| Favourite music | |
|
+16romance monta whisper Gāzmaska avincenna Paranoid. Silhouette platformene Harajuku_girl^^ Folkblack Tjen Selene wienna_lee Cain masq zeloco 20 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 7:28 pm | |
| Tipiskākais pirmais topiks Jūsu mīļākās grupas/mūziķi un dziesmas
Pēdējo reizi labojis Otrdiena Janvāris 08, 2008 11:14 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 8:19 pm | |
| walking on hands un Lo fi ppl in the fade out world un un Dead Hours (kods-html nedarbojas - edit edit ediiiit) mod edit: Jaa, sheit darbijas kvadraatiekavu kodi [im g][/i mg] | |
|
| |
Cain sketch
Number of posts : 9 Age : 34 Location : Riga Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 8:54 pm | |
| | |
|
| |
wienna_lee Tamagothi
Number of posts : 193 Age : 37 Location : Neon bubbles Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 8:58 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 10:50 pm | |
| man ir liidziiga situaacija... varu vieniigi pateikt, ka muuzikas izveele ljoti atkariiga no noskanjojuma, bet tādi "top" mūziķi būtu:
Prodigy Angerfist Emilie Autumn Dresden Dolls HorrorPops
http://www.last.fm/user/zeloco/ | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Septembris 09, 2007 11:16 pm | |
| manas bija pēdējā mēneša dažas dziesmas. es te laikam varētu katru nedēļu kko postot | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Septembris 11, 2007 10:48 am | |
| | |
|
| |
Tjen sketch
Number of posts : 3 Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Oktobris 02, 2007 6:55 pm | |
| Hmmm... man liekas es varētu spamot un spamot par šo temu XD Nez klausos tikai jrocku @_@ tātad -Anglelo -Girugamesh -The Gazette [jā ir izķemēta grupa bet ļoti talantīga] -Acid black cherry -B'z -Kazuyuki Matsumoto solo projekts -ABS -Naitome -Duel jewel - utt. @_@ | |
|
| |
Folkblack fabric
Number of posts : 189 Registration date : 03.10.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Oktobris 09, 2007 4:45 pm | |
| man nedaudz lidziga gaume selenei. lastfm neklausos muziku tapec ka nobesija turienes navigacija tapec nevaru paradit savu linku. to ko klausos jau ierakstiju citur | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Oktobris 09, 2007 4:52 pm | |
| - Tjen rakstīja:
- Hmmm... man liekas es varētu spamot un spamot par šo temu XD
Nez klausos tikai jrocku @_@ tātad -Anglelo -Girugamesh -The Gazette [jā ir izķemēta grupa bet ļoti talantīga] -Acid black cherry -B'z -Kazuyuki Matsumoto solo projekts -ABS -Naitome -Duel jewel - utt. @_@ uu, j-rock. hai faiv ^^ dievinu j-rock. tātad mani favorīti. .Dir en Grey -Girugamesh .An cafe .The GazettE .GHOST. .Kana [laikam tas jau nav j-rock] miyavi. D'espairs ray un jā, es klausos gackt | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Oktobris 09, 2007 9:08 pm | |
| es esmu eklektiskais brīnums, spējīga klausīties gan metālu, gan industriālo, gan siynth-pop, visus experimentālos murgus, gan etheral, shoegaze un visu ar klavierēm, gan roku un blaaah, tāpēc vieglāk ir dot manu pēdējo divu gadu statistiku :3 http://www.last.fm/user/sabiiz/šobrīd man šausmīgi patīk Killing Ophelia un Team Sleep | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Oktobris 09, 2007 11:37 pm | |
| - Harajuku_girl^^ rakstīja:
.Kana [laikam tas jau nav j-rock]
Cik zinu Kana ir vienīgā atzītā j-rock sieviete :3 | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Trešdiena Oktobris 10, 2007 3:58 pm | |
| iespējams. man vienkārši atmiņā atausa fakts, ka jrockā sieviešu nav. bet nu ja jau tu saki. tad jau laikam ir | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: Favourite music Trešdiena Oktobris 10, 2007 8:03 pm | |
| | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Oktobris 28, 2007 5:52 pm | |
| Man ir līdzīgi romancei. Vistuvākais ir heavy metal, bet vēl arī power, black, melodic death, hard rock, glam rock, un tādā garā. Mīļākās grupas - Iron Maiden, Scorpions, Кино, Apocalyptica, Children Of Bodom, Ария, DIO, Motley Crue, Terasbetoni, The Doors un vēl daudzas. | |
|
| |
avincenna needles
Number of posts : 41 Age : 116 Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: Favourite music Sestdiena Decembris 01, 2007 2:06 pm | |
| OMFG, kā kāds vispār Kana spēj paklausīties O_o Viņa ir sāpes manām ausīm. Kaut gan kalpo par lielisku pierādījumu, ka sievietēm iekš džeiroka nav ko darīt Spēju klausīties pilnīgi visus stilus, jo no katra var atrast ko patīkamu. Šobrīd fav: Iz J-rock- Gackt ( ) Duel Jewel (vokāls kaut kā aizdomīgi atgādina Gacktu) heidi. girugämesh Acid Black Cherry Matsumoto Kazuyuki Hyde SID LM.C abingdon boys school D'espairs Ray Orange Range (nav roks, bet tik un tā J) Citi- Sonata Arctica Dragonforce Oh un http://www.last.fm/user/metam0rph0ze/ | |
|
| |
Gāzmaska thread
Number of posts : 69 Age : 32 Registration date : 20.12.07
| Tēma: Favourites Otrdiena Janvāris 08, 2008 8:33 pm | |
| Es īsti nezinu, kas tas ir par mūzikas stilu.. bet es dievinu Angelspit. Mani fascinē gan viņu mūzika, gan viņu stils, un vēk man ļoti patīk ka ik pa laikam pavīd nurse/medicīnas tēma. Ja vēlaties redzēt kādi tad tie Angelspit īsti ir tad te būs links------> www.angelspit.net | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Otrdiena Janvāris 08, 2008 9:16 pm | |
| Industrial. edit: is love. | |
|
| |
whisper fabric
Number of posts : 100 Age : 34 Registration date : 20.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Svētdena Janvāris 20, 2008 8:37 pm | |
| Pēdējā laikā laikam sanācis klausīties - Children of Bodom, Dimmu Borgir, A Perfect Circle, Courtney Love, Type O Negative, Christian Death, Arch Enemy, Lamb Of God, Bauhaus, Testament. | |
|
| |
monta needles
Number of posts : 33 Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Favourite music Trešdiena Oktobris 15, 2008 1:56 pm | |
| Mana Mūzikas gaume ir galīgs kiš miš, es klausos ļoti dažadus muzikas stilus, personīgi patīk Metallica, Nirvana, Pearl Jam, Sopor Aeternus, AC/DC, Emilie Autumn, Kitie utt | |
|
| |
romance stitches
Number of posts : 357 Registration date : 08.10.07
| Tēma: Re: Favourite music Piektdiena Oktobris 17, 2008 4:04 pm | |
| Ak jā, savu iepriekšējo komentāru izdzēsu, jo lai arī daļa iemīļoto mākslinieku ir palikuši tie paši es tomēr savā mūzikas gaumē tikai augu un lielākoties to izkopju. Šobrīd kaut kā vairs nav svarīgi tas cik lipīgi, skanīgi vai cik forši vārdi dziesmai, bet drīzāk tā tehniskā puse. Šobrīd ļoti iecienītas grupas: Septic Flesh Opeth: Žanri? Ai to ir daudz, galvenais, ka kvalitatīvi, pēdējā laikā iecienīti post-rock, doom metal, agrīnais death metal. | |
|
| |
Marionette needles
Number of posts : 35 Age : 33 Registration date : 08.09.08
| Tēma: Re: Favourite music Sestdiena Oktobris 18, 2008 9:22 pm | |
| Jūtu,ka tikšu apmētāta ar tomātiem,bet tomēr riskēšu.Tokio Hotel-vismīļākie,kā arī Elton John. Tad pievienojas Cinema Bizarre,Green day,The Beatles,Scorpions... | |
|
| |
HarlequinDoll sketch
Number of posts : 10 Age : 31 Location : Sweden Registration date : 18.10.08
| Tēma: Re: Favourite music Sestdiena Oktobris 18, 2008 9:35 pm | |
| - monta rakstīja:
- Mana Mūzikas gaume ir galīgs kiš miš, es klausos ļoti dažadus muzikas stilus, personīgi patīk Metallica, Nirvana, Pearl Jam, Sopor Aeternus, AC/DC, Emilie Autumn, Kitie utt
Emilie Autumn = <3 Tā priecājos kad uzzināju ka viņa plāno Eiropas tūri. Cerams ka atbrauks arī uz ziemeļiem. Mani favorīti mainās daudz un bieži bet vistuvāk sirdij ir Matenrou Opera, Anberlin, Luna Sea, Girugämesh, MUCC, Nightwish, Maximum the Hormone un X Japan. Vismīļāka dziesma būtu Anberlin -Reclusion | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Favourite music Sestdiena Oktobris 18, 2008 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Favourite music Sestdiena Oktobris 18, 2008 10:15 pm | |
| Es, savukārt, izlasot savu iepriekšējo postu, nevarētu sacīt, ka kaut kas ir mainījies. Protams, klāt ir nākušas daudz jaunatklātas grupas, BET paši mīļākie izpildītāji nemainās, tie ir tie, kurus neietekmē garastāvoklis. Ak jā, varētu vienīgi Emilie Autumn pievienot, pavisam noteikti, viņa arī ir tā, kuru mans noskaņojums nekādi nespēs ietekmēt un klausos neatkarīgi no šiem faktoriem. Bet nu, visādi citādi...feins atklājums bija, piemēram, Joy Division, kurus iepriekš neklausījos, taču pēc filmas "Kontrole" noskatīšanās viņus iemīlēju. Nu, vēl varētu pieminēt Crime & The City Solution. Mūzikas mapīte paliek arvien smagāka, bet tas nebūt nemaina faktu, ka man bieži ir navkoklausīties sajūta. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Favourite music | |
| |
|
| |
| Favourite music | |
|