viens vecs pazistams cilveks atsutija domu ka sis nedelas beigas varetu sarikot fotosesiju.
tb mes katrs telotu spiegus.
vins bus spiegs balta kas pie reizes ir kristietis un tucinieku milotajs.
bet es but spiegs melna un pie reizes neopagans un metala milotajs.
te zemak musu idejas par to ka tam ja izskatas.
manas :
tomer mes varetu taisit drizak taa ka spiegs pret spiegu
tb slepenais agents viscaur melnaa -metalists pret spiegu kas ir baltaa es nezinu kas respektivi tu.
pistole prieks manis ir diezko liela jau nav bet tomer ir
pretteroristu maska man ari ir
papildus efektam es vel varetu izmantot spridzeklus.
man viens ir aizkjeries. rullitis kuru paripinot zem masinas pec 7 sekundem ir jalasa masinas detalas.
kaujas granata gluzhi nav bet efekts ir
vel varetu pakert portativo un spelet ka kads spiegs gatavojas ar portativo uzspspridzinat kadu eeku vai ko tamlidzigu.
tad tikai screeni jasataisa un japenem kautkadi vadi ko ievert durvis lai izskatitos ka vinas tiek muketas valja
vel man ir paaris laapas.
varetu telot ka esmu sataniskais spiegs kursh gatavojas pielaist uguni saartam uz kura ir uzsedinats sasiets baltais kristigais spiegs
tad tikai degskidrumu vajag
vel varetu aputas mirklus fokeet. baltais spiegs atpuutaa taisnu muguru sezh un lasa biibeli bet melnais spiegs izlaidies uz divana meitenju sabiedriba pipee udenspipi.
piipe man ir tikai vajag meitenes dabut
vel var nemt karu izmantojot burvestibas.
baltais spiegs ar zobenu(man ir gara machete) un bibeli.
melnais spiegs ar keltu krustu un piiladzja zaru.
baltais spiegs :
Man ir beretta kurai būs uzskrūvējams ķipa klusinātājs, mazs senatnīgs duncīts takā krusts, teroristu maska, jaka ar kapuci pelēkajās armijas krāsās nu un armijas zābaki
Bet es gribu tāds 'spicais' būt baltā kreklā
un lai tā zolīdi ka pārējiem tikai aizdomas ka kautkas baigais padomā
manas domas :
nu man ir kautkads noname aparats
razhots italija.
janoperk tikai troksnu patronas un butu ka ista
bet man ari ir klusinatajs
nu man ir ta machete. 1m garsh asmens spals gan patizls.
ja notitu ar izolaciju varbut labak izskatitos.
nu taakaa es butu metalistu spiegs tad man ipashi gerbties nevajag. bet kerzi man ar ir
rezumee ja izdodas sito sviestu saprast tad joprojam trukst ideju. tapec ja ir kas padoma ludzu domas ka butu jaizskatas.
komentari
ieteikumi par velamo vidi.