| What you wore today? | |
|
+37žurka-žurka Koneko Dīvainīte 1213 night iridescence liega Vadien nightMare vilhelms.otrais Kvadrika Urban_Fairy Black Angel CrazyKonata eleven Sonõra MissSimona monta Suigintou Hachikuro Lirika. masq Nihil kjeepa.nr88 Selene romance Betty Shade_de_Monesko Kawaii_nora Paranoid. Dead Art violetta Harajuku_girl^^ Youko zeloco platformene Stihija elemainel 41 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Novembris 24, 2014 11:03 pm | |
| Vendija vienk spēcīga! Puķainais, es pat teiktu - kaujas kombinezons Centrāltirgus iekarošanai arī ir | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 14, 2014 1:18 am | |
| Man gan no klientiem neviens neiebrauca kpc es parūkā pēkšņi, vienu dienu prasīja kps šodien nav, es saku, takš helovīņi bija.. Nav mums tomēr tā kultūra.. Ķekatas jau arī vairs neviens netaisa. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 14, 2014 9:28 am | |
| Drusku smieklīgi par to "kāpēc šodien nav". Pat, ja parūkai nebūtu nekāda sakara ar Helovīniem, tāds jautājums šķistu nejēdzīgs. Līdzīgi kā, ja vienu reizi redzētu cilvēku lillā kleitā, un pēc tam katru reizi, ka kas cits uzvilkts, jautātu, kāpēc šodien nav tas konkrētais outfits. Man gan šķiet, ka palēnām sāk arvien vairāk cilvēku Helovīnus atzīmēt. Tā ka - varbūt tikai laika jautājums. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Maijs 30, 2016 5:44 pm | |
|
Pēdējo reizi labojis žurka-žurka Pirmdiena Oktobris 17, 2016 3:31 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Maijs 30, 2016 6:55 pm | |
| Wow tās zeķes un kurpītes! - kur beidzas kurpes un sākas zeķes?? Tas ir pašgleznotas vai ar tādu apdruku var nopirkt zeķes? ;o
Baigi labi izskatās šis monohromais outfit ar rozā matiem, žurka-žurka! ^.^ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Maijs 30, 2016 7:07 pm | |
| Paldies! Zeķes pirktas, ir arī ar pretējām krāsām (melnas ar baltu krustu), bet viņām tāda nelaime, ka zīmējums saplaisā, kad audumu pastiepj... tā ka baigi ilgi diez vai izvilks, pirms sāks drupt nost. (Šīs konkrētās pirku no cita veikala, bet ir arī šeit) | |
|
| |
zanmon fabric
Number of posts : 112 Age : 32 Location : Rīga Registration date : 20.03.13
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Maijs 30, 2016 7:49 pm | |
| Nesaprotu - pirktas pretējām krāsām un drūp - nejau nodrupa Tev, lai izveidotos melns krusts uz balta fona? Linkā abas variācijas pieejamas - paldies par linku! ^.^ | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Maijs 30, 2016 8:02 pm | |
| Nē, nē, es vienkārši visu informāciju vienā putrā uzrakstu! 1. Zeķes pirktas, nevis pašapgleznotas, 2. Ir atrodamas arī pretējās krāsās (ja nu ir interese), 3. Mīnuss zeķēm (brīdinu, lai nenopērc tādas un tad klusībā mani nelamā, ka nepateicu būtisku lietu) - zīmējums saplaisā, tāpēc domāju, ka pēc neilga laika sāktu drupt nost. Tālāk - Tajā veikalā dažādas zeķes ar interesantiem rakstiem, bet, ja pērc, tad iesaku vai nu pasūtīt vairākus pārus, vai arī savākt vēl cilvēkus kopasūtījumam, tā izdevīgāk (piegāde, ja nemaldos, bija kādi 8$). Es no turienes esmu pasūtījusi divreiz, abas reizes pirkuma summa kopā ar piegādi bija ap 50$, tāpēc domāju, ka pastā prasīs vēl nodokļus samaksāt, bet - neko neprasīja. Nezinu, vai tā paredzēts vai vienkārši abas reizes paveicās. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: What you wore today? | |
| |
|
| |
| What you wore today? | |
|