| Kur atrast... | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
ewucew thread
Number of posts : 66 Age : 33 Registration date : 18.02.08
| |
| |
monta needles
Number of posts : 33 Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Kur atrast... Piektdiena Novembris 28, 2008 2:13 pm | |
| Par platformu zabakiem zinu ka Dominā ir firmas new Rock zabaki, bet tie ir dargi, un parasti neizraisa simpatijas, kerzas var nopirkt daudz kur, piemeram punk.lv tad vel origo kioska stils M, un cik zinu vel ir tads veikals patriots, tur ari ir kerzas. | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Kur atrast... Piektdiena Novembris 28, 2008 2:15 pm | |
| Es savas kerzas pirku veikalā pretī Barona Centram, saucās Milano. Cik zinu, tur ir pārsvarā (jeb tikai?) Steel. Maksāja 64 laikam, gadu atpakaļ. Cenu pieminēju, jo man šķiet, ka Patriotos ir pavisam citi, ne Steel, un tie vismaz kādu laiku atpakaļ maksāja krietni mazāk, varbūt pat zem 50, neatceros. A par platformenēm - nets, nets un vēlreiz nets. Latvijā, pat ja ir, tad ar uzcenojumu un izcili pretīgas. | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Kur atrast... Piektdiena Novembris 28, 2008 4:31 pm | |
| Es vnm esmu pirkusi kerzas iekš Punk.lv. Pēdējā laikā tur ir tikai Steel, taču ir iespēja pasūtit Undercover arī. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Kur atrast... Svētdena Novembris 30, 2008 5:29 am | |
| Ehh... laikam man ar jaasanjemas un kaadreiz jaanopeerk proper kerzas... tad atlektu dilemma par apavu izveeli Ir viena bodiite arii centraaltirguu, tik tur bez zinaashanas ikai klejojot to var atrast.. | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Kur atrast... Ceturtdiena Oktobris 08, 2009 12:29 am | |
| Tā kā šajā topikā ir runa par kerzām, negribējās taisīt jaunu tēmu. Gribu pajautāt vai kāda nezin veikala punk.lv darba laikus? Ir doma braukt pakaļ sen gaidītām kerzām, bet tā kā neesmu no Rīgas, negribas aizbraukt pa tukšo. Varbūt kāda zin - veikals vispār strādā sestdienās? | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Kur atrast... Ceturtdiena Oktobris 08, 2009 7:47 pm | |
| neatceros, bet manuprat nestrada mazie veikali..svetdienas tiesham ne, jo ir gadijies, ka aizbraucu un ciet lol xD es pirku Origo Stils M..vel Centraltirgu ari ir redzets, Milano veljoprojam laikam bij,kkad nesen skatijos.. | |
|
| |
Urban_Fairy stitches
| Tēma: Re: Kur atrast... Ceturtdiena Oktobris 08, 2009 10:39 pm | |
| Nu ja. Laikam labāk lieki neriskēt, jābrauc darba dienā | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Kur atrast... Piektdiena Oktobris 09, 2009 3:55 pm | |
| uzzvani vinjiem: links vai aizsit e-pastu | |