| pavasara fotosesija | |
|
+15Veronika Paranoia Agent Suigintou Nihil Shade_de_Monesko Youko kjeepa.nr88 Betty Harajuku_girl^^ Mada valante CrazyKonata zeloco MissSimona platformene 19 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: pavasara fotosesija Svētdena Februāris 28, 2010 10:54 pm | |
| man tikko bija ideja.. kāpēc gan ne varavīksnes foto sesiju nr.2, tajos pašos pavasara laukos? (brasas kapi uzplaukst zili pavasarī, pēc kāda mēneša jau būs.) 30. aprīlī 16.00 tiekamies 11. tramvaja pieturā - mēness iela
iepriekš vizuāli izdevās lieliski.. mūsu foruma pirmsākumos sarkanā - Mada, kjeepa.nr88 oranžā - CrazyKonata, Zeloco dzeltenā (?) Shade_de_Monesko zaļā Harajuku_girl^^ tumši zaļā Suigintou zilizaļā - Platformene violetā - MissSimona lillā - Youkofotogrāfi: mūs bildēs Valante un arī Paranoia Agent
Pēdējo reizi labojis platformene Ceturtdiena Aprīlis 22, 2010 6:41 pm; labots 21 reizes | |
|
| |
MissSimona needles
Number of posts : 34 Age : 34 Location : Rīga Registration date : 12.09.09
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Svētdena Februāris 28, 2010 11:54 pm | |
| Ideja laba, galvenais lai nav auksti. Ja kas ņemu Violēto. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Pirmdiena Marts 01, 2010 1:08 pm | |
| Starp citu, jā būtu lieliski šo uztaisīt par tādu kā ikgadējo pasākumu. I'm totally in. I wannna be blue!!! | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Pirmdiena Marts 01, 2010 10:32 pm | |
| OMG es ar gribu es ar gribu! i love rainbows! personīgi Oranžs ir mana mīļākā krāsa, bet neesmu parliecināta vai spēšu sagādāt šādas krāsas apģērbu, bet kaut ko sačinīšu lai kā es piesakos tur būt :3 | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Pirmdiena Marts 01, 2010 11:44 pm | |
| horay! jūs atbalstat! laba doma par tradīciju. katru reizi sanāks krietni savādāk, un tas ir interesanti. pierakstu jūs sarakstam MissSimona, toreiz jau saulē bija pavisam silts es personīgi būtu gatava aizvietot visnepopulārāko krāsu, jo visa mana garderobe ir diezgan.. dažāda lai gan zilzaļš būtu mans ..ehem... eliments, bet tik pat labi varu būt rozā. vai zaļa. vai sarkana. and so on | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 12:03 am | |
| Cerams, ka ar katru reizi būs arī vairāk cilvēku ^^ | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 12:18 am | |
| varavīksnē krāsu nepietiks gribu pasākumu, bet vispirms jāsagādā tērps | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 12:25 am | |
| es labprāt piedalītos, bet ar nolūku pafotografēt nevis papozēt, ja var | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 12:29 am | |
| Konata - var jau starpkrāsas ar bez tam, kāda vaina, ja būs divi sarkanie/zilie/whatever? Valante - noteikti! mums jau fotogrāfus arī vajadzēs | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 10:58 am | |
| tieši tā - un ar starpkrāsām pat labāk izskatās beigās :3 horaaay Valante - that would be fab | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 12:23 pm | |
| Awsum idea! Es piesakos būt sarkanā krāsa. Tikai ap kādu datumu tas varētu būt? | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 7:14 pm | |
| Es negribu atkal būt dzeltena, atceros mokas, kad bija jāmeklē tērps.. ;D Takā sarkana tikko tika aizrunāta, tad es laikam ņemu zaļu, tikai nevaru izlemt kuru.. Laikam jau vairāk vēsi zaļā patīk, bet nu es nezinu kā es apģērbu atradīšu. Ja neviens vairs nepiesakās uz otru zaļo toni, es nevaru būt vienkārši zaļa? Ā, btw, man jau patīk arī zilzaļā, bet nu, I'll leave it for platformene ;D | |
|
| |
Betty fabric
Number of posts : 130 Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 8:00 pm | |
| Harajuku girl, mēs varam cīkstēties par zaļo? es arī gribu būt zaļa, jo tā ir mana mīļākā krāsa. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 8:07 pm | |
| nu taču ir pietiekami daudz zaļo toņu par ko pārģērbties un gan jau var būt divi zaļie, lai jau cilvēki ģērbjas kādā krāsā grib! | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 02, 2010 9:15 pm | |
| heheheheeee mada - noteikti brīvdienā iebīdīšu. par datumu galīgi nav ne jausmas, tas atkarīgs no tā, kurā brīdī uzplaukst zilie zvaniņi. es pieļauju, ka tas varētu būt aptuveni pēc mēneša... pierakstu jūs un - aw ^^ - harajuku_girl ^^ TIK pat labi krāsas var atkārtoties :p ja mēs aizpildam visas, tad nu pavisam vienalga - var būt vienkārši divas zaļās man it kā patīk nelielās nianses, bet to jau var uz vietas riktēt, kura izskatās vairāk, lai stāvētu blakus dzeltenai, un kura izskatās vairāk uz zilizaļo pusi | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Trešdiena Marts 03, 2010 9:05 am | |
| O, es arī gribu piedalīties! Un, ja drīkst, - navy blue. | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Trešdiena Marts 03, 2010 6:11 pm | |
| Oo nu, tā kā gandrīz visas krāsas ir (ar dzelteno man arī varētu būt major problēmas), varu vēl padomāt, kura krāsa būšu, vai ne? ;D Jāpaskatās.. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Trešdiena Marts 03, 2010 8:07 pm | |
| Nu tad es būšu vēsi zaļa, un Betty būs mana zaļā māsa ;D | |
|
| |
Betty fabric
Number of posts : 130 Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Trešdiena Marts 03, 2010 9:15 pm | |
| yaaay yaaay mēs būsim zaļas. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Trešdiena Marts 03, 2010 11:58 pm | |
| protams, Youku, tu jau vari būt kāda krāsa esošo krāso starpā.. piemēram lillā... rozīgi lillā... MAGENTA! http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Shades_of_violetor so on ok, ķēpa, pierakstu tevi ^^ ja nu galīgi beigās... es varu būt dzeltenā krāsa. arī tam es varētu kaut ko savā skapī atrast bez viņas būtu žēl iztikt. | |
|
| |
Shade_de_Monesko handsewn
Number of posts : 525 Age : 37 Location : Smoke cloud Registration date : 14.11.07
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Pirmdiena Marts 22, 2010 11:16 pm | |
| Es varētu MĒĢINĀT uztaisīt kaut ko brūnīgi dzeltenu. Nopirku ļoti smuku audumu un varētu kaut ko sastiķēt. Bet neko negalvoju (esmu šausmīgi izlaidusies slinkumā), tā kā mani likt uz lielas jautājuma zīmes v___v" | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 23, 2010 2:14 pm | |
| Skatoties cik ātri man izdosies nomainīt savu matu krāsu es varētu ar Konatu mainīties un būt oranža (labprāt būtu dzeltena, bet man patiešām skapī nav nekā dzeltena), bet nu tas tā FYI, vēl neko nesolu.
ps. neticu, ka te neviens neģērbjas rozā! | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 23, 2010 2:42 pm | |
| ļoti labi.. paldies par info :p allways good to know piekrītu par rozā vai arī visi baidās no asociācijas? | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 23, 2010 4:07 pm | |
| ja man būtu iespēja tikt, jo tas reāli vnk nav iespējams, būtu rozā. I'm gonna cry....tik ļoti gribētos piedalīties. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: pavasara fotosesija Otrdiena Marts 23, 2010 7:32 pm | |
| protams ka Konatai ir rozā drēbes oranžs ir vienkārši mana mīļākā krāsa, bet es pašlaik neesmu pārliecināta vai spēšu dabūt kaut ko normālu urandžu ko vilkt and so on, bet interesantu rozādrēbju man nav daudz vairāk.. nu jāskatās kaut kasbūs (jāizvaro būs pāris humpalas) | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: pavasara fotosesija | |
| |
|
| |
| pavasara fotosesija | |
|