10
| Tēma: Re: What you wore today? Ceturtdiena Novembris 24, 2011 12:00 am | |
| Labs šis vakars. Sveiciens visiem tiem, kuri mani šodien redzēja, vai arī ja neredzēja, tāpat sveiciens. Tātad, šodien braucot ar sārto velo [kurš vēl nav ticis pie tumši zaļās krāsas, kādā es vēlētos to redzēt] mans ietērps sastāvēja no: *Kleita - tāda stilizēti puķaina, ne puķaina, bet visnotaļ veclaicīga, ja drīkst tā izteikties. [Maksāja šī kleitiņa nepieklājīgi dārgi, bet nevarēju atturēties. ] *Adīta jaciņas ar smuki melnām pogām; *Oranžs lakats ar Budas attēliem; *Melnas zeķbikses; *Melns mētelis ar apjoztu jostu; *Melna ādas soma [aploksnes veida]; *Zaļi strīpainas zeķes; [dievinu strīpainas zeķes] *Zābaciņi. Melni, šņorējami un uz maza papēdīša. *Ah, un - rakstaini dūrainīši. [ķepas dikti salst braucot] | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Piektdiena Novembris 25, 2011 10:33 pm | |
| Jeej!! riteņbraucēji!! <3 Man starp citu ir tumšzaļš velosipēds *trolling* starp citu izklausās traki līdzīgi tam, ko es parasti velku, tikai man vēl līdz kleitām jātiek MM.. Un tā puķainā kleita izklausās vnk wunderbar runājot par vecām puķēm: (man vajag jaunas zeķubikses, zinu) | |
|
| |
nightMare needles
Number of posts : 42 Age : 35 Location : Zem Tavas gultas Registration date : 19.07.10
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Novembris 26, 2011 6:07 pm | |
| Labvakar! Vakardienai un šodienai: *Melna jaciņa ar V kakla izgriezumu; *Melni, gari svārki ar tamborētiem elementiem; *Melns mētelis; *Manis pašas adītā, melna šalle; *Vecmāmuļas krāsainie, rakstainie dūraiņi; *Melni zābaciņi. Uz ''melnās'' nots. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Novembris 27, 2011 3:16 am | |
| Melnās notis ir veselīgas, it sevišķi laika trūkuma brīdī Piparmētras: | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Janvāris 18, 2012 2:33 pm | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Janvāris 21, 2012 3:21 pm | |
| zeloco - woooow ))))) meeteelis! kleita! audums! raksti! mati! X D ...berliine mani paarmaacijusi gjeerbties super ikdieniskhji, jo jaabrauc ar riteni un daudz jaasatigaa, taa nu shobriid gjeerbjos shaadi: skapī stāv kleitas un augstpapēžu kurpes, un reizēm nenormāli pietrūkst kāda pasākuma, kurā uzpucēties.. i miss lolita ;'D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Ceturtdiena Janvāris 26, 2012 6:27 am | |
| Paldies yup, man ir mati.. uz svētdienām Sabiiz un ikdienišķi nav ietilpināms vienā teikumā, imo Dem pantsu! ~<3 un vispār tas krāsu kombo ir awesome. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Piektdiena Janvāris 27, 2012 11:13 pm | |
| XXD lai nebūtu pilnīgi pagalam bezkauniba (tāpat ir), jāiebilst, ka bikses ir wraa ideja, es tās sašuvu un citā valstī valkāju otru pāri.. (ir divi) šodien papildināju savu niecīgo apģērbu daudzumu (im selective and loving it XD) ar stafiem no.. h&m mazo puisīšu nodaļas. Super mario kreklinu, koši zaļu hoodie (taisos apdeitot ar zvērausīm.. atkal.. kā katru manu hudiju..) Ja iepriekš iepirkos mazo meiteņu nodaļā, mani īstenībā pārsteidz pašas izvēle. mazie puišeļi. wtf. lēti, bez liekiem spīguļiem un krāsaini | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Janvāris 30, 2012 9:11 am | |
| Me gusta. un +1 par mazo puišeļu sadaļu - man ir vairāki krekli no tās, lol.. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: What you wore today? | |
| |
|
| |
| What you wore today? | |
|