Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| ideālā tējas tasīte | |
|
+17nightMare Dead Art Urban_Fairy kjeepa.nr88 Black Angel ewucew Betty Kvadrika Paranoid. Youko Sonõra Nihil Suigintou Kawaii_nora zeloco CrazyKonata platformene 21 posters | |
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 6:41 pm | |
| | |
| | | CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 6:49 pm | |
| es katru krūzīti piemēroju tējai, kuru es dzeru un laikam, cik man ir atvēlēts tējas dzeršanai, tapēc ideālo krūzīšu nav man garši melnā tēja, precīzāk indijas melnā tēja. Vienu brīdi cukuru nelitoju, bet tagad melnajai tējai atsāku lietot. Vēl man garšo zaļā tēja, Londonā iegādājos tādu japāņu zaļo tēju, ļoti garšīga. Protams kafeinīcās ir pagaršoti visādi brīnumi, bet šie ir mājas varianti, kurus es dzeru :3 Agrāk garšoja ļoti piparmētru tēja, kad biju maza un dzēru pirmo reizi, bet tagad vairs nē,arī augļū tējas īpaši nedzeru. Vienkārši riebjas karameļu tēja, bleh, visas šitās lietas atgādina kalcija tabletes ar karameļugaršu, kuras man garšoju, bet tad riktīgi pieriebās un tagad man no visādiem karameļu pusfabrikātiem metas slikti | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 7:28 pm | |
| ou... mm.. man garšo baltā tēja, nesen uzzināju par Roiboos tējām, tās ar baigi labās. pārsvarā dzeru ar cukuru, dažreiz ar pienu, bet ne vienmēr. Krūzes... mm.. man nav liela izvēle, bet man speciāli pirkta krūze ir norm izmēra (paliela) tējas krūze ar vintage-īgām rozēm. Man velk uz "vecmāmiņas servīze" tipa krūzēm Bet lielos izmēros (nekad nesapratīšu kpc ir tās mazās espresso krūzītes... smieklīgi izmēri) | |
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 7:34 pm | |
| es dievinu mazās krūzīres, perfekts izmērs, kad vāru tēju kanniņā divām trim krūzēm sanāk un tad varu tā mierīgi dzert. Visiem jānāk pie manis dzert tēju, beidzot tak tās omas servīzes būtu jāizmanto | |
| | | Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 8:31 pm | |
| Man arī patīk vecmāmiņas servīzes! Vai arī vienkārši klasiskas, īpaši balts ar zilu.
Un tēja, hmm tieši tagad ir manā priekšā, vismīļākā nemainīgi kopš agras bērnības ir jasmīnu tēja, bieži dzeru arī zāļu - liepziedu, vīgriežu.... un vienmēr bez cukura, nekad neesmu sapratusi kā var dzert ar cukuru, ļoti negaršo. Melno tēju arī nedzeru, šad tad piparmētru. Vienīgais es dažreiz tējā mērcēju šokolādi vai cepumus, lai tie paliktu siltāki, bet cenšos atradināties...
Pēdējo reizi labojis Kawaii_nora Otrdiena Decembris 01, 2009 9:40 pm; labots 1 reizi | |
| | | Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 8:55 pm | |
| uu krūzītes^.^ kā man garšo tējas..vienīgais kaut kā negaršo tas tumšās, melnās tējas.. | |
| | | Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 9:26 pm | |
| man atkal ļooti garšo melnā tēja, bet tai jābūt diezgan ievilkusies,bet ne pārāk daudz un mazlietiņ atdzisusi,bet ne pārak.(esmu palikusi pārāk prasīga.) Man jau iegājies, kā garšo ideāli sataisīta melnā tēja.Citas man nepatīk izņemot Lipton zaļo tēju ar citrusiem.Dzeru ar cukuru, bez tās es nevaru.(laikam iedzimts no senča, jo liekam vienāda daudzuma cukura.XD ) īpaši krūzēm nepievēršu uzmanību,kāda ir, ar tādu iztieku. | |
| | | Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 9:28 pm | |
| Mmm, kā teiciens vēsta - pasaulē nav tik bieza romāna un tik lielas tējas tases, ar ko man būtu pietiekami... Man tēja ir kas vairāk kā tikai dzēriens (bet, lūdzu, nepārprast, manai mīlestībai pret tēju nav nekāda sakara ar japāņu tējas dzeršanas kultūru). Nav nekā burvīgāka par tasi tējas aukstā ziemas rītā, kad aiz loga sniegs griežas vērpetēs... mana mīļākā recepte - melnā tēja ar cukuru, citrona šķēlīti un svaigu ingveru (ļoti veselīgs ). Gribēju atradināties no cukura, bet nu... tas saldina dzīvi. Mīļākā tasīte... nu, tādas nav, toties ir kauss! Veids, kādā pie viņa tiku - iznesu no kluba (sitiet ar beigtu kaķi, ja jums kas nepatīk ). Man liekas, tie klubi jau tā pārāk daudz naudas pelna, un todien vispār tur bija pilns ar cacām pālī, kas ne vienu vien kausu sasita, tādēļ es uzskatu, ka esmu izdarījusi labu darbu. Nu, jā, puslitrīgs Užavas alus kauss, pilns ar karstu, kūpošu, ziemīgu tēju. Ciemiņiem, kas viņu ierauga, ir ko nobrīnīties. | |
| | | Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 9:29 pm | |
| Hmm, tā kā es esmu kā pasista uz tēju in general, man garšo daudz dažādas tējas. Pēdējā laikā mīļākās ir Roibosh un, man liekas, visas melnās, kādas vien var dabūt. Esmu sākusi dzert tēju ar pienu, plus, vienmēr pievienoju vienu nogludinātu tējkaroti cukura. Par tējas tasītēm.. man patīk ļoti smalkas, klasiskas un mīlīgas tasītes. Bet parasti sanāk dzert no lielās milzu krūzes, ko dāvināja draudzene (un pati apgleznoja). MAKE TEA NOT WAR | |
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 9:36 pm | |
| nya, pievienojat bildes ar savām mīļākajām tasītēm varbūt? īstenībā tēju es dzeru tikai tad, kad man nav kafijas kafeinīcās aukstie tējas kokteiļiarī ir labi | |
| | | Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 9:54 pm | |
| Ārpus mājām yerba mate ar medu un indiešu čaj. Otrā vispār ir mīļākā tēja, kad esmu tējnīcā, katru reizi sev cenšos iegalvot, ka ņemt kārtējo reizi čaj nevajadzētu un dzīvē ir kaut kas jāmaina, bet nu...reti tas izdodās. Tiešām mana visvisvisvismīļākā tēja. Mājās gan neko tādu nedzeru, slinkums gatavot un arī tik labi nemāku, jo internetā ir pāāārāk daudz recepšu. Vienu reizi mēģināju čaj iztaisīt un sanāca garšīgi, taču vienalga ne tāda, kādu taisa tējnīcā. Vairs nemēģinu, jo slinkums meklēt to īsto un vienīgo recepti. ;D Mājās tātad, man ļoti, ļoti garšo vienkārši melnā tēja. Esmu atkarīga un dienā vismaz 2 krūzes izdzeru. Ja tā ir brīvdiena un visu dienu mājās esmu, tad arī 5 un gadījies 6, 7... Zinu, ka nav labi tik daudz dzert melno tēju, bet nu. Zaļā nepārāk garšo, taču, kad attiecīgs noskaņojums, dzeru arī to. Un jā, tas laikam nav labi, bet man ļoti patīk tējas paciņās. Nezinu, īsts tējas mīlis laikam to neatbalstītu, bet es esmu nepacietīga, nepatīk man gaidīt, kamēr ievelkās beramā. Tasīte...es dzeru no parastas stikla krūzes un tas ir tādēļ, ka no citām negaršo tik labi. Tā tiešām ir. Vēl man ir krūze ar manu mīļāko gleznu, bet tā kā no tās negaršo tik feini kā no parastas stikla krūzes, es to izmantoju reti, nemaz nerunājot par citām. | |
| | | Kvadrika needles
Number of posts : 28 Age : 37 Registration date : 09.09.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 10:02 pm | |
| Ui, tēju dzeru daudz un tādēļ bez cukura, tā arī labāk garšo, liekas ka ar cukuru to īsto tējas garšu nevar izbaudīt. Pārsvarā tā ir zaļā un mežrozīšu, šad tad arī kāda augļu vai vasarā laukos lasītas zāļu tējas, itsevišķi kazeņu. Un īpašas krūzītes gan nav, kad gadās pie rokas tā arī tiek izmantota. Bet vispār patīk tās krūzītes kuras ir daudz lielākas par parastu standarta izmēru | |
| | | Betty fabric
Number of posts : 130 Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Decembris 01, 2009 11:02 pm | |
| Zeloco, espresso tasītes ir tik mazas, jo viņās pilda espresso - ļoti ļoti stipru kafiju. Un cilvēkam vairāk par to mazo tilpumu arī nevajag, diezgan briemsīgi izskatās kad espresso iepilda parastā tasītē. izskatās itkā kāds būtu pusi izdzēris tāpēc tā.. ok spams. Mana mīļākā tēja - zaļā tēja. Mīļākā tasīte - ōmīšu stila, bet ar stilīgiem cupcake'iem virsū. | |
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 1:15 am | |
| Betty - zinu, bet tik un tā pēc tādas bārbijas servīzes izskatās Ou, manvēl patīk eksperimentēt ar beramajām tējām - saberu visādas kopā un tad brīnos, kas sanācis UN tējas krūzei obligāti jābūt baltai vai gaišai. jūtos paranoiska, kad neredzu kādā krāsā ir mana tēja D: | |
| | | ewucew thread
Number of posts : 66 Age : 33 Registration date : 18.02.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 8:22 am | |
| āh,es arī dievinu tējas ! es tagad jau dzeru otro tējas KRŪZI. Es bez tējas nevaru dzīvot,īpaši aukstajos gadalaikos ,kas ir trīs. Tā...pat nezinu mīļāko tēju...Es pārsvarā tēju izvēlos pēc garastāvokļa... un gandrīz katru reizi ,kad jāiet uz veikalu gribās paķert kādu tēju. Mans mērķis ir nogaršot visu firmu un valstu un veidu utt . tējas Laikam atcerējos vismaz vienu,kas man negaršo - ķērpju..un arī karameļu tējas Un kumelīšu tējas maisiņos pārsvarā ir negaršīgas... No tasītēm nedzeru parasti tikai tapēc,ka man vnk nepietiek! Kaut gan dažreiz gan var,vismaz noskaņas radīšanai pašai sev! ;p | |
| | | Black Angel thread
Number of posts : 88 Age : 37 Registration date : 07.04.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 10:40 am | |
| Skatos, ka es laikam te esmu vienīgā, kas katru rītu sāk ar Lielu krūzi kafijas, kas patiesībā uz pusēm atšķaidīta ar pienu Turklāt tas ir cigoriņu kafijas dzēriens nevis īsta kafija .. no tā esmu atkarīga ! Par tējām runājot - esmu pasākusi šad tad dzert tādu visai neparastu variantu: melnā tēja + šķipsniņa sāls + naža gals sviesta + piens.. Mazliet dīvaini, bet garšīgi! Tas laikam skaitās kaut kāds taizemiešu padzēriens or smth.. Ļoti garšo arī roobios tēja un piparmētru tēja ar cukuru un pienu, tikai abas ir ļoti nomierinošas, tāpēc pa dienas vidu droši vien nebūtu vēlamas | |
| | | kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 11:03 am | |
| Daudz un bieži dzeru zaļo, balto tēju, vakaros - mežrozīšu un augļu tējas, citreiz ingvertēju un mate, allaž bez piedevām. Tējas tases gan patīk un pat ļoti, īpašī vintage ar ziedu ornamentiem, piem., bet šķiet ne tik praktiskas, lai lietotu ikdienā, vairāk dodu priekšroku + size krūzēm. Vienu brīdi bija mīļākā krūzīte vnk melna, klasiku formu, bet, kad samērā īsā laika posmā saplēsu kādas 5-6 tādas, atmetu ar roku - ka nav, ta nav. Tiesa, kādas 4/5daļas mājas krūzīšu ir ar kaķu attēliem , tas gan. P.S. Šī bilde atgādināja Alisi Brīnumzemē, kur vienmēr ir tējas laiks... | |
| | | Urban_Fairy stitches
Number of posts : 351 Age : 36 Location : Alastona Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 3:50 pm | |
| Tā kā kafiju nedzeru, patērēju tēju visai lielā daudzumā. Vismīļākā ir Tetley piparmētru tēja kopā ar medu. Zāļu tējas dzeru bez cukura, cukuru lieku klāt tikai kopā ar pienu pie augļu vai melnās tējas. Neciešu karkadi - vienīgā tēja ko nedzertu nekādā gadījumā Mana fave krūzite ir diezgan paliela, jo no rītiem vajag tējas degvielu, lai pamostos Pirms kāda gada aiznesu krūzīti uz apdruku un apdrukāju ar žurciņu un tekstu - Join the Asylum, we have muffins. Emīlija iedvesmoja Tā arī ir mana mīļākā krūze. Dikten patīk arī antīkās servīzes. Sekcijā stāv tādas skaistas rūsganas tasītes ar senlaicīgu tējkannu. Tās gan lietoju tikai īpašos gadījumos. | |
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 4:34 pm | |
| Black Angel neesi vienīgā kafījas patērētāja D: es arī viņu sūknēju masveidā. man ļoti negaršo medus, tēju vai jebko citu ar medu es vienkārši nespēju iedzert | |
| | | platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 8:31 pm | |
| hahā, kjeepa, dikti feins pulkstenis ;D man pašai ir viena krūze divos eksemplāros (noteikti gribētu nofotografēt, ļoti skaista, ar ziliem rakstiem), un es viņu lietoju, jo tā ir mājās LIELĀKĀ XD dzeru tikai zāļu tējas, visu laiku, ļoti ātri izdzeru. bez piena, bez cukura. visbiežāk piparmētras vai raskrēsliņa tējas, agrāk vīgriežu. parasti nevaru sagaidīt, kamēr ievelkas, bieži apdedzinos aiz nepacietības. slimojot un ceļojot ņemu līdzi termosu ar stipru, stipru ingvēru un medus tēju | |
| | | Dead Art thread
Number of posts : 98 Age : 33 Registration date : 06.10.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 9:00 pm | |
| Hmm, tēja. My long-time-lover. Dzeru tikai melnās tējas, bet ļoti nepatīk, kad tās ievelkas un patiešām paliek melnas. Turu tikai tik ilgi, kamēr tēja ir viegli brūna un, lai var saredzēt krūzei dibenu. xDD Ām, aizmirsu piebilzt, ka dzeru tikai beramās tējas, jo tur ir tas process, pie kura esmu pieradusi. Krūzīte, kurā ieliek sietiņu, ieber tēju & uzliek vāciņu, pēc minūtēm 1-2 ņemu ārā. Tā dzeru tējas pēdējos 5 vai 6 gadus, zinu, ka cilvēki ir diezgan slinki un lieto tikai maisiņus, vismaz agrāk tā bija, kā ir tagad? o.o Tomēr ārpus mājas tēju var teikt nedzeru. | |
| | | kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Decembris 02, 2009 11:09 pm | |
| | |
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Ceturtdiena Decembris 03, 2009 11:35 am | |
| Kjēpa - tas pilkstenis ir ideāls | |
| | | Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Piektdiena Decembris 04, 2009 10:23 pm | |
| Kjeepa, pulkstentiņš patiešām superīgs. Nē, tiešām, es tādu gribu! | |
| | | platformene Petticoat
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Janvāris 06, 2010 11:10 am | |
| mana mīļākā krūze. ne tikai LIELĀKĀ no mājās esošajām, bet arī ļoti ļoti skaista (kaut kur man ir arī matching tasīte, ar to pašu tumši zilo rakstu un zelta spīdumiem) + pašceptās piparkūkas | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte | |
| |
| | | | ideālā tējas tasīte | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|