| karaoke | |
|
+10Aruku Mada Harajuku_girl^^ Suigintou Paranoia Agent Youko CrazyKonata Sonõra platformene zeloco 14 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: karaoke Sestdiena Janvāris 30, 2010 4:45 pm | |
| Tātad, upd:Kas? Karaoke party! Kad? 13, martā (sestdiena) Kur? Pie ParanoiaAgent* Cikos? 15:00 galā vai 14:00 pie stockmana Ko ņemt līdzi? Savus čopstikus, alko, ja vēlaties. Damage? tiek dalīts pa nācējiem (var beigās vnk piemest, kad viss būs sapirkts) Dresscode? Karaoke in Harajuku * Kā tikt? - Citēt :
- Pie manis var nonākt ar - 40.autiņu no centra(jākāpj ārā pieturā 94.vidusskola), 42. no centra(jākāpj ārā pieturā Ozolciema iela 18.), 233. mikriņu no centra(jākāpj ārā pieturā 94.vidusskola), 233a mikriņu no centra(jākāpj ārā pieturā Ozolciema iela 18.).
Kas nāks?ParanoiaAgent (host) Platformene (no centra) Youko (no centra) Aruku (laikam no centra) Harajuku_girl (no centra) CrazyKonata (no centra) Mada -(no centra) Amelija -? Ze ----------------------------------------------------------- Paranoia Agent bija ideja, ka varētu tomēr realizēt kādu laiku atpakaļ paspīdējušo ideju par karaokes rīkošanu. Viņa pat ir gatava to rīkot pie sevis, bet jāzina vai jūs to vēlaties un, ja jā, tad vajag k-kur sagrabināt aparatūru (televizors ir, vajag tikai konkrēto karaoke "stuff"). Well?
Pēdējo reizi labojis zeloco Ceturtdiena Marts 11, 2010 2:18 pm; labots 6 reizes | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Janvāris 30, 2010 5:09 pm | |
| hm!!!! jā, tas būtu lieliski. karaoke "stuff" - tie būtu video ar tekstiem, ierakstīti uz dvd diska? es vienam pasākumam vienreiz savācos ļoti daudz karaoke video (klipi + subtitri), man datorā stāv.. atliek tik atlasīt un ierakstīt varbūt vēl ir kādas konkrētas vēlmes? | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Janvāris 30, 2010 7:54 pm | |
| Mikrofons un kaut kāds DVD atskaņotājs, kam var pieslēgt mikrofonu... | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Janvāris 30, 2010 9:04 pm | |
| tieši tas, ko Missle teica, bet par atskaņotāju nezinu, būs jānoprasa, man liekas, ka viņai varētu būt. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Janvāris 30, 2010 10:36 pm | |
| ir, ir atskaņotājs - pēc tā arī vadījos | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Janvāris 31, 2010 12:27 am | |
| Jē dziedāt nemāku bet karaoke man patīk jautrs pasākums, man ir tikai disks ar LV šlāgeriem... | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Janvāris 31, 2010 4:25 pm | |
| Jēēē, karaoke! Protams, ka gribam. ;D Tas vienmēr izvēršas jautri. | |
|
| |
Paranoia Agent thread
Number of posts : 59 Age : 33 Location : Never,never, land.. Registration date : 07.06.09
| Tēma: Re: karaoke Otrdiena Februāris 09, 2010 2:39 pm | |
| Nu! Protams, ka es savā dzīvoklī nevaru uzņemt pārāk daudz cilvēkus, bet domāju, ka šito vajag. Pašlaik vienīgi vajag failus, kurus var izmantot. We can make sushi.. sing songs and be all random. @Zeloco. Es teicu, ka mikrafons man ir, bet kā izrādās vairs nav. BTW! DVD atskaņotājs man ir un lielais tv arī. Ņem pretī ne tikai DVDCD, bet arī USB. Ja kāds var atrast failus tad .avi der. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: karaoke Otrdiena Februāris 09, 2010 10:00 pm | |
| es noteikti nākšu. kurš vēl? sāku testēt kur un kā karaoke video dabūt - atradu normālu, ātru konverteri no .mp4 un .avi - tātad, var no youtube arī atlasīt video, te dot sarakstu, es papūlēšos novilkt un nokonvertēt. meklējam karakoke video, kur ir redzams teksts un dzirdams karaoke fonā, reizēm bonusā nāk klāt smuks vizuālais, bet nu visām dziesmām to neatradīs pagaidām tā trūcīgi, man ir: (veci krājumi) aerosmith - i don't wanna miss a thing nazareth - love hurts forever young emilia - big big world linkin park - in the end tom jones - sex bomb 4 non blonds - what's going on britney spears - oops i did it again a mielavs - tu saviljnjoji mani abba - chiquita dancing queen abba - fernando abba - gimme!gimme!gimme! aha - take on me las ketchup song atomic kitten - whole again avril lavigne - complicated beatles - yellow submarine beatles - yesterday blue - one love boney m - rivers of babylon britney spears - crazy britney spears - im not a girl, not yet a woman britnes spears - baby one more time celine dion - my heart will go on chris de burgh - lady in red elvis presley - heartbreak hotel enrigue englesias - hero jumprava - velreiz kanon wakeshima - still doll kad man vairs nebūs 16 beatles - hey jude grease guns n roses - knockin' on heaven's door madonna - like a virgin led zeppelin - stairway to heaven spice girls - wanna be aluminija cuka madonna - erotica nightwish - nemo metallica - nothing else matters o zone - dragostea din tei prata vetra - ar dievu meitenes r.pauls - laternu stunda r.paules - iedzersim pa glazei robbie williams - something stupid smokie - living next door to alice prata vetra - spogulīt, spogulīt the lion sleeps tonight westlife - miss you credo - zinge par bailēm seether & amy lee - broken aqua - barbie girl (+ vēl 3 dziesmas) man ir arī placebo - meds (special edition dvd), kur viss meds albūms ir par ļoti skaistu karaoke pārvērsts (piemērs :p tādus video arī meklējam) https://www.youtube.com/watch?v=ASaOAFrRvbUvienu vārdu sakot, sviests visas vēlmes sameklēt youtube un iepostēt te! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Februāris 10, 2010 12:25 pm | |
| - Paranoia Agent rakstīja:
- Nu! Protams, ka es savā dzīvoklī nevaru uzņemt pārāk daudz cilvēkus, bet domāju, ka šito vajag. Pašlaik vienīgi vajag failus, kurus var izmantot. We can make sushi.. sing songs and be all random. @Zeloco. Es teicu, ka mikrafons man ir, bet kā izrādās vairs nav.
BTW! DVD atskaņotājs man ir un lielais tv arī. Ņem pretī ne tikai DVDCD, bet arī USB. Ja kāds var atrast failus tad .avi der. domāju, ka "daudz cilvēku" nedraud, jo parasti nav vairak par 10 (pat, ja piesakas vairāk, liela daļa neierodas... Oh, yess!! sushi!!! WANT! Platformene - I'll push everyones buttons with these | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Februāris 10, 2010 8:43 pm | |
| ahh vienmēr biju domājusi vai tādas lietas arī pie mums pastāv | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Februāris 10, 2010 8:47 pm | |
| Es gribu! Count me in! Un platformenei ir lieliska dziesmu kolekcija ;D | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Februāris 10, 2010 10:11 pm | |
| Dievs, tas izklausās tik forši es arī varu nākt? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Februāris 10, 2010 10:31 pm | |
| Suigintou - kādas lietas? Konata - aber, protams | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: karaoke Ceturtdiena Februāris 11, 2010 2:24 pm | |
| jē man paņemt latviešu šlāgerus? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Ceturtdiena Februāris 11, 2010 3:04 pm | |
| ja man ir teikšana, es vote nē šlāgeriem.. not really a fan. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
| |
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Februāris 12, 2010 3:15 pm | |
| num vispār tas ka karaoke nav īst izplatita lieta LV bet interesanti^^ | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Februāris 20, 2010 9:37 pm | |
| Suigintou tad jau tā ir jāveicina | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: karaoke Pirmdiena Marts 01, 2010 10:42 am | |
| ir kāda nojausma, kad mēs varētu rīkoties? Paranoia Agent? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Pirmdiena Marts 01, 2010 1:10 pm | |
| Jā, es arī īstenībā gaidu kādu mājienu par laiku, kad tas varētu notikt. | |
|
| |
platformene Petticoat
| |
| |
CrazyKonata handsewn
| Tēma: Re: karaoke Otrdiena Marts 02, 2010 12:19 am | |
| gaidam gaidam, kad kāds rīkos pie sevis, bet davai ne šonedēļ jo es netieku, bet baigi gribas atnākt | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Ceturtdiena Marts 04, 2010 12:40 am | |
| ParanoiaAgent teica, ka pie viņas var taisīt nākošnedēļas nogalē - 5dienā (12.03, nav zināms cikos, bet domājams, ka vakarā) un 6dienā (13.03, 13:00). Kas kurā dienā tiek? FYI - ParanoiaAgent dzīvo Ziepniekalnā | |
|
| |
Paranoia Agent thread
Number of posts : 59 Age : 33 Location : Never,never, land.. Registration date : 07.06.09
| Tēma: Re: karaoke Ceturtdiena Marts 04, 2010 8:06 am | |
| Ņemot vērā, ka es esmu īpaši ātra tā tas notiek. Pa dienu ir labs variants līdz noteiktam periodam (kkur 15:00), jo tad mani senči 6dienās ir laukos un māja ir manā rīcībā. Tb. Lielā istaba kur ir tv. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: karaoke | |
| |
|
| |
| karaoke | |
|