| What you wore today? | |
|
+37žurka-žurka Koneko Dīvainīte 1213 night iridescence liega Vadien nightMare vilhelms.otrais Kvadrika Urban_Fairy Black Angel CrazyKonata eleven Sonõra MissSimona monta Suigintou Hachikuro Lirika. masq Nihil kjeepa.nr88 Selene romance Betty Shade_de_Monesko Kawaii_nora Paranoid. Dead Art violetta Harajuku_girl^^ Youko zeloco platformene Stihija elemainel 41 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Decembris 10, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Ceturtdiena Decembris 11, 2008 10:45 pm | |
| lol, līdz ar laika trūkumu, skices kļūst... skičveidīgākas XD PIRMDIEN OTRDIEN TREŠDIEN CETURTDIEN | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| |
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 14, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Decembris 15, 2008 12:07 pm | |
| mugurā kleita, acis visas pati zīmēju un apvilku vektoros, tad plorēju uz baltas plēves. un tad piekausēju to plēvi. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Decembris 15, 2008 8:43 pm | |
| ooo... ko noziimee ploreet O_o un kaa piekauseeji? | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Decembris 15, 2008 9:03 pm | |
| vakardienas: ploterēt nozīmē no līmplēves ar ploteri izgriezt. tā kā izgriež uzlīmes uz skatologiem. es līmplēves vietā izmantoju termoplēvi, kuru var piegludināt, piekausēt. tā kā - man izgrieza līnijas plēvē, es noplēsu lieko, sanāca tāda kā uzlīme. un tad ar īpašu spiedi piegludināju, bet var arī ar gludekli. vienīgi, tas tāds dārgs pasākums var izvērsties, ja gribi pamēģināt.. visur termoplēve un izploterēšana maksā. mums skolā ploteris, ju sī... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Decembris 17, 2008 9:05 pm | |
| ou, naiss..
tev nav galvas! :O *trauma* | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Decembris 20, 2008 3:45 pm | |
| O T C P Šodien for lolz - mani arī nofočēja XD | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Decembris 20, 2008 7:44 pm | |
| 19. decembris! Bet patiesībā - visi dikti glīši. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Decembris 20, 2008 10:34 pm | |
| Hehe, Platformene knows how to look STYLISH. ;D Bet tiešām, man dikti patīkās 19. decembris un 10. decembris. <3 | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 21, 2008 2:32 pm | |
| aw, paldies ^^ pa māju vienmēr gribas vilkt visādus random murgus, jums tā nav? jo tad, man vismaz, liekas - tā pat nekur neeju, varu uzvilkt kaut ko totāli wtfīgu | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 21, 2008 3:35 pm | |
| Mhm, mhm, man ar tā ir. You know, meitenes jau tādas ir. XD Dress up fun. Mans necilais vakardienas mājas ietērps. | |
|
| |
Stihija fabric
Number of posts : 195 Location : in my place. Registration date : 12.01.08
| Tēma: Re: What you wore today? Svētdena Decembris 21, 2008 7:28 pm | |
| jā, arī es pa mājām, īpaši kad esmu viena, ģērbjos pavisam frīkaini. vakar man mugurā bija zaļas vilnas zeķes, melnas, izbalējušas, paplatas bikses ar kabatām, un melni, palti, sintētiski svārki līdz ceļiem, milzīgs, oranžs tautas partijas krekls un brāļa melni-sarkani rūtotais krekls.
šodien tā pieklājīgāk, jo bija jābrauc uz pilsētu- pelēkmelnas džinsas, melna bītlene, pāri sarkans sarafāns un melna, adīta jaka. | |
|
| |
elemainel fabric
| Tēma: Re: What you wore today? Pirmdiena Decembris 22, 2008 10:02 pm | |
| raawr šodiena. Miiyo, vai tās ir tās manis izstaipītās pumpiņbikses? Man likās, ka viņas tagad jau tev sen vairs neder XD | |
|
| |
platformene Petticoat
| |
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Decembris 23, 2008 5:38 pm | |
| Tās ir tevis izstaipītās pumpiņbikses, hehe. XD Man jau gribējās pašai kādu komentāru par to piebilst. Un man viņas der! ;D
Aaaagh, man ļoti patīk jūsu abu ietērpi 22. decembrī!! Smukās! <3 | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Decembris 23, 2008 7:03 pm | |
| elmainel, kur svārtkus dabūji? | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Decembris 23, 2008 7:52 pm | |
|
Pēdējo reizi labojis Kawaii_nora Pirmdiena Jūnijs 22, 2009 2:03 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
elemainel fabric
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Decembris 23, 2008 8:58 pm | |
| Paldies visiem ;D svārkus cosmates lapā pirku un nope, tā ir Angelic Pretty replika.
Platformen, man patīk kā visos tavos outfitos krāsas ir tik jauki saskaņotas. Brilles arī piestāv. <3 | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Otrdiena Decembris 23, 2008 10:27 pm | |
| Platformen - 22. dec ir LOOOVE! Elemainel - *envy @ skirt* Youko - :D labās pumpiņbikses XD Man šobrīd ir half-mājas tērps, half-kas palicis nepārvilks no ārā iešanas: -second-hand gaišpelēkas "jumping" treniņbikses (smagi notraipītas ar akrila/eļļas/matu krāsām, un saplēstas) aka manas "mājas bikses" -melns bezpiedurkņu krekls ar galvaskausu apdruku (Shade dāvināts ) -zaļš īspiedurkņu space invader krekls (<3) -tirkīza bezpiedurkņu krekls ar zebra print un rozā maliņu XD -leoprint zombie hoodie (man ir auksti! :O) | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Decembris 24, 2008 2:10 pm | |
| *mēģina domās vizualizēt Zeloco apģērbu savienojumu* Tīri neko mājas tērpelītis, hehe. XD Man prieks, ka tev patīk manas seksīgās pumpainās retūzenes. ;D Bet viņas ir nedaudz līdzīgas tavām ''mājas biksēm'', jo nu jau arī viņas ir ar nagulaku, eļļas krāsām, akrila krāsām, grunti un līmi. Hehe.. bet ja es to būtu zīmējusi, būtu samērā grūti saprast. =w= Ā un vēl tur ir caurums uz dibena. ;D | |
|
| |
elemainel fabric
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Decembris 24, 2008 4:57 pm | |
| Ahh jā, mājas ietērpi. Those are fun. AK jūs, artistiskie cilvēki ar sasmērētajām mākslinieciskām biksēm XD parasti es dzīvoju vienā un tajā pašā naktskreklā, bet šoreiz pēc dažām dienām es pat saģērbos. Baggy zaļš krekls [kas nejauši uzvilks uz otru pusi tā, ka birka priekšpusē.] eco mēbeles ;D īsi sagraizīti šorti un garās zeķes.
Un vai jums ir piedienīgs z-svētku vakara ietērps kā man? ;D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: What you wore today? Trešdiena Decembris 24, 2008 6:03 pm | |
| elemainel - it's a curse, really... jo pēc kāda laika tev iestājas pofigs un tu staigā netīrās drēbēs otrādi zuvilktais krekls sola pērienu man bija dress-up moods Bet es nekādi nevarēju dabūt norm bildes... tā nu būs jāiztiek ar to, kas ir... pincurl mēģinājums un sprādze, ko uztaisīju vakar ^^ un datora noēstās acis... #_# | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: What you wore today? Sestdiena Decembris 27, 2008 3:45 pm | |
| Uuu, Zeloco, daiļi jo daiļi. =w= Man gan nebija nekāds īpašais piedienīgais tērps Ziemassvētkos. *Pelējuma krāsas zeķubikses (tādas pelēcīgi zaļīgi zilīgas) *Sarkans rūtains sarafāns *Melns krekliņš ar garām piedurknēm (apakšā) *Melni apakšsvārki ar mežģīni | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: What you wore today? | |
| |
|
| |
| What you wore today? | |
|