| Kur atrast piegrieztnes? | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Oktobris 31, 2012 12:56 pm | |
| Šūt neprotu. Bet esmu nopirkusi šujmašīnu un apņēmusies iemācīties! Nelaime vien tā, ka nezinu, kur lai piegrieztnes atrod. Sākumā jau gribētos ko vienkāršāku, un ir lieta, ko pat ļoti, ļoti gribu, BET... nav ne jausmas, kur lai atrod piegrieztnes. Varbūt kāda var izlīdzēties ar padomu - ļoti gribētos tādu krekliņu + "bloomers" šortiņus, kā šajā bildē modelei zem korsetes pavilkti apakšā? Izskatās sasodīti skaisti un eleganti veclaicīgi. Un gribētos arī domāt, ka, par cik nekas no tā nav piegulošs, tad varētu būt ne pārāk grūti uzšujams arī galīgam iesācējam. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Oktobris 31, 2012 3:32 pm | |
| | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Oktobris 31, 2012 4:19 pm | |
| Super smuki tajā pamācībā tie šortiņi uzšūti... Cerams, ka man arī kaut kas uz to pusi vismaz sanāks. Bet kā ar to krekla daļu, pēc kādas piegrieztnes to varētu uztaisīt? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Piektdiena Novembris 09, 2012 2:47 am | |
| | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: piegrieztnes Otrdiena Novembris 13, 2012 5:52 pm | |
| Man lidzīgs stāsts kā Zaptesburkai. Nopirku mikro šujmašīnu, mēģināšu nu baigi šūt pantalonus priekš karnevāla pēc Youtube pamācībām uzšuvu, bet tagad štukoju par kaut kādiem gotiskiem, pusgariem brunčiem ar nelielām drapērijām. Vai ir kāda jēdzīga lapa, kur būtu vienkāršas, saprotamas piegrieztnes arī citiem apģērbiem? Jo prasot Gūgles tantei, esmu pavisam apjukusi no piedāvājuma, pa vidu tik daudz sūdu | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Novembris 14, 2012 11:02 am | |
| Vienkāršākā lapa, ko esmu uzgājusi personīgi es, laikam ir šī http://craftstew.com/sewing/free-skirt-patterns, bet tur ļoti maz lietu, kas pēc kaut kā izskatās. Eh, biju iedomājusies, ka šajā nedēļas nogalē palikšu mājās viena un sanāks laiks mēģināt ko uzradīt, bet plāni izmainījās... jāgaida nākošā nedēļas nogale, lai pieķertos klāt šūšanas mēģinājumiem. | |
|
| |
liega fabric
Number of posts : 172 Age : 37 Location : Rīga Registration date : 14.09.12
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Novembris 14, 2012 1:42 pm | |
| hah labs, kā no apaļa galdauta uztaisīt brunčus | |
|
| |
Veronika fabric
Number of posts : 213 Registration date : 16.11.09
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Novembris 14, 2012 1:54 pm | |
| zaptesburka, paldies, baigi laba un noderīga lapa priekš tādiem sliņķiem kā es, kas mēģina atrast vienkāršākos veidus kā kko uzšūt | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Trešdiena Novembris 14, 2012 3:15 pm | |
| atrodi prastu pamatkonstrukciju vai līdzīgu tavam vēlamajam modelim burdā un pārveido to... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Svētdena Novembris 18, 2012 1:27 am | |
| | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Otrdiena Novembris 20, 2012 5:04 pm | |
| Man - kā cilvēkam, kas ar šūšanu ir uz "jūs", - piegrieztņu pārveidošana un modificēšana nemaz nešķiet tik elementārs variants. Bet nu ceru, ka šīs nedēļas beigās sanāks laiks (un apņēmība!) tam visam pieķerties klāt. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Otrdiena Novembris 20, 2012 8:28 pm | |
| Ja ir duka iekšā, tad var vnk sadiegt no līdzīgas piegrieznes, uzvilkt, nogriezt/piešūt, kur ko vajag pamainīt, tad atkal atgriezt diegus vaļā un jauno piegriezni pārzīmēt uz "īstā auduma" c: | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? Otrdiena Novembris 20, 2012 9:15 pm | |
| Nav jāprot tur baigi konstruēšanu, lai uz aci pārveidotu konstrukciju... ja loģiski padomā.. =___= turklat vēl no burdas, un kur visas detaļas aprakstītas...
| |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kur atrast piegrieztnes? | |
| |
|
| |
| Kur atrast piegrieztnes? | |
|