| Steam music | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Steam music Pirmdiena Septembris 07, 2009 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 07, 2009 5:11 pm | |
| Hmm, nu varbūt ne gluži ''jaunas''.. ;D Nu vismaz pāris no tām. Bet jauki, jauki. Rasputina un Johnny Hollow <333 paldiesis! | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 07, 2009 9:10 pm | |
| Johnny Hollow, Dr.Steel... lovely pārējos būs jāiečeko, thanks! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 07, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 07, 2009 11:53 pm | |
| Es pie Pentaphobe, Beats Antique un Abney Park (my all time favourite) bij dejojusi (un reizēm vadu arī dejošanas nodarbības) ^^ Dikti patīk! Bet pēdējā laikā gan esmu apsēsta ar Dr. Steel mūziku. Laikam vajdzēs palūkot arī pārējos ^^ | |
|
| |
monta needles
Number of posts : 33 Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Steam music Otrdiena Septembris 08, 2009 10:36 am | |
| Abney Park, Dr. Steel, Vernian Process, ir mani visu laiku favoriti, parejos arī ik pa laikam klausos, man vispār Steam muzikas žanrs ir favorīts | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Steam music Svētdena Septembris 20, 2009 11:16 pm | |
| Gribēju pajautāt vai kāds var padalīties vai arī zin, kur var tikt pie steampunk mūzikas. Konkrēti interesē Unextraordinary Gentlemen, The Clockwork Quartet, Deadly Nightshade Botanical Society, The Clockwork Dolls un Johnny Hollow. It kā dažiem pāris trekus var dabūt, bet labprāt iegūtu savā īpašumā pilnus albūmus Būtu neizsakāmi pateicīga, ja kāds varētu izpalīdzēt. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 21, 2009 10:02 am | |
| jāmeklē blogos.. Johnny Hollow gan no tā visa ir diezgan izplatīts. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 21, 2009 7:49 pm | |
| es varu piedaavaat vienu Johnny Hollow albumu.. Dirty hands, man liekas... tev ir skype? ja kādam ir viņu pirmais albums vai kāds no Clockwork Quartet vai Cockwork Dolls albumiem arii labpraat paņemtu | |
|
| |
masq handsewn
| |
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 21, 2009 10:29 pm | |
| tikai 4? man liekas, ka tur ir vairāk... pačeko steampunkmagazine.com | |
|
| |
masq handsewn
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Septembris 21, 2009 11:28 pm | |
| - zeloco rakstīja:
- tikai 4? man liekas, ka tur ir vairāk... pačeko steampunkmagazine.com
noteikti, kur es atradu, ielikts laikā, kad nebija vēl citu. | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Augusts 06, 2012 5:36 pm | |
| Nesen tiku pie jaunās stīmīgas mūzikas, kuru tiešām i vērts iečekot: GhostfireĻoti tīkams projekts. Diemžēl viņiem ir tik viens pilnvērtīgs albūms, bet cerams, ka ne pēdējais. Kaut gan tagad netā klīst baumas, ka diez vai grupa darbosies šādā sastāvā tālāk :/ Steam Powered GiraffeTāda viegla, čilīga mūzika. Personīgi man vajag īpašu noskaņojumu viņu mūzikai, bet kopumā ir ievērtēšanas vērts. The Cog is DeadVēl, šķiet, nesen mazpazīstams projekts, bet tagad skatos, ka sāk kļūt arvien populārāks, piedaloties dažādos stīmīgos pasākumos 'n stuff. CoppeliusNez cik šī grupa ir steampunk related, bet atradu viņu zem šāda taga un tāpēc nolēmu te arī pieminēt, jo mūzika ir ievērtēšanas vērta. Tas ir tāds neparasts, dikti jauks smagnējs mikslis ar jaukas atmosfēras piegaršu. The Men That Will Not Be Blamed For NothingDiezgan specifiska mūzika. To es tiešām sauktu par steamPUNK! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Augusts 06, 2012 9:10 pm | |
| iet uz Coppelius vai nee? tad varu nodot review, lol. man tik shkjiet, ka vinji tikai vaciski uzstajas. un.. gadijas vakar ar nelielu fanu bazi satikties, shie saka, ka vinji sevi tjipa nesuc ka steampunk, jo viss ir 'dabisks', bez vesture neesoshas mehanikas. anyway. feini butu ta vai ta. nevaru izlemt! /end randomn ..rant? | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Augusts 06, 2012 9:27 pm | |
| man liekas ir vērts iet. man radās par vieņiem iespaids tiktāl, ka viņi varētu būt no tiem māksliniekiem, kas piedomā pie sava vizuālā tēla. bet es jau nez, to nevar zināt kamēr nav live performance redzēta. par to stīmīgumu var piekrist. steampunk tas gluži nav, ja vienīgi dažas kompozīcijas uz to velk. kaut gan last.fm un citas saites tiem piekabina šo tagu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Steam music Pirmdiena Augusts 06, 2012 10:59 pm | |
| Coppelius izklausās ļoti jautri, domāju, ka būtu vērts aiziet Starp citu, biju ielikusi savā facebook, bet te jau visi nav man pievienoti, šeir ir baigi labais raksts par SP mūzikālo pusi -> http://www.thecoxcomb.com/2012/07/10/making-steampunk-cooler-part-three-is-there-steampunk-music-beyond-abney-park/Man patīk, ka viņi pievieno electro swingu pie šī, jo manuprāt to bieži palaiž garām. Pārītis no manis: Professor Elemental - Splendid- Brown Cup of Joy- Fighting TrousersMr. B the Gentleman Rhymer - Straight out of Surrey- Let me smoke my pipe (šim nākošgad ir jāskan Tvīda braucienā!) The Correspondents (šie gan ir tālā SP perifērijā, bet viņi ir mans jaunākais must-have atklājums. Varētu būt zem electro swing) (starp citu, Mr. Bruce man ļoti atgādina Plaformeni ) - "Washington Square"- "I wanna be like you" (Mr Bruce slimie dēns mūvi Harstyle jiving? I'm in love)The Roustabouts (Viņi gan ir vnk dj pāris, bet parasti miksē Elecro swing/balkan beats etc. Meiteni varbūt atpazīstat - Tā ir modele/stiliste Aiko) viņu muzikālais arhīvs -> http://www.theroustabouts.co.uk/audio/ iesaku paklausīties vecākos gabalus. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Steam music | |
| |
|
| |
| Steam music | |
|