| ideālā tējas tasīte | |
|
+17nightMare Dead Art Urban_Fairy kjeepa.nr88 Black Angel ewucew Betty Kvadrika Paranoid. Youko Sonõra Nihil Suigintou Kawaii_nora zeloco CrazyKonata platformene 21 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| |
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Janvāris 12, 2010 11:11 am | |
| yaaay, missile | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Janvāris 12, 2010 10:06 pm | |
| umm my is with butterflys bet nevaru nofotogrāfēt pagaidām mh :] | |
|
| |
Kvadrika needles
Number of posts : 28 Age : 37 Registration date : 09.09.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Aprīlis 26, 2010 10:25 am | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Aprīlis 27, 2010 10:12 am | |
| hahahm tad clutch/maciņš ideāls! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Aprīlis 27, 2010 5:52 pm | |
| aaaaaw forši, ka birkas kā tējas maisiņi | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Aprīlis 27, 2010 6:45 pm | |
| tik piemīlīgi! tikai es no tāda dzert negribētu :C | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| |
| |
nightMare needles
Number of posts : 42 Age : 35 Location : Zem Tavas gultas Registration date : 19.07.10
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Svētdena Augusts 29, 2010 9:11 pm | |
| Skatos te lielum lielais skaits kritis uz ōmīšu tipa servīzēm. Nebūšu orģināla - man arī šausmīgi tīk šāda veida tasītes - malkot tēju, turot krūzītes osiņu divos pirkstos.. Eh.. Bohēma. Starp citu.. Mans jaunākais guvums - 1945. gada porcelāna krūze no Bavārijas. Ar to laiku Vācijas simboliku.. Kvadrātveida osiņa ļauj to nepiespiesti turēt pirkstos. Nez, mazliet žēl no tādas dzert.. Šobrīd mana iecienītākā ir krūze ar ziemeļbriežiem. Runājot par tēju..Tās iecienītākās laikam būs melnā tēja, īstā Earl Grey. Smaržas un garšas buķete. Možam rītam, nomierinošai dienas devai, ideālai vakara noskaņai. Kā reiz arī zaļā tēja ir viens no maniem favorītiem. Jāatzīst gan, mazās devās. Tad seko zāļu tējas - piparmētras, liepziedi, raspodiņi, vīgriezes - included kumelīšu uzlējumu [izspaužas kā šķipsna kumelīšu, proti, kātiņš un zieds, uzlejot verdošu ūdeni un pāris minūtes ļaujot ievilkties]. Tēja priekš manis vienmēr ir kā mazs rituāls, kuru jāizbauda.. Ar kafiju man attiecības vēljoprojām ir uz ''jūs'' Cienu melnu, stipru jo stipru kafiju, reizēm ar pienu, bet nekad ar cukuru. [Ak, jā, arī tēja bez cukura - vienmēr un visur] | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 12:35 pm | |
| Oo... tā bavārijas tasīte izklausās episki O_O do want to see! mans pēdējā laika jaunatklājums: Greenfield tējas Mate (tā tēja ir indīgi zaļā krāsā!), man mate īstenībā baigi negaršo (tā garšo pēc zāģu skaidu uzlējuma? o_O) Vai arī es to vnk neprotu pagatavot (nu man bija tāda "how to" lapiņa), anyhow. Šī ir baigi labā. Arī "Kašmira ieleja" (Cashmere valley) no Lipton (?) ir baigi labā. tajā esot kanēlis (kas man ar tējās negraršo ), bet tā tēja ir fantastisks mikslis starp melno un ziedlapiņām nu un + kanēlis.. Tastes great. ps. es tikko sapratu, ka man nav mīļākās tējas krūzes... Es rotēju starp tām, kas ir manējās :C Bet es nereti dzeru no divām vienlaicīgi, nu tb man ir divas tējas krūzes blakus. | |
|
| |
nightMare needles
Number of posts : 42 Age : 35 Location : Zem Tavas gultas Registration date : 19.07.10
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 5:57 pm | |
| Opā! Kā tiki pie tādas, ja nav noslēpums? | |
|
| |
nightMare needles
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 6:05 pm | |
| Vecvecmāmuļas krājumi. Kā viņa pie tādas tikusi - I have no idea! | |
|
| |
Lilith sketch
Number of posts : 13 Age : 30 Location : Jelgava Registration date : 07.03.10
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 6:20 pm | |
| garšo zāļu tējas bez saldinātājiem. Saldu tēju nemaz vairs nevaru iedzert. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 8:39 pm | |
| nightmare - oh, tavas vecmammas tasīte ir īsta ņamma |
|
| |
nightMare needles
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Pirmdiena Augusts 30, 2010 9:15 pm | |
| Paldies! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Otrdiena Augusts 31, 2010 1:21 pm | |
| iespaidīgi.
Lilith - tā tasīte ir apburoša! <3 | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Septembris 01, 2010 10:40 pm | |
| mana krūze izskatās šādi,nesen nopirku iekš DEPO. Beidzot man ir truly truly savējā. Savādāk dzīvojos ne pa savām krūzītēm. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Ceturtdiena Septembris 02, 2010 9:35 am | |
| ooo... cik skaista. Tās ir peonijas, ne? Man ir vājība uz peonijām. | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Ceturtdiena Septembris 02, 2010 4:40 pm | |
| man arī tīk. hmm nezinu gan,lai gan tiešām izskatās pēc peonijām. Pieņemsim,ka tā ir. | |
|
| |
nightMare needles
| |
| |
Mazzerin sketch
Number of posts : 5 Age : 33 Location : down in it Registration date : 20.10.10
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Trešdiena Oktobris 20, 2010 2:32 pm | |
| Mana mīļākā "tējas krūzīte" ir šī: Ļoti garšo yerba maté (nē, neskaitot to, kas ir Apsarā) un litriem patērēju zaļo tēju, lai zobu higiēnistam būtu par ko piekasīties, bet tai krūzīte gan nav nekāda iecienītā vai īpašā. Vienkārši vienmēr pirmo no plaukta paņemu tādu blāvi dzeltenu ar pūķīti virsū, tas ir automātiski iegājies. Vēl dzeru kumelīšu un piparmētru tējas, un nekad, nekad nelieku klāt cukuru, tad uzreiz ir tāda sajūta, ka jūtu tikai cukura garšu, nevis tējas. Negaršo sarkanās tējas, un no, piemēram, aveņu tējas man vienkārši rauj uz augšu. | |
|
| |
poisonous. thread
Number of posts : 68 Registration date : 04.06.10
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Ceturtdiena Oktobris 21, 2010 5:02 pm | |
| Mana mīļākā tēja ir piparmētru ar trīs karotītēm medus un šķēlīti laima. Un es lietoju daudz cukura. XDDD Man ir kkāda zaļā-zāļu-kinda tēja no japānas. un priekš tās man ir īpašā krūzīte - balta ar ornamentiem. bez osiņas. xD Bet parasti tēju dzeru vienkāršā baltā Starbucks krūzē. ^^* | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Sestdiena Oktobris 23, 2010 1:22 pm | |
| Ah, lasot šos komentārus un skatoties uz burvīgajām krūzītēm, man tā vien tik gribās, kā aizskriet uz virtuvi un pagatavot kādu ĪPAŠU tēju ĪPAŠAJĀ krūzītē. =w= Ah, mēs, tējomāni. | |
|
| |
nightMare needles
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte Svētdena Oktobris 24, 2010 5:23 pm | |
| Atcerējos par savu Īpašo tēju - melnā Earl Grey lapiņtēja ar vienu krustnagliņu. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: ideālā tējas tasīte | |
| |
|
| |
| ideālā tējas tasīte | |
|